Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znarokam uzvara pret pastarīti, Pujacam kārtējais zaudējums

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Znarokam uzvara pret pastarīti, Pujacam kārtējais zaudējums
Oļegs Znaroks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Uzvaru Kontinentālās Hokeja līgas regulārā čempionātā spēlē šodien izcīnījusi Oļega Znaroka vadītā Maskavas "Dynamo", kas viesos ar 4:2 apspēlēja pastarīti Jekaterinburgas "Avtomobilist". Kārtējais zaudējums Georgijam Pujacam, kurš ar "Sibir" zaudēja Kazaņā (1:3), bet Edgars Masaļskis šodien no malas noskatījās "Yugra" zaudējumu pēcspēles metienu sērijā Čerepovecā.

"Dynamo" iepriekšējā spēlē ar 1:5 dabūja pērienu Astanā, tāpēc šodien sāka ļoti sparīgi un līdz 7. minūtei bija izvirzījusies vadībā ar 2:0. Mājinieki līdz pēdējās trešdaļas 4. minūtei spēja panākt izlīdzinājumu (2:2), tomēr galavārds piederēja viesiem. Dmitrijs Pestunovs un Sergejs Koņkovs izkārtoja maskaviešiem visus trīs punktus. "Dynamo" ar 63 punktiem ieņem 4. vietu Rietumu konferencē. "Avtomobilist" šodien cieta 9. zaudējumu pēc kārtas.

Ceturto zaudējumu pēc kārtas un septīto pēdējās astoņās spēlēs piedzīvojusi Georgija Pujaca pārstāvētā Novosibirskas "Sibir", kas Kazaņā ar 1:3 kapitulēja joprojām bez Laura Dārziņa spēlējošai "Ak Bars". Kazaņai sestā uzvara pēc kārtas. Bijušais "Sibir" kapteinis Pujacs nospēlēja 18:55 minūtes, punktus neguva, bet atzīmējās ar divām soda minūtēm (turēšana ar nūju). "Sibir" ar 35 punktiem ieņem priekšpēdējo 11. vietu Austrumu konferencē un "play off" acīmredzot nespēlēs. Līdz 8. vietā esošajai "Yugra" 18 punkti.

Hantimansijas komanda šodien izbraukumā tikās ar "Severstal" un zaudēja pēcspēles metienos – 0:1. 65 minūšu laikā neviena no komandām vārtus gūt nespēja. "Bullīšu" sērijā "Severstal" realizēja abus savus metienus (Miko Lehtonens un Jozefs Straka), bet "Yugra" hokejisti Vasīliju Košečkinu pārspēt nespēja. Mihails Birjukovs atvairīja 31 metienus, bet Edgars Masaļskis kolēģa "sauso" spēli varēja izbaudīt no rezervistu soliņa. "Yugra" pēc sešām uzvarām pēc kārtas zaudējusi pēdējās divas spēles.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja