Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canucks" uzbrucējs Rusels par kodienu saņem tikai naudas sodu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Canucks" uzbrucējs Rusels par kodienu saņem tikai naudas sodu
Antuāns Rusels. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Vankūveras "Canucks" uzbrucējs Antuāns Rusels zaudējumā pret Sanhosē "Sharks" saķērās ar pretinieku aizsargu Marku Eduāru Vlasiku, cīņas karstumā iekožot sāncensim rokā. Par to Rusels saņēmis piecu tūkstošu dolāru naudas sodu.

Pirms divām dienām "Sharks" savā laukumā ar 4:0 pieveica "Canucks", kam tas bija astotais zaudējums pēc kārtas. Neapmierināts ar rezultātu bija viesu uzbrucējs Antuāns Rusels, kurš 40 sekundes pirms beigām centās sarīkot nekārtības. Pie zilās līnijas viņš saķērās ar "Sharks" aizsardzības vienu no līderiem Marku Eduāru Vlasiku.

Lai gan Vlasiks bija gatavs nomest cimdus un izvicināt dūres ar vienu no labākajiem provokatoriem līgā, iejaucās tiesneši. Tomēr Vlasiks tāpat vēlējās nodarīt pāri Ruselam, kurš savukārt izmantoja izdevību un iekoda pretiniekam rokā.

Incidentu izvērtējusi līga, piešķirot Ruselam piecu tūkstošu dolāru lielu sodu, un tas ir maksimālais pieļaujamais naudas sods. Diskvalifikācija par nepieņemamo izgājienu netika piešķirta.

Rusels šajā sezonā laukumā devies 21 spēlē, gūstot astoņus vārtus un sakrājot astoņus punktus. Vlasika kontā 24 spēles, vieni vārti un seši punkti, taču viņš ir viens no līgas labākajiem aizsargiem savā zonā. Ne velti Vlasiks 2014. gadā spēlēja Kanādas olimpiskajā izlasē, izcīnot zelta medaļu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/canucks-roussel-...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-11-26 01:43, pirms 5 gadiem
kas bija? džeks bij uz korķi uzkāpis?

  +1 [+] [-]

, 2018-11-26 07:21, pirms 5 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: Līga ar iedragātu reputāciju. Viens kož , cits laiza un bučo, laikam uzdrukātie dolāri vēl piesaista šai līgai kādu adekvātu spēlētāju.
Tev jau, protams, ar humora izjūtu galīgi nav labi iekož, laiza vai bučo- tas viss ir smieklu vērts!!!

     [+] [-]

, 2018-11-26 15:47, pirms 5 gadiem
Suaresa bračka.