Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Vikings" izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas, Pītersons apsteidz Tomlinsonu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Vikings" izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas, Pītersons apsteidz Tomlinsonu
Delvins Kuks
Foto: Zumapress.com/Scanpix

Šodien tika sākta Nacionālās futbola līgas (NFL) astotā spēļu nedēļa un tās pirmajā cīņā Minesotas "Vikings" ar 19:9 pārspēja Vašingtonas "Redskins", tādējādi svinot ceturto panākumu pēc kārtas.

Astotā NFL regulārās sezonas nedēļa sākās ar Minesotas un Vašingtonas komandu spēli, taču jāsaka, ka abas vienības pašlaik ir pārāk atšķirīgās situācijās, lai no šīs cīņas būtu pamats gaidīt interesantu spēkošanos.

Par spēles galveno varoni kļuva šīssezonas līgas līderis gūtajos jardos Delvins Kuks, kurš guva spēles vienīgo piezemējumu, kopumā izceļoties ar 98 jardiem, kas gūti bumbu nesot un vēl 73 – piespēļu uzbrukumos. Tiesa, lielākās ovācijas saņēma Adrians Pītersons, bijušais Minesotas "Vikings" pussargs, kurš nu pārstāv Vašingtonas komandu.

Brīdī, kad spēles pēdējās minūtēs viņš tika parādīts uz lielā ekrāna, "Vikings" līdzjutēji sarīkoja pamatīgas ovācijas savam bijušajam spēlētājam. Iemesls tam arī bija vairāk nekā pietiekošs – gūstot šajā spēlē 76 jardus, Pītersons nu ir pakāpies uz sesto vietu visu laiku produktīvāko bumbas nesēju reitingā, šodien apsteidzot uzreiz divus spēlētājus – Džeromu Betisu un Ladeinianu Tomlinsonu. Nu Pītersona kontā ir 13 701 gūtais jards un no piektajā vietā esošā Kērtisa Mārtina viņš atpaliek tieši par 400 jardiem, kas, jāatzīst, nav tik daudz, lai Pītersons šajā sezonā nespētu ielauzties labāko bumbas nesēju pieciniekā.

Atgriežoties pie pašas spēles, tad tā noteikti nebija saspēles vadītāju cīņa, jo ne Kirks Kazinss, ne arī abi Vašingtonas saspēlnieki, Čeiss Kīnums un Dveins Haskinss, neparādīja neko izcilu. Vienīgi Kazinss spēja izvairīties no kļūdām, realizējot 23 no 26 piespēlēm un gūstot 285 jardus.

Par spēles rezultatīvāko futbolistu kļuva "Vikings" kikeris Dens Beilijs, kurš kopumā guva 13 punktus, bet viņa amata brālis Dastins Hopkinss no "Redskins" rindām bija atbildīgs par visiem deviņiem ASV galvaspilsētas vienības punktiem.

Vašingtonas "Redskins" komandai šis bija septītais zaudējums astoņās spēlēs un vienīgā komanda, kuru viņi šajā sezonā spēja uzveikt bija Maiami "Dolphins", bet Minesotas "Vikings" pēc nepārliecinošā sezonas starta nu ir saņēmusies un pašlaik ir izcīnījusi četras uzvaras pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2019-10-25 12:59, pirms 4 gadiem
Vašingtona teiksim tā, aizsardzībā nospēlēja labi pret ''karsto'' vikingu uzbrukumu! Uzbrukumā gan bēdu ieleja redskins!
NFC N būs kārtīgs cīniņš par divīzijas uzvarēšanu starp GB un MVikingiem!
Čikāga šogad buksē ar Trubisky!
Ps. redzēs kā turpinās rullēt 49ers! Sezonas sākums jau iespaidīgs!(+ 4 spēles uzvarētas viesos)

     [+] [-]

, 2019-10-25 14:18, pirms 4 gadiem
Redz vajag tik kārtīgi spēlētājiem nolamāt savu QB,un spēle aiziet