Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis un Zvaigžņu spēle – situācija Austrumu konferencē

Rolands Eliņš

Porziņģis un Zvaigžņu spēle – situācija Austrumu konferencē
Karmelo Entonijs un Kristaps Porziņģis
Foto: AFP/Scanpix

Kristaps Porziņģis savas otrās NBA sezonas pirmajā pusē ar augstvērtīgu sniegumu licis sevi pieskaitīt Zvaigžņu spēles kandidātiem, taču objektīvi apstākļi liek domāt, ka Austrumu konferences sīvajā konkurencē viņam šosezon vēl būs grūti izlauzties 12 izvēlēto zvaigžņu sarakstā.

Pārmaiņas līdzjutēju balsojumā

Tiem, kas to vēl nezina vai kam tas līdz šim nav interesējis: Nacionālajā basketbola asociācijā dalība Zvaigžņu spēlē nav vienkārši izklaides pasākums vienā nedēļas nogalē februārī, kurā par rezultātu un pieļautajām kļūdām var nesatraukties. Dalība Zvaigžņu spēlē ir statuss, uz ko pēc tam atsaucas visa nākamā gada garumā, un tas ir viens no augstākajiem novērtējumiem, ko NBA spēlētājs var saņemt, turklāt tas arī tieši ietekmē nākamā līguma ierobežojumus un bonusus.

Pirms gada Latvijā vārdi „Porziņģis” un „Zvaigžņu spēle” jau tika regulāri likti kopā, pat pārspīlēti regulāri. Taču pirms gada tam nopietna pamata vēl nebija, ja vien neskaita aizraušanos ar balsošanas sistēmu, diskutablu TV kampaņu un cenšanos neatpalikt "patriotismā" no citiem (jo "Tviterī" taču labi var redzēt, kurš šodien nobalsojis un kurš ir tautas "nodevējs"). Šobrīd Kristapa Porziņģa izaugsmi, šķiet, nekas neapliecina tik labi kā fakts, ka vairs nav vajadzības runāt par viņa iederēšanos vai neiederēšanos šajā NBA elites saietā, bet gan par to, kā tieši tas varētu izdoties un kāda ir pašreizējā konkurence.

Austrumu Zvaigžņu izlases sastāvā būs 12 spēlētāji. Pamatsastāvu noteiks mediju, spēlētāju un līdzjutēju balsojuma apkopojums, kamēr pārējos septiņus pēc tam izvēlēsies NBA klubu treneri. Līga šosezon mainīja pamatsastāva noteikšanas principus, un šobrīd līdzjutēju balsojumam, kas tiks oficiāli atklāts šovakar 18:00 pēc Latvijas laika, būs tikai 50% ietekmes galīgajā vērtējumā, kamēr medijiem un spēlētājiem pa 25%.

Tas uzskatāms par ļoti veiksmīgu kompromisu – NBA izvairījusies no potenciāli absurdiem pamatsastāva spēlētājiem, taču joprojām dod iespēju līdzjutējiem balsot milzu daudzumos un par ko vien viņi vēlas (katra balss „Tviterī” un „Facebook”, kā nekā, ir līgai ir sava brenda reklāma par brīvu). Noteikti tika pamanītas sava mazāk bagātā „brāļa” NHL problēmas, divus gadus pēc kārtas Zvaigžņu spēles pamatsastāvos ieraugot Zemgu Girgensonu un, vēl jo "trakāk", Džonu Skotu, kamēr pati NBA pirms gada tikai par 14 tūkstošiem balsu izvairījās no gruzīna Zazas Pačulijas iekļaušanas Rietumu pamatsastāvā. Arī Porziņģa balsu skaits bija iespaidīgs, un, lai gan pierādīt to nevaru, esmu visai drošs, ka latviešu līdzjutēju aktivitāte balsojumos NBA gaiteņos tika piesaukts kā arguments par labu noteikumu pārmaiņām.

Konkurence komandā – Entoniju apsteigt pagaidām grūti

Austrumu konferencē pirms gada bija 10 spēlētāji, kuriem pirms „All Star” mača bija vidēji vismaz 20 gūti punkti. No viņiem uz Zvaigžņu spēli netika divi – Kemba Vokers (20.5 punkti) un Bruks Lopess (20.2 punkti). Šobrīd Austrumos vismaz 20 punkti vidēji spēlē ir 15 spēlētājiem, kuriem uzreiz seko Porziņģis ar 19.9 punktiem. Izvēloties konferences zvaigznes, vērā tiek ņemti arī komandu panākumi, un arī šajā ziņā Porziņģis ir labā situācijā – viņa pārstāvētā „Knicks” ir piektajā vietā konferencē.

