Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Meisonam pirmā sausā spēle kopš marta, Andersenam otrā pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Meisonam pirmā sausā spēle kopš marta, Andersenam otrā pēc kārtas
Frederiks Andersens tiek galā ar Darenu Helmu
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā aizvadītas četras spēles, un trīs dueļos vārtus guva tikai viena komanda – sausos panākumus izcīnīja Toronto "Maple Leafs", Filadelfijas "Flyers" un Edmontonas "Oilers".

Dānis Frederiks Andersens aizvadīja otro sauso spēli pēc kārtas, un viņa atvairītie 22 metieni palīdzēja Toronto "Maple Leafs" izbraukumā ar 4:0 apspēlēt Detroitas "Red Wings". Kanādas vienība pie punktiem tikusi 11 izbraukuma mačos pēc kārtas.

Uzvaras vārtus sestajā minūtē guva drafta pirmais numurs Ostons Metjūzs, kurš izcēlās 23. reizi sezonā. Komandai izdarot spiedienu, viņš bija pirmais pie atlēkušās ripas pēc metiena no zilās līnijas un no neērtā satvēriena trāpīja tuvajā stūrī. Toronto "Maple Leafs" pārsvaru dubultoja otrās trešdaļas beigās, bet vēl divas ripas iemeta laika posmā no 45. līdz 49. minūtei.

Kems Talbots atvairīja 26 metienus un aizvadīja ceturto sauso spēli sezonā, Edmontonas "Oilers" izbraukumā ar 4:0 pārspējot Anaheimas "Ducks". Izšķirošais izrāviens tika izdarīts otrajā trešdaļā, iemetot trīs ripas pēc kārtas.

Ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Leons Draizaitls. Vācietis vispirms atbruņoja sāncensi, saspēlējās ar komandas kapteini Konoru Makdeividu un meta tukšos vārtos, bet noslēdzošās trešdaļas ievadā no kreisā iemetiena punkta viņš trāpīja tālajā devītniekā.

Stīvs Meisons atvairīja 34 metienus un aizvadīja pirmo sauso spēli kopš marta, kamēr Filadelfijas "Flyers" izbraukumā ar 2:0 pieveica Ņujorkas "Rangers". Ar 3:36 minūšu intervālu trešajā trešdaļā izcēlās Veins Simondss un Jakubs Vorāčeks.

Simondss realizēja vairākumu, pēc cīņas vārtu priekšā esot izveicīgākais un tiekot pie atlēkušās ripas, bet pārsvaru Vorāčeks 50. minūtē dubultoja ar veiksmes palīdzību. Čehs izlauzās no aizvārtes, apmeta loku ap mājinieku aizsardzību un izdarīja metienu no labās malas, un ripa pēc rikošeta no pretinieka atrada ceļu vārtos.

Svens Berči guva divus vārtus, tostarp uzvaras, palīdzot Vankūveras "Canucks" viesos ar 3:2 apspēlēt Kolorado "Avalanche". 52. minūtē viņš vairākumā saņēma piespēli vārtu priekšā pēc Daniela un Henrika Sedīnu kombinācijas un bez problēmām pielika punktu.

NHL regulārā sezona, 26. janvāris

SpēleRez.
Red Wings – Maple Leafs0:4
Rangers – Flyers0:2
Avalanche – Canucks2:3
Ducks – Oilers0:4