Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dženingss: "Esam talantīga komanda, kura cīnās, lai nepaliktu pēdējā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dženingss: "Esam talantīga komanda, kura cīnās, lai nepaliktu pēdējā"
Brendons Dženingss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā ar stabilitātes trūkumu turpina cīnīties Ņujorkas "Knicks", kas aizvadītajā naktī ar 95:103 izbraukumā piekāpās Dalasas "Mavericks". Kristaps Porziņģis norādīja: ja komanda vēlas iekļūt izslēgšanas mačos, šāda kalibra pretinieki jāuzvar. Tikmēr Brendons Dženings iezīmēja skarbu ainu: sezonas sākums bija labs, bet tagad jācīnās, lai nepaliktu pēdējā vietā konferencē.

"Ir smagi. Neviens nepriecājas, ja šādā veidā tiek zaudēta spēle," teica Kristaps Porziņģis, kurš no spēles realizējaj četrus no 11 metieniem un guva 13 punktus, tomēr kopš savainojuma viņš nedemonstrē labāko sniegumu. "Gribējām izbraukumu noslēgt uz patīkamas nots, uzvarot abās spēlēs. Pieļāvām daudz kļūdas, un tas bija kaitinoši. Ja gribam iekļūt izslēgšanas spēlēs, mums jāuzvar šāda kalibra komandas."

Ņujorkas "Knicks" noslēdzošajā ceturtdaļā guva tikai 22 punktus un pieļāva astoņas kļūdas. "Nevari ceturtajā ceturtdaļā pieļaut astoņas kļūdas un cerēt uz uzvaru," pauda galvenais treneris Džefs Hornačeks, kura vadītā komanda ieņem 11. vietu Austrumu konferencē. Astotajā pozīcijā esošā Čikāgas "Bulls" izcīnījusi par trim panākumiem vairāk.

"Manuprāt, noņēmām kāju no gāzes pedāļa un uzbrukumā nebijām tik agresīvi, cik pirmajās trīs ceturtdaļās. Tāpat visas neitrālās bumbas nonāca pie viņiem, tādēļ pieļāvām kļūdas," teica komandas līderis Karmelo Entonijs, kurš iemeta 30 punktus, tomēr beigās klusēja, kā arī pieļāva septiņas kļūdas. "Pret bumbu attiecāmies bezatbildīgi."

30 sekundes līdz beigām Entonijs devās groza virzienā, līdz atdeva piespēli Ronam Beikeram. Bumba aizķēra pretinieku spēlētāju, Beikers to paguva noķert, tomēr viņš atradās ārpus laukuma robežām, tādējādi Ņujorkas "Knicks" palika četru punktu attālumā. "Tā bija slikta piespēle," komentēja Entonijs. Komanda 2017. gadā nav uzvarējusi divās spēlēs pēc kārtas.

"Pēdējie notikumi ir kaitinoši, jo esam talantīga komanda, kas uzvarēja 14 no pirmajām 24 spēlēm. Taču pašlaik cīnāmies, lai nepaliktu pēdējie Austrumu konferencē," skarbo ainu iezīmēja saspēles vadītājs Brendons Dženingss. "Mums pietrūkst stabilitāte."

"Aizsardzība – tieši tā mums pietrūka visa mača garumā," teica Deriks Rouzs, kurš kļūdījās trīs reizes. "Kļūdas un bumbas atdošana pretiniekiem ir viena lieta, bet aizsardzībā mēs vispār nespēlejam. Tā nevajadzētu būt." Trešās ceturtdaļas beigās Dalasas "Mavericks" veica izrāvienu, kura laikā Entonijs pieļāva divas kļūdas, kā arī nenosedza Dorianu Finneju-Smitu, kurš realizēja tālmetienu un panāca 75:65. Atspēlēt deficītu Ņujorkas "Knicks" vairs nespēja.

