Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Maple Leafs" treneris Vilsons Ziemassvētkos tiek pie jauna līguma

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Maple Leafs" treneris Vilsons Ziemassvētkos tiek pie jauna līguma
Rons Vilsons
Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) komandas Toronto "Maple Leafs" galvenais treneris Rons Vilsons aizvakar izteica vēlmi tikt pie jauna līguma. Izrādās, trenera sapnis piepildījies, jo šodien Vilsons ticis pie kontrakta pagarināšanas.

Informāciju par jauno līgumu pats Vilsons izplatījis savā Twitter kontā (starp citu, tieši ar šī sociālā tīkla starpniecību Vilsons izteica vēlmi tikt pie jauna kontrakta), bet "Leafs" klubs to vēl nav oficiāli apstiprinājis, tāpat nav zināmas jaunās vienošanās detaļas.

Toronto šo sezonu sākusi cerīgi, ar 35 spēlēs savāktiem 40 punktiem atrodoties Austrumu konferences 6. vietā un ceļā uz līdzdalību izslēgšanas spēlēs pirmo reizi sešu gadu laikā.

Šobrīd iespaidīgs ir "Maple Leafs" uzbrukums, kas sevī ietver divus no līgas vadošajiem punktu guvējiem – Filu Keselu (41) un Džofriju Lupulu (38), kā arī trešo labāko skaitliskā vairākuma realizāciju (21%). Komanda šosezon guvusi vidēji 3.06 vārtus spēlē, kas ir ievērojams pieaugums no pagājušās sezonas 2.60 vārtiem.

56 gadus vecais Vilsons Toronto komandu vada ceturto sezonu, bet kopumā NHL strādā jau 18 gadus ar kopējo bilanci 637-546, 101 neizšķirtu un 88 zaudējumiem pagarinājumā.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-12-25 21:10, pirms 12 gadiem
Nezinu, priecaties vai raudat?

     [+] [-]

, 2011-12-25 23:24, pirms 12 gadiem
Tominho rakstīja: Nezinu, priecaties vai raudat?
Grūti teikt
Katrā ziņā, cilvēks tavā profila bildē patiešām savu darbiņu pieprot. Burks un Tallons ir tie GMi, kuri spēj pārvērst pastarītes par konkurētspējīgām komandām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja