Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Karatists Stepanovs izcīna sudraba godalgu pasaules kadetu čempionātā

Andrejs Siliņš

Karatists Stepanovs izcīna sudraba godalgu pasaules kadetu čempionātā
Artūrs Stepanovs (pa kreisi) uz pasaules kadetu čempionāta goda pjedestāla. Foto: Tamara Solar González

LETA. Latvijas karatists Artūrs Stepanovs Pasaules kadetu un junioru čempionātā izcīnīja sudraba godalgu, startējot "kumite" grupā svara kategorijā līdz 63 kilogramiem.

Stepanovs "kumite" grupā starp kadetiem (14-15 gadu grupā) svara kategorijā līdz 63 kilogramiem bija brīvs no pirmās kārtas, bet otrajā ar 3:0 uzvarēja Brazīlijas sportistu Migelu Silvu. Otrajā cīņā Stepanovs ar 4:0 pieveica kolumbieti Stivenu Sesaru Montoju, bet trešajā duelī viņš ar 3:0 uzveica tunisieti Rajanu Ahmedu Tlili.

Pamatsacensību pēdējā kārtā Stepanovs ar 2:0 pieveica Florisu Sujecki no Nīderlandes, tādējādi garantējot sev vietu finālā. Fināla cīņā Stepanovs ar 0:6 kapitulēja Turcijas sportistam Farukam Omeram Jururam, izcīnot sudraba godalgu.
Bronzu ieguva kazahstānietis Aidos Mukats un Stepanovam zaudējušais Tlili.

Pērn Stepanovs izcīnīja piekto vietu Eiropas kadetu čempionātā.

Latviju šajā čempionātā kopumā pārstāv 13 sportisti.

Pasaules kadetu un junioru čempionātā "kumite" grupā svara kategorijā līdz 63 kilogramiem piedalījās 43 sportisti no dažādām pasaules valstīm.

Izmantotie resursi:
LETA