Izmantotie resursi:
New York Post

 +18 [+] [-]

, 2017-01-26 13:39, pirms 7 gadiem
Nacionālajā basketbola asociācijā ar stabilitātes trūkumu turpina cīnīties Ņujorkas "Knicks", kas aizvadītajā naktī ar 95:103 izbraukumā piekāpās Dalasas "Stars".
Smagi laiki Ņujorkā, pat hokejistiem sākuši zaudēt

     [+] [-]

, 2017-01-26 13:42, pirms 7 gadiem
Komanda kurai izskatās team chemistry ir galīgās auzās, komanda kurā Rose domā ka ir dievs un nevar uzvarētas spēles galotni pavadīt uz soliņa. Komanda kurā ir Biedriņa norieta laika spēlētājs, bet saņem tādu naudu ka neviena komanda viņu neņems

  +3 [+] [-]

, 2017-01-26 13:46, pirms 7 gadiem
Hey, pārlasiet savus rakstus. Apnīk lasīt kā komentāros jūs labo.

     [+] [-]

, 2017-01-26 13:47, pirms 7 gadiem
Dženingsam gan laba motivācija,ka nevaram palikt pēdejie

     [+] [-]

, 2017-01-26 13:51, pirms 7 gadiem
Brože regulāri kļūdās iekļaujot hokeja terminus, tagad vēl komandai jauns nosaukums. Nelien basketbolā.

  +3 [+] [-]

, 2017-01-26 13:54, pirms 7 gadiem
Nu , ja Knicks grib vēl nopietni iesaistīties cīņā par playoff, tad nākamajās cīņās ir jāauzkāpj uz uzvaru takas, jo nākamie pretinieki ir ņemami - Hornets, Hawks, Wizards, Nets... Vismaz 3 uzvaras šajās četrās spēlēs jāizcīna!

     [+] [-]

, 2017-01-26 14:02, pirms 7 gadiem
Brože jau kādu 100. reizi nejauc NHL ar NBA komandām?

  +1 [+] [-]

, 2017-01-26 14:14, pirms 7 gadiem
Da viss normāli, vienkārši Karamello ceturtajā ceturtdaļā pārstāja mest iekšā un sākās šaize.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-26 14:15, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Nu , ja Knicks grib vēl nopietni iesaistīties cīņā par playoff, tad nākamajās cīņās ir jāauzkāpj uz uzvaru takas, jo nākamie pretinieki ir ņemami - Hornets, Hawks, Wizards, Nets... Vismaz 3 uzvaras šajās četrās spēlēs jāizcīna!
Ņemami ? Kura gada tabulā tu skaties ? Horneti Hawks un Wizards ir stipri virs ņujorkas pagaidām, un skatoties kā NYK spēlē, nebūs pārsteigums, ja dabūs izgrābt arī no Nets.

     [+] [-]

, 2017-01-26 14:15, pirms 7 gadiem
Brožem tiešām kļūda gadījusies. Vajadzēja rakstīt "Ņujorkas Rangers piekāpjas Dalasas Stars".

  +5 [+] [-]

, 2017-01-26 14:16, pirms 7 gadiem
Nekas, būs labi - gan jau nākamo maču pret Blue Jackets uzvarēs.
Bet, ja nopietni, tad, manuprāt, Knicks ir viena no tām organizācijām, kura, ja vēlētos, varētu savākt tādu komandu, kura reāli spēlē PO un cīnās par augstām vietām. Viņiem ir viss, ko vien var vēlēties - vārds, nauda, vieta, tirgus, auditorija - viss! Bet tā vietā viņi faktiski neizmanto neko no tā un spēlētājus ņem nevis ar konkrētu mērķi, ar konkrētām prasībām, ar konkrētu redzējumu, bet gan kaut kādā nejēdzīgā randomā. Ok, es saprotu Rouzs - eksplozīvs 1.nr. tieši tas, kas pietrūka pirms gada. Bet naher viņiem bija tas Noa vajadzīgs?! Priekš kam viņi sastāvā tur kkādus Tomasus, Ndūrus un Beikerus?! Tāpat arī tagad - nu ir redzams, ka komanda konkrēti buksē - nav absolūti nekādas ķīmijas, spēlētāji nespēj pierīvēties viens otra spēles manierei, jo stafs ir kļūdījies sastāva komplektācijā. Ok, tad atzīstiet kļūdu un mainiet spēlētājus - mainiet Karameli, dabūniet prom Noa un vēl vienu otru! Taisiet komandu no KP6 un Rouza! Tas pats par treneri! Faaaak! Nu kas Hornačeks par sasodītu treneri?! Ķipa baigais stratēģis, baigais kāršu jaucējs, kurš ar saviem Napaleona cienīgajiem stratēģa gājieniem pakāš pilnīgi visas galotnes - visas! Ko dod pliks talants uz papīra, ja kopā tas neveido neko + tas viss savienots ar netalantīgu treneri?! Knicks nekad nebūs tāds team chemestry, kāds tas ir, piemēram, tajā pašā Sixers vai Jazz. Nekad, kamēr komanda tiks būvēta uz sapuvušiem pamatiem! Izsmiekls ne komanda!

