Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Islanders" svin uzvaru Vegasā, Kolorado uzsāk jaunu sēriju un zaudē "Blues"

"Islanders" svin uzvaru Vegasā, Kolorado uzsāk jaunu sēriju un zaudē "Blues"
"Islanders" svin vārtu guvumu
Foto: AP/Scanpix

Pēdējā spēļu diena Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pirms zvaigžņu maču bija visai saspringta, jo tika aizvadītas 15 spēles. "Avalanche" pēc iespaidīgas desmit uzvaru sērijas piedzīvoja jau otro zaudējumu pēc kārtas, bet "Islanders" kļuva par trešo komandu šosezon, kas spēja uzvarēt Vegasā.

Tampabejas “Lightning” viegli apspēlēja Filadelfijas “Flyers” – 5:1, svinot trešo uzvaru pēc kārtas pēc nelielas neveiksmju sērijas. “Lightning” vārtsargs Andrejs Vasiļevskis atvairīja 36 metienus, bet uzbrucējs Vladislavs Namestņikovs guva divus vārtus trešajā periodā, kad rezultāts bija 3:1, savukārt ar divām piespēlēm atzīmējās Tampabejas uzbrukuma līderi Ņikita Kučerovs un Stivens Stemkoss.

11 vārtu spēlē Karolīnas “Hurricanes” apspēlēja Monreālas ”Canadiens” – 6:5. Lielāko spēles daļu “Hurricanes” bija vadībā, bet kad trešā perioda vidū “Canadiens” uzbrucējs Makss Pačioreti panāca 5:5, Karolīnas uzbrucējs Džastins Viljamss jau pēc desmit sekundēm atkal izvirzīja savu komandu vadībā, gūstot, kā vēlāk izrādījās, uzvaras vārtus. Ar trīs (2+1) punktiem uzvarētāju rindās atzīmējās Tevo Teravainens, 0+3 Noa Hanifina kontā.

Kolorado “Avalanche” nespēj atgriezties uz uzvaru takas – pēc desmit panākumiem pēc kārtas komanda piedzīvojusi otro zaudējumu, atzinot Sentluisas “Blues” pārākumu ar 1:3. Lidz pat trešās trešdaļas beigām “Avalanche” turēja līdzi, jo deficīts bija minimāls – 1:2, taču 1:20 minūti pirms pamatlaika beigām “Blues” uzbrucējs Aleksandrs Stens pēc Vladimira Sobotkas piespēles iemeta trešo ripu “Avalanche” vārtos – 1:3.

Toronto “Maple Leafs” ar 4:1 apspēlēja Dalasas “Stars”. Ar diviem vārtu guvumiem atzīmējās Nazems Kadri, 22. reize sezonā precīzs bija Ostins Metjūzs, bet vienīgos zvaigžņu vārtus guva Tailers Segīns. Toronto pamazāk sāk pārvarēt neveiksmīgo sniegumu, jo pēdējos astoņos mačos komanda piedzīvojusi piecus zaudējumus.

Vegasas “Golden Knights” sīvā cīņā piekāpās Ņujorkas “Islanders” - 1:2, līdz ar ko noslēdzās debitantes 12 uzvarēto mājas spēļu sērija. Par vienu no mača varoņiem kļuva ņujorkiešu vārtsargs Jaroslavs Halaks, kurš atvairīja 37 metienus, bet uzvaras vārtus guva Jordans Eberle, kurš trešā perioda vidū panāca 0:2. Piecas minūtes pirms pamatlaika beigām Ēriks Haula atgrieza “Golden Knights” spēlē – 1:2, taču spēle tā arī noslēdzās.

NHL regulārā sezona atsāksies pēc zvaigžņu spēles, naktī uz 31. janvāri ar 12 spēlēm.

NHL spēles, 26. janvāris

SpēleRezultātsSpēleRezultātsSpēleRezultāts
Predators – Devils3:0Lightning – Flyers5:1Wild – Penguins3:6
Hurricanes – Canadiens6:5Bruins – Senators3:2Blackhawks – Red Wings3:1
Capitals – Panthers4:2Avalanche – Blues1:3Maple Leafs – Stars4:1
Flames – Oilers3:4 PMBlue Jackets – Coyores2:1Sabres – Canucks4:0
Islanders – Golden Knights2:1Jets – Ducks3:4 PMRangers – Sharks6:5

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2018-01-26 14:20, pirms 6 gadiem
kļūda tabulā *Coyotes