Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Defo pēc desmit gadiem ticis pie Anglijas Līgas kausa čempiona medaļas

Ints Megnis
Ints Megnis

Defo pēc desmit gadiem ticis pie Anglijas Līgas kausa čempiona medaļas
Džermeins Defo ar medaļu. Foto: James Marsh/BPI/REX

Kādreizējais Anglijas izlases uzbrucējs Džermens Defo beidzot ticis pie 2008. gada Anglijas Līgas kausa uzvarētāja medaļas, ko nopelnīja "Tottenham Hotspur" komandas rindās.

Defo 2007./2008. gada sezonā ar Londonas komandu piedalījās piecās Līgas kausa spēlēs, tomēr mēnesi pirms "Tottenham Hotspur" finālā pieveica "Chelsea", viņš pārcēlās uz "Portsmouth" komandu. Nesen turnīra vadība uzzināja, ka nu jau 36 gadus vecais Defo tā arī nav ticis pie čempiona medaļas, sarūpējot viņam to.

"Ir jauka sajūta būt daļai no kluba vēstures," paudis Defo, kurš šobrīd pārstāv "Bournemouth" vienību.

"Atceros savu ieguldījumu, palīdzot puišiem sasniegt finālu. Pēc tam bija jauki apsēsties un skatīties, ka viņi paceļ trofeju," saka Anglijas izlasē 57 spēles aizvadījušais Defo. "Viņi tāpat visi ir tavu draugi, tāpēc vēlies, lai viņi uzvar."

2008. gada panākums ir līdz šim pēdējais "Tottenham Hotspur" vēsturē. Šīs sezonas Anglijas Līgas kausa finālā vienība jau ir sasniegusi pusfinālu, kurā divu spēļu sērijā spēkosies tieši ar "Chelsea".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2018-12-25 12:31, pirms 5 gadiem
Labāku dāvanu būtu grūti iedomāties