  +1 [+] [-]

, 2017-01-26 14:18, pirms 7 gadiem
Žēl ka pilnīgi izčakarēta sezona, bija jau cerība, bet domāju rezultāts pašsaprotams - zvaigznes kā Rose un Carmelo nekad nekapās aizsardzībā, viņi tieši lielākie robi. Uzbrukumā pilnīgs egoisms, visiem svarīgi stati tai skaitā KP. Domāju pie visa vainīgs Fils, jo viņš ir komandas būvētājs

  +1 [+] [-]

, 2017-01-26 14:28, pirms 7 gadiem
Talantīga komanda kā minimums (un es vēlreiz atkārtoju - kā minimums) cīnās par PO, nevis par nepalikšanu pēdējiem... Tie, kas cīnās par pēdējo vietu, ir nevis talantīgas komandas, bet komandas, kurās ir pāris talantīgu čaļu, bet nav talantīgas komandas kā komandas vārda vistiešākajā nozīmē...

     [+] [-]

, 2017-01-26 14:29, pirms 7 gadiem
Un vēl par Hornačeku. Ir acīmredzams, ka Knicks uzbrukumam trūkst dinamikas, kustības un ātruma. Viens driblē, visi stāv. Tur jau bieži vien pat nav kam atspēlēt. Ok, ja negribat maiņas, bliežiet smallball - KP pa centru, Karamele pa 4.nr. Rouzs ar Dženingu pa 1., un 2., bet kā 3. nr. uzlikt, da vienalga ko - kaut to pašu Lee. Uzreiz uzbrukumā būs ātrums, bet aizsardzībā ātrāka rotācija. Ir redzams, ka Knicks garie ir par lēnu un nespēj laicīgi norotēt, samainīties un no tā sākas visas nelaimes, paliek brīvi spēlētāji un veidojas mismači par sliktu Knicks utt. Bet nē - Hormačeks turpina tupa spēlēt tāpat, vienīgi meklē kaut kādas mistiskas brīnumnūjiņas Beikera, Tomasa un Kuzminska personās.

     [+] [-]

, 2017-01-26 14:49, pirms 7 gadiem
Golden-Boy rakstīja: Hey, pārlasiet savus rakstus. Apnīk lasīt kā komentāros jūs labo.
To vienmēr nāksies lasīt, jo dažiem cilvēkiem vnk nav nekā labāka ko pa dzīvi darït kā piepisties par intefpunkciju un shit.