Diemžēl „piektā vieta” ir visai mānīgs jēdziens, precīzāk būtu teikt, ka „Knicks” ir viena no veselām desmit Austrumu komandām, kas iekļaujas 13-17 uzvaru intervālā un tēmē uz izslēgšanas spēlēm. Piemēram, Rietumos trešo no 12. vietas jau tagad šķir 11 uzvaru tiesa. Līdz februārim, protams, daudz kas var mainīties, taču šobrīd Austrumos cīņa par „play-off” solās tik sīva kā vēl nekad. Un šeit sākas Porziņģa problēma tikšanai uz Zvaigžņu spēli, un šīs „problēmas” vārds ir Karmelo Entonijs.

Blīvā Austrumu konferences vidusdaļa

V.KomandaU-Z
3.Bostonas Celtics17-13
4.Šārlotas Hornets17-13
5.Ņujorkas Knicks16-13
6.Atlantas Hawks15-15
7.Milvoki Bucks14-14
8.Indiānas Pacers15-16
9.Čikāgas Bulls14-15
10.Vašingtonas Wizards13-16
11.Detroitas Pistons14-18
12.Orlando Magic14-18

32 gadus vecais Entonijs ne tuvu neaizvada savu spožāko NBA sezonu karjerā, taču joprojām ir 22.5 punktu metējs un „Knicks” galvenais spēks uzbrukumā. Var raisīt pamatotu diskusiju, ka atsevišķos nogriežņos Porziņģis spēlējis krietni labāk un sniedzis lielāku ieguldījumu aizsardzībā, kā arī gluži vienkārši laukumā pavada vairāk laika, taču šie nogriežņi vēl ir pārāk īsi, lai visā nopietnībā apšaubītu Karmelo komandas pirmās superzvaigznes statusu.

Pats Porziņģis sarunās ar medijiem uzsver, ka Entonija klātbūtne laukumā, kas piesaista pretinieku galveno uzmanību, ir milzīgs atbalsts gan viņam, gan pārējiem komandas biedriem, un nav pamata Porziņģa vārdiem neticēt. Porziņģis šosezon divas reizes nominēts nedēļas MVP balvai un vienreiz mēneša MVP atzinībai, taču vienmēr šajā sarakstā blakus bijis arī Entonijs. Tāpat, lai arī tas nav īpaši spēcīgs arguments, bet fakts tik un tā - Porziņģis vēl nav uzvarējis nevienā NBA spēlē, kurā nav piedalījies Karmelo. Kopš Porziņģa ienākšanas NBA „Knicks” ir zaudējusi visos 11 mačos, kuros Entonijs palicis malā.

Entonijs šogad arī parūpējies par ļoti labu publisko tēlu Ziemeļamerikas sporta sabiedrībā. Viņš izvēlējās vasarā neatteikt ASV izlasei un kopā ar to triumfēja Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs, izpelnījās uzmanību ar savu darbu Spēlētāju asociācijā, bet šoruden viņš kā īsts profesionālis tika galā ar publiski izskanējušo Fila Džeksona un Džordža Kārla kritiku savā virzienā, atsakoties iztirzāt Kārla apvainojumus un tā vietā novēlot Kārlam labu veselību. Atceroties, kā Karmelo reaģēja uz daudz sīkākām lietām savas karjeras pirmajā pusē...

Entonijam (un vēl jo vairāk Dveinam Veidam) mediju un spēlētāju viedokļa iesaistīšana pamatsastāva balsojumā par labu nenāca, jo uz līdzjutēju balsojumu viņš varēja paļauties daudz drošāk, ko pierāda arī astoņas reizes Zvaigžņu spēles pamatsastāvā pēc kārtas. Taču tik un tā – Entonija palikšana ārpus Austrumu sastāva būtu milzīgs pārsteigums.

