Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Valmiera" uzvar savā laukumā, "Lekrings" - viesos

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Valmiera" uzvar savā laukumā, "Lekrings" - viesos
Moments no spēles starp komandām "Ogres Vilki" un "Lekrings". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šovakar ELVI florbola līgā vīriešiem notika divas spēles - FBK "Valmiera" savā laukumā ar 8:3 uzvarēja "Ķekavu", bet Cēsu "Lekrings" viesos ar 7:2 bija pārāka par turnīra pastarīti "Ogres Vilki".

"Valmierai" trešā uzvara pēc kārtas – sakauta "Ķekava"

FBK "Valmiera", kas jaunās sezonas pirmajās septiņās spēlēs bija guvusi tikai vienu uzvaru, bet pēc tam svinēja vēl divus panākumus, šovakar Vidzemes Olimpiskajā centrā uzņēma "Ķekavu", kas līdz šim bija izcīnījusi par pieciem punktiem vairāk. Jau 2.minūtē mājinieki aizturētā soda laikā atklāja spēles rezultātu – 1:0, vārtus guva Ivo Balodis. 8.minūtē viņš Valmieras komandas pārsvaru jau dubultoja – 2:0. 11.minūtē savus pirmos vārtus guva arī ķekavieši, kuru rindās ar precīzu metienu izcēlās Jānis Liepa – 1:2. Vienu vārtu pārsvars laukuna saimniekiem bija arī pēc pirmā perioda – 3:2. Otrās trešdaļas vidū ķekaviešiem izdevās panākt neizšķirtu (3:3), bet, kā vēlāk izrādījās, tie bija viņu pēdējie šajā spēlē gūtie vārti. Līdz otrajam pārtraukumam valmierieši izvirzījās vadībā ar 6:3, bet pēdējā periodā guva vēl divus vārtus un svinēja pārliecinošu uzvaru ar 8:3.

"Lekrings" piecu zaudējumu sēriju pārtrauc Ogrē

FK "Ogres Vilki", kas visās deviņās šīs sezonas spēlēs piedzīvojusi neveiksmes, šovakar savā laukumā uzņēma Cēsu komandu "Lekrings", kas arī nevar palepoties ar labu bilanci, jo bija zaudēts pēdējās piecās spēlēs pēc kārtas. Pirmais periods pagāja abpusēji asā cīņā, bet gūt vārtus neizdevās nevienai no sāncensēm. Rezultāts tika atklāts tikai 24.minūtē, kad precīzs metiens padevās cēsniekam Kevinam Šmitam – 1:0. Līdz otrās trešdaļas beigām pa vārtiem guva arī Artis Savins un Pēteris Trekše, izvirzot "Lekringu" vadībā ar 3:0. Tikai 52.minūtē, kad viesi bija guvuši jau sešus vārtus, ar vārtu guvumu izcēlās ogrēnietis Stefans Roberts Dimza – 1:6. Galarezultātā Cēsu komanda svinēja pārliecinošu uzvaru ar 7:2.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Normunds Krūmiņš, kurš 50 minūšu laikā atvairīja visus 13 pretinieku metienus. Rezultatīvākais starp cēsniekiem ar 4 (2+2) punktiem bija Pēteris Trekše, 3 (2+1) punkti Arta Savina kontā, bet Jorens Malkavs guva 2 (1+1) punktus. Par labāko starp ogrēniešiem atzina Rinaldu Osi, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās. 2 (1+1) punkti Toma Rislinga kontā. Cēsu "Lekringam" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 12 punkti, bet joprojām 9.vieta. "Ogres Vilki" pagaidām bez punktiem.

FK "Ogres Vilki" – "Lekrings" 2:7 (0:0, 0:3, 2:4)
Metienu attiecība:
17:23 (4:8, 7:7, 6:8)
Rezultatīvākie:
FK "Ogres Vilki" – Toms Rislings 2 (1+1), Stefans Roberts Dimza 2 (1+1), Markuss Januševskis 1 (0+1).
"Lekrings" – Pēteris Trekše 4 (2+2), Artis Savins 3 (2+1), Jorens Malkavs 2 (1+1), Artūrs Ozols 1 (1+0), Kevins Šmits 1 (1+0), Toms Rīsmanis 1 (0+1), Rūdis Jermacāns 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...