  -1 [+] [-]

, 2017-01-26 15:27, pirms 7 gadiem
Emilio rakstīja: Un vēl par Hornačeku. Ir acīmredzams, ka Knicks uzbrukumam trūkst dinamikas, kustības un ātruma. Viens driblē, visi stāv. Tur jau bieži vien pat nav kam atspēlēt. Ok, ja negribat maiņas, bliežiet smallball - KP pa centru, Karamele pa 4.nr. Rouzs ar Dženingu pa 1., un 2., bet kā 3. nr. uzlikt, da vienalga ko - kaut to pašu Lee. Uzreiz uzbrukumā būs ātrums, bet aizsardzībā ātrāka rotācija. Ir redzams, ka Knicks garie ir par lēnu un nespēj laicīgi norotēt, samainīties un no tā sākas visas nelaimes, paliek brīvi spēlētāji un veidojas mismači par sliktu Knicks utt. Bet nē - Hormačeks turpina tupa spēlēt tāpat, vienīgi meklē kaut kādas mistiskas brīnumnūjiņas Beikera, Tomasa un Kuzminska personās.
Tu saproti to,ka NYk uzbrukums nav Horry stila basketbols..Tur no fast phase basketbola nekā nav.Tas ir tups Fila basketbols.NU spēlētu Horry stila basi.Kas butu? Nekā nebutu.Ja bumba nonāk pie Melo,tad Horry basketbols beidzas.Bumba bus pie viņa pielīmēta.Varēsi padsmit sekundes skraidīt apkārt,kā muļkis un tāpat bumbu nedabusi.Par Rouzu var teikt to pašu..

     [+] [-]

, 2017-01-26 15:57, pirms 7 gadiem
Cilvēku naivumam pirms sezonas nebija robežu - slavēja stārus Rouzu, Noā un Entoniju, pēla Kuzminsku, cerēja uz ploviem - beigās sanāk viss otrādi. Ja Ņujorkai bija ambīcijas, tad vajadzēja sākt ar treneri. Hornačekam spēlētāji neuzticas, krīzes situācijā nekas neizdodas, un komandas ķīmija pajuka. Tālāk - spēlētāju raksturu un personības nesavienojamība un nespēja strādāt komandas interesēs - šobrīd redzam rezultātu.

  +4 [+] [-]

, 2017-01-26 16:19, pirms 7 gadiem
suhinsh rakstīja: Smagi laiki Ņujorkā, pat hokejistiem sākuši zaudēt
Bet nu Dallas Stars ir monstri, iemest 103 ripas, tas ir neticami ...

  +1 [+] [-]

, 2017-01-26 16:28, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tu saproti to,ka NYk uzbrukums nav Horry stila basketbols..Tur no fast phase basketbola nekā nav.Tas ir tups Fila basketbols.NU spēlētu Horry stila basi.Kas butu? Nekā nebutu.Ja bumba nonāk pie Melo,tad Horry basketbols beidzas.Bumba bus pie viņa pielīmēta.Varēsi padsmit sekundes skraidīt apkārt,kā muļkis un tāpat bumbu nedabusi.Par Rouzu var teikt to pašu..
Es saprotu, taču es saprotu arī to, ka Hornačeks ir treneris "bez olām", kurš nespēj Fila basketbola papildināt ar saviem ātrās spēles elementiem + absolūti netiek galā ar Karameli un Rouzu. Pareizāk sakot - nevis netiek, bet baidās vai pat negrib tikt. Nu, ja nespēlē tāds Rouzs vai Karamele tā, kā tev vajag, lai komanda uzvarētu, nosēdini malā, ierādi vietu, skaidro, runā, stāsti, ka spēlējot tā un tā uzvaras BŪS! Vai tas notiek?! Man izskatās, ka nē, jo Knicks spēlē visai nebaudāmi un neizskatās, ka kaut kas tiek darīts lietas labā.

     [+] [-]

, 2017-01-27 16:46, pirms 7 gadiem
Ir gatavs ieskats šodienas Knicks spēlei pret Hornets. Vakarā tiekamies uz HD streamiem Lai jauks vakars -> Kristaps Porzingis Official Fan Page

     [+] [-]

, 2017-01-27 18:04, pirms 7 gadiem
krikshels rakstīja: Ir gatavs ieskats šodienas Knicks spēlei pret Hornets. Vakarā tiekamies uz HD streamiem Lai jauks vakars -> http://www.kzingis.com/single-post/2017/01/27/Pregame-Knicks-still-with-Anthony-welcome-Hornets-to-Garden
Rēka nāk par to "official"...