„Labi, lai nu tā būtu ar to Entoniju, bet kāpēc tas traucē Porziņģim?” var sekot loģisks jautājums, uz ko ir vienkārša atbilde. Zvaigžņu izlasē ir tikai 12 vietas – konferences līderes Klīvlenda un Toronto praktiski garantējušas sev jau vismaz četras, bet uz „play-off” pieteikušās, kā jau minēts, vēl desmit komandas, katra ar saviem līderiem un zvaigznēm. Jau tā vismaz divas no šīm komandām (drošākā likme – Orlando) paliks tukšā, un būs jābūt ļoti, ļoti pamatotam iemeslam, lai „Knicks” varētu deleģēt uzreiz divus spēlētājus, tādējādi apdalot citu komandu.

Sīvā konkurence Austrumu konferencē un "garantētās" vietas

Taču iepriekš minētie apsvērumi nav visaptveroši, jo spēlētāji Zvaigžņu izlasē tiek nevis sarindoti pēc saraksta un loģikas, bet gan tiek iebalsoti, kas savukārt var radīt negaidītus rezultātus. Bez lielākām vai mazākām diskusijām par Zvaigžņu spēlē iekļuvušajiem neiztiek gandrīz ne gadu, bet šogad Austrumos ir tikai viens nepārprotams sākumsastāva dalībnieks – Lebrons Džeimss.

Džeimsu kā NBA pirmā līmeņa zvaigzni apšaubīt nav pamata. Nav arī iemesla šaubīties, ka blakus Džeimsam Zvaigžņu spēlē būs viņa partneris Kairijs Ērvings, taču ar vieglu roku nevar arī noraidīt Kevina Lava kandidatūru – kā nekā, kāpēc lai 22+11 spēlētājs no konferences līdervienības nebūtu pelnījis atrasties Zvaigžņu spēlē?

Pagājušajā gadā no Toronto „Raptors” Zvaigžņu spēlē bija gan Demārs Derouzans, gan Kails Laurijs. Šobrīd Derouzans ir konferences rezultatīvākais spēlētājs, Laurijs ir 11. labākais punktu guvējs un ceturtais labākais piespēlētājs, kamēr „Raptors” ar 72% uzvarētu spēļu gatavojas otro gadu pēc kārtas labot kluba uzvaru rekordu. Tie nav rezultāti, ar kuriem tiek zaudēta iepriekš iegūtā vieta Zvaigžņu spēlē.

Varētu padomāt, ka līdz ar Krisa Boša nespēlēšanu un Pau Gazola pāriešanu uz Rietumiem, konkurence Austrumos varētu samazināties. Taču bez Toronto un Klīvlendas līderiem par Zvaigžņu spēles kandidātiem tiek saukti vēl vismaz 10-12 spēlētāji. Visdrošāk no viņiem par savu vietu būtu jājūtas Džimijam Batleram, Aizejam Tomasam un Jannim Adetokunbo.

Batleru kā Austrumu pamatsastāva spēlētāju labprāt redzētu astoņi no deviņiem aptaujātajiem NBA apskatniekiem un, lai arī Čikāgai šosezon neiet spīdoši, Batlera vidēji gūtos 24.4 punktus un universālo sniegumu ir grūti nepamanīt. Augumā mazais Aizeja Tomass tikmēr ir galvenais iemesls „Celtics” trešajai vietai konferencē, bet Adetokunbo Džeisona Kida vadībā padarījis „Bucks” par „play-off” komandu un izskatās pilnībā nobriedis savai debijai Zvaigžņu spēlē. 22 gadus vecais Grieķijas hibrīdpozīcijas spēlētājs savācis iespaidīgu statistiku (vidēji 23+9+6), sava ātruma un auguma dēļ ir sedzēju murgs aizsardzībā viens pret vienu un visā nopietnībā uzņēmis kursu uz sezonas pabeigšanu ar vidēji diviem blokiem un divām pārtvertām bumbām spēlē. NBA vēsturē to paveikuši tikai trīs spēlētāji - Deivids Robinsons, Akīms Olaidžuvons un Džeralds Volless.

Grūti arī iztēloties, kādēļ lai vietu no pagājušā gada nesaglabātu Džons Vols no „Wizards”, kurš izcēlies ar 23.5 punktiem un 9.7 piespēlēm, tāpat savas karjeras pirmo Zvaigžņu spēles atzinību mierīgi varētu saņemt arī Kemba Vokers no Šārlotas. Bet vēl jau sarakstā Dveins Veids, Pols Džordžs, Gorans Dragičs, arī Derika Rouza vārds joprojām nozīmē ļoti daudz un netrūkst tādu, kas Ņujorkas uzvaru skaita pieaugumu sasaista ar Rouza ienākšanu komandā.

