Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Hvorostiņinam četri vārti, HK "Prizma" uzveic HS "Rīga"

Hvorostiņinam četri vārti, HK "Prizma" uzveic HS "Rīga"
Vitālijam Hvorostiņinam spēlē pret HS "Rīga" četri gūti vārti
Foto: Mārtiņš Aiše, LHF

Otrdien, 24. novembrī Latvijas Virslīgas hokeja čempionātā tika aizvadīta viena spēle, kurā HK ''Prizma'' ar 5:2 (2:1, 2:0, 1:1) apspēlēja HS ''Rīga'' hokejistus. Ar četriem vārtiem šajā spēlē izcēlās Vitālijs Hvorostiņins.

Spēles devītajā minūtē rezultātu atklāja HK “Prizma” hokejists Vitālijs Hvorostiņins, taču neilgu brīdi vēlāk neizšķirtu panāca HS "Rīga" krievu leģionārs Jevgēņijs Dacjuks. Tomēr 15.minūtē Hvorostiņins bija precīzs vēlreiz, no jauna izvirzot vadībā mājiniekus. Otrajā trešdaļā Hvorostiņins pamanījās gūt vēl divus vārtus un panākt jau 4:1. Noslēdzošajās 20 minūtēs komandas apmainījās ar vārtu guvumiem (precīzi bija Jansons un Baranovskis), un HK ''Prizma''svinēja uzvaru ar 5:2.

Uzvarētāju sastāvā ar četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Valerijs Fiļimonovs un Viktors Lobačevs. Par labākajiem spēlētājiem šajā cīņā tika nosaukti Vitālijs Hvorostiņins un Reinis Ruks.

HK ''Prizma'' 13 spēlēs iekrājusi 23 punktus, kas turnīra tabulā dod trešo vietu, trīs punktus atpaliekot no HK ''Mogo'', bet par četriem vairāk iekrājusi HK ''Liepāja''. HS ''Rīga'' ar četriem punktiem atrodas sestajā vietā septiņu komandu konkurencē.

Nākamās Virslīgas spēles ir paredzētas šo sestdien, kad savā starpā sacentīsies HS "Rīga" un HK "Mogo", HK "Zemgale/LLU" un HK "Kurbads", kā arī HK "Liepāja" un HK "Prizma". Šo spēli būs iespējams vērot video tiešraidē un Sportacentrs.com TV (Lattelecom Interaktīvās TV 411. kanālā).