Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs ierindā atgriezīsies "Warriors" izbraukuma sērijas laikā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karijs ierindā atgriezīsies "Warriors" izbraukuma sērijas laikā
Stefens Karijs. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempione Goldensteitas "Warriors" cer, ka saspēles vadītājs Stefens Karijs ierindā būs gatavs atgriezties gaidāmās piecu izbraukuma spēļu sērijas laikā.

Karijs kreisās kājas cirksni savainoja 8. novembra zaudējumā pret Milvoku "Bucks", un tādēļ viņš ir izlaidis deviņas spēles. Pēdējās nedēļas laikā saspēles vadītājs individuāli strādājis laukumā, bet tuvākajā laikā viņš pievienosies komandas treniņiem.

Pirms sestdienas vakarā izcīnītās uzvaras pret Sakramento "Kings" čempioni paziņoja, ka Karija veselība uzlabojas un ka veiktās pārbaudes atklājušas pozitīvu ainu. Tuvākajās dienās gaidāms, ka Karija treniņu apjoms palielināsies. "Warriors" tagad priekšā mājas spēle pret Orlando "Magic", kam sekos piecu spēļu izbraukums, kas sāksies pret Austrumu konferences līderi Toronto "Raptors".

"Viņam klājas daudz labāk," teica komandas galvenais treneris Stīvs Kers. "Pagaidām situāciju vērtēsim katru dienu, bez tālākiem plāniem. Riks [Selebrīni, "Warriors" sporta medicīnas departamenta vadītājs] ir ļoti pārliecināts, ka viņš varēs spēlēt izbraukuma laikā."

Karija prombūtnē "Warriors" nepiedzīvoja pašus spožākos laikus – pirmo reizi Kera vadīšanas laikā tika piedzīvoti četri zaudējumi pēc kārtas. Neveiksmju ēnā izcēlās nesaskaņas starp Dreimondu Grīnu un Kevinu Durentu, un skarbu vārdu apmaiņa noveda pie pirmā diskvalifikācijas. Neskatoties uz melno joslu, "Warriors" tāpat ir Rietumu konferences vadībā.

Izmantotie resursi:
Golden State Warriors update Stephen Curry status