No garajiem spēlētājiem pagājušā gada izlasē bija Pols Milseps, Andrē Dramonds un Els Horfords, kuru visu pozīcijas nav pārāk drošas, vismaz uz pārējo fona viņi īpaši neizceļas. Tas vairs nav obligāti, taču parasti vismaz viens „īstais” centrs tiek izvēlēts, bet šajā ziņā ar Dramondu nopietni konkurē „Heat” milzis Hasans Vaitsaids, kurš Zvaigžņu spēlē vēl debitējis nav. Slavens vārds Atlantas komandā ir Dvaits Hovards, taču ne viņš vairs rāda visaugstākā līmeņa basketbolu, ne Atlanta ir kopvērtējuma augšgalā.

Kandidātu ar slaveniem vārdiem patiešām netrūkst, tāpēc vēl jo vairāk jānovērtē, ka Porziņģis jau tiek pieskaitīts šai kategorijai, proti, viens no tiem, kuru vietu Zvaigžņu spēlē ir reāls pamats izskatīt un diskutēt. Turklāt vēl ir gandrīz divi mēneši, lai savu piederību elitei pierādītu vēl uzskatāmāk, un tad jau situācija varētu būt citāda, kā arī savu iespaidu varētu atstāt traumas, kas neizbēgami piemeklē arī lielākās zvaigznes. Tā ka debija Zvaigžņu spēlē, lai arī pagaidām mazticama, tomēr nav nereāla. Savukārt par Porziņģa vietu Uzlecošo talantu spēlē, kur piedalās līgas labākie debitanti un otrgadnieki, šaubīties nav vērts.

Austrumu zvaigžņu paveiktais šosezon

Spēlētāji, kuru vieta Zvaigžņu spēlē ir praktiski droša

SpēlētājsKomandaPunktiAtl.b.Rez.p.Uzvaras
Lebrons DžeimssCavaliers25.37.78.722-6
Kairijs ĒrvingsCavaliers23.83.55.522-6
Demārs DerouzansRaptors27.85.14.021-8
Kails LaurijsRaptors21.84.67.321-8
Džimijs BatlersBulls24.46.64.314-15

Spēlētāji, kuri, visticamāk, nopietni kandidēs uz vietu Zvaigžņu spēlē

SpēlētājsKomandaPunktiAtl.b.Rez.p.Uzvaras
Karmelo EntonijsKnicks22.56.02.916-13
Džons VolsWizards23.54.49.713-16
Kevins LavsCavaliers21.910.81.722-6
Pols DžordžsPacers21.77.03.215-16
Aizeja TomassCeltics27.02.56.317-13
Jannis AdetokunboBucks23.49.05.814-14
Kemba VokersHornets22.64.05.417-13
Dveins VeidsBulls19.04.33.514-15
Pols MilsepsHawks17.68.23.715-15
Hasans VaitsaidsHeat18.014.90.710-21
Kristaps PorziņģisKnicks19.97.61.316-13
Els HorfordsCeltics15.77.05.017-13
Andrē DramondsPistons14.013.41.114-18

Izcelti spēlētāji, kas bija Zvaigžņu spēles sastāvā pirms gada

P.S. Situācija Austrumos gan jebkurā gadījumā nav salīdzināma ar Rietumu sastāva noteikšanas problēmām. Aizsargu konkurencē sākumsastāvā ir pieejamas tikai divas vietas, līdz ar to neizbēgami, ka viens no MVP kandidātu trijotnes Hārdens-Karijs-Vestbruks būs spiests sagaidīt ziņas, ka šosezon ir izdarījis pārāk maz, lai tiktu Zvaigžņu spēles pirmajā pieciniekā.

Izmantotie resursi:
NBA.com: Promo
ESPN: The Worldwide Leader in Sports
Basketball Statistics and History |...
Blogtable: Give your NBA All-Star 2017 starting...
Impending NBA All-Star Snubs | Basketball...

Vai prognozē Porziņģa iekļūšanu Zvaigžņu spēles sastāvā?

  • 230

  • 586

  • 169

  • 172


  -1 [+] [-]

, 2016-12-25 13:59, pirms 7 gadiem
Grūti būs, bet nu neticu, ka ņujorka iebalsos ANtonu, domāju tur lielākajai daļai jau viņš ir apnicis.
Batlers Starting five? Tad jau drīzāk KP vai grieķis.

