Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Metallurg" galvenā trenera amatā apstiprina ilggadējo NHL uzbrucēju Kozlovu

Rolands Eliņš

"Metallurg" galvenā trenera amatā apstiprina ilggadējo NHL uzbrucēju Kozlovu
Viktors Kozlovs
Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Magņitogorskas “Metallurg” oficiāli apstiprinājis par galveno treneri Viktoru Kozlovu, kurš līdz šim bija vietas izpildītājs.

42 gadus vecais Viktors Kozlovs pie komandas stūres stājās 19. oktobrī, kad tika atlaists galvenais treneris Iļja Vorobjovs. Kozlova vadībā “Metallurg” 21 spēlē guva 11 uzvaras, taču spējusi uzvarēt sešās no pēdējām septiņām spēlēm.

“Metallurg” ieņem piekto vietu Austrumu konferencē ar 73 punktiem 44 mačos. Kozlova pirmā spēle pilntiesīga galvenā trenera amatā būs šovakar pret Sanktpēterburgas SKA.

Kozlovam šī pirmā pieredze profesionāla kluba galvenā trenera amatā, bet viņš Magņitkas sastāvā strādāja kā trenera asistents arī divās iepriekšējās sezonās. Daudz plašāk Kozlovs hokejā pazīstams kā spēlētājs, kurš punktu savai karjerai lika 2014./15. gada sezonā, savus pēdējos mačos nospēlējot “Avtomobolist” sastāvā.

Iepriekš Kozlovs nospēlēja gandrīz 900 mačus NHL, gūstot 198 vārtus un 537 punktus. Savas karjeras lielāko daļu viņš pavadīja Floridas “Panthers” sastāvā, bet pārstāvēja arī “Sharks”, “Capitals”, “Islanders” un “Devils” komandas. Krievijas izlases sastāvā Kozlovs kļuvis par pasaules vicečempionu, vienreiz ieguvis arī bronzu, bet 2011. gadā kopā ar “Salavat Yulaev” ieguva Gagarina kausu.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...

  -1 [+] [-]

, 2017-12-25 10:29, pirms 6 gadiem
5ta vieta un atlaiz trenneri... citiem?

     [+] [-]

, 2017-12-25 21:10, pirms 6 gadiem
Curtiys rakstīja: 5ta vieta un atlaiz trenneri... citiem?
Lasīt jāmācās! Pirmajās klasītēs bērni jau prot lasīt, bet tu?