Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Hornets'' sākumsastāva centrs Zellers traumas dēļ izlaidīs vairākas nedēļas

Jānis Vītols
Jānis Vītols

''Hornets'' sākumsastāva centrs Zellers traumas dēļ izlaidīs vairākas nedēļas
Koudijs Zellers (nr.40) zem sava groza. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Šarlotes ''Hornets'' būs spiesta iztikt uz aptuveni sešām nedēļām bez centra spēlētāja Koudija Zellera, kurš pirmajā regulārās sezonas spēlē pret Klīvlendas ''Cavaliers'' salauza kreisās rokas pirkstu.

Sezonas atklāšanas spēlē Šarlotes ''Hornets'' komanda ne tikai zaudēja Klīvlendas ''Cavaliers'' komandai ar rezultātu 114:121, bet arī savainojuma dēļ savu sākumsastāva centra spēlētāju Koudiju Zelleru. Kā ziņo ESPN ''Hornets'' centram ceturtdien tika veikta operācija lauztajam pirkstam. Šodien klubs paziņoja, ka 28 gadus vecajam spēlētājam šīs traumas dēļ būs jāizlaiž maksimums sešas nedēļas.

Koudijam Zelleram šī ir astotā sezona Nacionālajā basketbola asociācijā. 2013. gada ceturtā drafta izvēle visu savu karjeru ir pavadījis tieši ''Hornets'' vienībā. Iepriekšējā sezona viņam bija labākā līdzšinējā NBA karjerā, 58 nospēlētajās spēlēs vidēji tiekot pie 11.1 punkta un savācot 7.1 atlēkušās bumbas. Zelleram šī ir pēdējā sezona no sākotnēji 2016. gadā parakstītā četru gadu līgumu par 56 miljoniem ASV dolāru.

Pēc Zellera traumas paredzēts, ka vietu sākumsastāvā ieņems basketbolista vienaudzis Bismaks Bijombo. Nākamā spēle Šarlotes komandai ir naktī uz svētdienu pret Oklahomsitijas ''Thunder'' vienību.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/nba/story/_...