  -2 [+] [-]

, 2016-12-25 14:04, pirms 7 gadiem
Būs starta 5-niekā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2016-12-25 14:30, pirms 7 gadiem
Paldies par analīzi, interesanti.

  +4 [+] [-]

, 2016-12-25 14:30, pirms 7 gadiem
Varbūt šosezon vēl nevajag! Normāli būtu, ja vēl nesakāptu čomam galvā, ka nav nekāda zvaigzne! Spēlē Porzijs Teicami tas ir fakts, nu bet izcili vēl nav!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-12-25 14:32, pirms 7 gadiem
KP6unCR7Fan rakstīja: Man tads jautajums, 18:00 saakas balsu skaitisana, bet tagat drikst Twitteri retwitot?
Tagad ļoti maz ietekmē iedzīvotāji iebalsošanu, vairāk visu ietekmē Līgas amatpersonas, kas atlasa labākos!
Slēpts komentārs: vozā

  +2 [+] [-]

, 2016-12-25 14:40, pirms 7 gadiem
vozā rakstīja: Personīgi saku nebalsojiet par Porziju, nesačakarējat karjeru, tā kā NHL Zemgum- galīgi nekāds pēc ALL Star iebalsošanas!
Problēma ir tāda, pēc manām domām ja Kristapu neiebalsos sākuma sastāvā un ja šādi Kristaps turpinās spēlēt, un Ņujorka būs 3 vai 4 vietā konferencē līdz zvaigžņu spēlēs sastāva nosaukšanai, viņu tāpat iebalsos treneri vai žurnālisti kā rezervistu, tur tu neko nevarēsi darīt gribi vai negribi, jo statistika būs pietiekama, lai iekļūtu zvaigžņu spēlē.

  +2 [+] [-]

, 2016-12-25 14:40, pirms 7 gadiem
Kamēr neliks starting 5 un pārejos pa reālajām pozīcijām bus grūti..Atkal Lebroni,Melo un citi smagsvari spēlēs pa 4 un 5 numuriem..PRotams šaubos,ka Melo tiks šogad.
Principā pagāšgad priekšā bija Gazols,un šogad šis otrā pusē spēlē..Horfords jau nebus konkurents KP.Domājams,ka tas bus Lovs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-12-25 14:51, pirms 7 gadiem
Prognozēju, ka starta 5-niekā netiks ne Melo ne Kristaps, tomēr uzskatu, ka Kristapu Austrumu 12-niekā var iekļaut treneri.

     [+] [-]

, 2016-12-25 14:53, pirms 7 gadiem
"Arī Porziņģa balsu skaits bija iespaidīgs, un, lai gan pierādīt to nevaru, esmu visai drošs, ka latviešu līdzjutēju aktivitāte balsojumos NBA gaiteņos tika piesaukts kā arguments par labu noteikumu pārmaiņām."

nu ja paskatās KP krekliņu tirdzniecības apjomus Ņujorkā, tad viņš ir pietiekami populārs, lai nepārvērtētu latviešu ieguldījumu.

  -1 [+] [-]

, 2016-12-25 14:54, pirms 7 gadiem
Par Bertanu

  +3 [+] [-]

, 2016-12-25 14:57, pirms 7 gadiem
Ļoti izglītojoš raksts tādam jaunam NBA fanam kā man, liels paldies Rolandam, super darbs.

     [+] [-]

, 2016-12-25 14:58, pirms 7 gadiem
to Pauls kada sakara lai vinu ieklautu? tapec ka vins ir latvietis? nav vel vins All Star speletajs, patik jums tas jeb ne!!!

  +1 [+] [-]

, 2016-12-25 15:10, pirms 7 gadiem
Maikl30
Nu kāpēc cilvēki nevar apjēgt, ka "jeb" un "vai" ir dažādas nozīmes?

  -3 [+] [-]

, 2016-12-25 15:15, pirms 7 gadiem
Nebūs viņš zvaigžņu spēlē, beidziet vienreiz sapņot!!!!

