Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Markīfs Moriss par mešanu ar dvieli trenerim diskvalificēts uz divām spēlēm

Markīfs Moriss par mešanu ar dvieli trenerim diskvalificēts uz divām spēlēm
Markīfs Moriss un Džefs Hornačeks
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Fīniksas "Suns" uz diviem mačiem diskvalificējis Markīfu Morisu, kurš kaitējis komandai, ar dvieli metot galvenā trenera Džefa Hornačeka virzienā.

Incidents notika iepriekšējā spēlē, kurā Fīniksas "Suns" savā laukumā ar 96:104 piekāpās Denveras "Nuggets" komandai. Tas Fīniksai kļuva par trešo zaudējumu pēc kārtas, bet šosezon kopumā 31 mačā "Suns" izcīnījis 12 panākumus. Kad līdz mača beigām bija atlicis mazāk par desmit minūtēm un rezultāts bija 75:84, Markīfs Moriss tika nomainīts, pēc kā svieda ar dvieli Džefa Hornačeka virzienā. "Suns" galvenais treneris uz to reaģēja, paceļot dvieli un metot to atpakaļ Morisam.

Sociālajā tīklā "Twitter" spēlētājs paskaidrojis, ka konkrētajā epizodē izjutis lielu vilšanos. "Tas vairs neatkārtosies. Es atvainojos Džefam. Mani komandas biedri pastāstīja, ka esmu trāpījis ar dvieli trenerim. Taču tas nekādā gadījumā netika mests viņam. Es vienkārši ļoti vēlējos palīdzēt komandai uzvarēt."

"Viņš satrakojas par to, ka nespēlē," norādījis Hornačeks. "Es paskatos uz statistiku. 12 minūšu laikā viņa rādītājs ir -13, tādēļ es viņu nomainīju... Viņš domā, ka ir labāks nekā parāda statistika. Lai viņš man to parāda."

Morisam nāksies izlaist divas mājas spēles - 26. decembrī pret Filadelfijas "76ers" un 28. decembrī pret Klīvlendas "Cavaliers". Par šīm divām spēlēm Moriss nesaņems atalgojumu, tādējādi viņš zaudēs 145 455 ASV dolāru. "Mēs cenšamies nebūt pārāk represīvi par šādām lietām," skaidro "Suns" ģenerālmenedžeris Raiens Makdonafs. "Cenšamies būt godīgi, tādēļ konsultējāmies ar līgu. Dažreiz šīs lietas kļūst emocionālas. Šādai rīcībai ir bijis precedents, bet mēs būtu rīkojušies tāpat, ja tas būtu bijis jebkurš no 14 mūsu spēlētājiem."

Izmantotie resursi:
ESPN

Slēpts komentārs: Skudriniekss

  +5 [+] [-]

, 2015-12-25 12:43, pirms 8 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Ļoti neprofesionāli un nepedagoģiski trenerism mest atpakaļ kaut ko audzēknim. Tur nav jāpsiho atpakaļ, bet jāaudzina, jāveicina personības izaugsme - tāda ir pedagoga misija un uzdevums.
Šajā gadījuma spēlētājs dara visu, lai tiktu aizmanīts. Šeit nekāda audzināšana nelīdzēs. Vienīgais, kas ir nesaprotams ko SUNS čamājās, spēlētājs čakarē visu komandā.

  +1 [+] [-]

, 2015-12-25 13:24, pirms 8 gadiem
Morisu pārnem dusmas , ka bračka nav .

  -2 [+] [-]

, 2015-12-25 13:27, pirms 8 gadiem
4567 rakstīja: Morisu pārnem dusmas , ka bračka nav .
Tpc,ka reali vini tika piecakareti abi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-25 14:37, pirms 8 gadiem
Hornačeks bija pretīgs spēlētājs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-12-25 15:01, pirms 8 gadiem
Video ir shim incidentam?

  -1 [+] [-]

, 2015-12-25 16:02, pirms 8 gadiem
USA*Alex rakstīja: Treneris nav pedagogs un profesionálais sports nav mácíbu iestáde, kur salasás visádi "míkstie, kurus jápedagoģé".
Zin ko, 20+ gados nav starpības - vai profesionālis, vai amatieris, abiem ir jānobriest kā personībām. Tas, ka saņem jau lielu naudu, nenozīmē, ka automātiski personības izaugsme ir apstājusies! Pedagogs visur ir pedagogs, vai arodskolas komandā, vai universitātē, vai profesionālā komandā!

     [+] [-]

, 2015-12-25 17:40, pirms 8 gadiem
Un tracis dēl to, kad abi bračkas dēl Suns paņēma mazākus kontrakstus naudas ziņā, lai tik kopā paliktu un palidzetu Suns ar cap. A pienāk FA kur galvenais Suns mērķis bija Aldridžš, aiztreido otru bračku uzreiz prom, lai vieta atrastos Aldriža algai un lūdzu, problēmas gatavas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja