Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kers: "Iespējams, tik slikti "Spurs" pret mums nekad vairs nenospēlēs"

Kers: "Iespējams, tik slikti "Spurs" pret mums nekad vairs nenospēlēs"
Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pēc NBA regulārā čempionāta līdervienību tikšanās, kurā Goldensteitas "Warriors" savā laukumā ar 120:90 sagrāva Sanantonio "Spurs", savas domas izteica gan "Warriors" līderis Stefens Karijs, gan abu komandu galvenie treneri - Stīvs Kers un Gregs Popovičs.

"Mēs zinājām, ka šī būs tikai viena no regulārā čempionāta spēlēm, taču nevar noliegt, ka ap to bija sacelta ažiotāža," atzina Stefens Karijs, kura 37 gūtie punkti palīdzēja "Warriors" pārtraukt "Spurs" 13 uzvaru sēriju. Pēdējo astoņu dienu laikā "Warriors" ar vismaz 30 punktu pārsvaru ir sakāvis ne tikai "Spurs", bet arī Klīvlendas "Cavaliers" un Čikāgas "Bulls". "Ikreiz, kad mums rodas iespēja pierādīt, kas mēs esam un spert nākamo soli, mēs tam esam gatavi. Taču tā nav bijis vienmēr. Šīs komandas kodols ir spēlējis kopā jau kādu laiku un zina, kā gūt gataviem tādiem vakariem kā šis."

"Mūsu spēles plāns bija būt tiem, kas mēs esam. Viņiem ["Spurs"] ir individuāli spēcīgi spēlētāji aizsardzībā, taču, ja mēs kustinām bumbu un veiksmīgi nospēlējam groza apakšā... Puslaikā man teica, ka esam veikuši kādas 20 rezultatīvas piespēles. Ja mums izdodas parādīt savu spēli, tad mūs ir grūti apstādināt," piebilda Karijs.

Popoviča kolēģis, "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers uzskata, ka jau no mača sākuma viņa komandai izdevies uzspiest savu spēles ritmu. "Domāju, ka to panācām ar spiedienu aizsardzībā. Piespiedām viņus steigties un kļūdīties. Visā mačā viņi pieļāva 26 kļūdas, bet "Spurs" nav komanda, kas parasti bieži kļūdās. Iespējams, ka tik slikti viņi pret mums vairs nekad nenospēlēs. Taču mēs bijām tie, kas piespieda viņus kļūdīties, tādēļ esmu ļoti apmierināts ar komandas sniegumu."

"Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs nenoliedza, ka šī nav bijusi tikai kārtējā spēle. "Šīm komandām ir labākās bilances līgā, tādēļ pievērst pastiprinātu uzmanību šim duelim ir loģiski. Dodoties laukumā pret komandu, kas ir labākā līgā, sajūtas ir citādas. Man vēderā ir tauriņi un esmu patīkami satraukts par spēli. Katru vakaru es tā nejūtos. "Warriors" ir varena komanda. Viņi mūs sodīja par kļūdām un darīja to aukstasinīgi. Šovakar laukumā izskatījās, it kā spēlētu vīri pret puišiem."

Izmantotie resursi:
nba.com/warriors
nba.com

  +1 [+] [-]

, 2016-01-26 10:53, pirms 8 gadiem
Viss cauri Spurs. Lenardam nav ko segt. Parkers pret Kariju ir nulle. Aldridžu Greens neitralizēja un spēle zaudēta kaut vai Klejam īpaši nekrita.

  +4 [+] [-]

, 2016-01-26 12:05, pirms 8 gadiem
Kariju nav iespējams nosegt, it īpaši, ja viņš izdomā ātrajā uzbrukumā mest 3pt no 10m + viņa metiena sagatavošanas ātrums ir vienkārši fenomenāls