     [+] [-]

, 2016-12-25 15:29, pirms 7 gadiem
Maikl30 rakstīja: to Pauls kada sakara lai vinu ieklautu? tapec ka vins ir latvietis? nav vel vins All Star speletajs, patik jums tas jeb ne!!!
Aprēķins visai vienkāršs - pamatpiecniekā visdrīzāk būs: Tomass, DeRozans, Džeimss, Batlers, Adetokumbo. Protams, var būt arī citi "mazie" (Laurijs, Ērvings, Vokers) vai Batlera vietā Lavs.
Rezerves 7-niekā 3 vai 4 vietas garajiem - konkurentu Kristapam nav tik daudz. Domāju, ka 1 spēlētājs noteikti tiks iekļauts no NYK, tādēļ lielākais konkurents būs Melo.
Izredzes - 50/50.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-12-25 16:53, pirms 7 gadiem
Domāju, ka KP6 būsALL-STAR! ja fani neiebalsos, tad treneri domāju, ka viņu izvēlēsies. Statistika viņam nemaz nav slikta.
ALL-STAR ir šovs skatītājiem un faniem patīk kā spēlē Kristaps. Tāpēc viņam tur ir jābūt.

  +2 [+] [-]

, 2016-12-25 16:57, pirms 7 gadiem
"Nē, bet nākamgad noteikti" - kas zin kā būs nākamgad. Tā jau nu nebūs, ka katru sezonu automātā piemetīs klāt 6-7 punktus vidēji spēlē. Domāju, ka tad jau drīzāk šosezon nekā nākamgad, jo sezonas sākums ir izdevies labs + arī Entonija neveiksmes varētu KP kko nedaudz vairāk atmest no Ņujorkas faniem.

     [+] [-]

, 2016-12-25 17:23, pirms 7 gadiem
yankeezulu rakstīja: "Nē, bet nākamgad noteikti" - kas zin kā būs nākamgad. Tā jau nu nebūs, ka katru sezonu automātā piemetīs klāt 6-7 punktus vidēji spēlē. Domāju, ka tad jau drīzāk šosezon nekā nākamgad, jo sezonas sākums ir izdevies labs + arī Entonija neveiksmes varētu KP kko nedaudz vairāk atmest no Ņujorkas faniem.
Piekritiishu par to, ka tagad domaa katru sezonu liks tik klaat. Peec paaris sezonaam droshvien jau buus 25-28pts speleetaajs. Ja var tikt, tad shosezon diezgan reaali. Veel ir laiks, lai nostiprinaatu poziicijas, kaapeec vinjam jaatiek.

  +1 [+] [-]

, 2016-12-25 18:04, pirms 7 gadiem
ceru ka iebalsos lai tiek 5% pie līguma par spīti troļļiem

  -1 [+] [-]

, 2016-12-25 18:06, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: Nebūs viņš zvaigžņu spēlē, beidziet vienreiz sapņot!!!!
ES PARŪPĒŠOS PAR TO LAI NOTEIKTI BŪTU!

     [+] [-]

, 2016-12-25 18:14, pirms 7 gadiem
vienigais_anonims rakstīja: Grūti būs, bet nu neticu, ka ņujorka iebalsos ANtonu, domāju tur lielākajai daļai jau viņš ir apnicis.
Batlers Starting five? Tad jau drīzāk KP vai grieķis.
Labāk Batlers nekā Laurijs, tas vispār ko tur dara?

  -1 [+] [-]

, 2016-12-25 22:50, pirms 7 gadiem
statistika pat labāka nekā Veidam, kurs ieprieks tika sastāvā. Treneri/spēlētāji KP6 ārpus sastāva neatstās, cits jautājums vai 25% ietekmēs kopējo rezultātu.

     [+] [-]

, 2016-12-25 22:52, pirms 7 gadiem
Par zinger šogad vēl nebalsošu.

     [+] [-]

, 2016-12-26 00:58, pirms 7 gadiem
No sākuma izlasē lai uzspēlē, un tad būs vairāk balsis.

     [+] [-]

, 2016-12-26 11:13, pirms 7 gadiem
EI sapņotāji, NBA ir šovs un bez KP tur ir bars ar tādiem kā viņš. UN arguments ka treneri viņu iebalsos, ja ne līdzjutēji ir absurds. Tādu kā viņš ir daudz un viņam vēl nav tāda skila, lai viņu ofic ieliktu treneri.
Nebūs KP vēl zvaigžņu spēlē., atveriet acis PĀĶI!!

  -1 [+] [-]

, 2016-12-26 12:15, pirms 7 gadiem
Kā ir iespējams balsot - https://vote.nba.com/howto.html