Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tavaress iemet "Maple Leafs" uzvarā Vinipegā, Vasiļevskim 13. "sausā" spēle NHL

Tavaress iemet "Maple Leafs" uzvarā Vinipegā, Vasiļevskim 13. "sausā" spēle NHL
Džons Tavaress tūlīt ieraidīs ripu Konora Hellibaka sargātajos vārtos. Foto: AP/Scanpix

NHL regulārajā čempionātā pagājušajā naktī par spīti Ostona Metjūza palikšanai bez rezultativitātes punktiem uz uzvaru takas atgriezās Toronto „Maple Leafs”, bet krievu vārtsargu duelī Andreja Vasiļevska komanda pieveica Semjona Varlamova komandu.

Pirmo uzvaru pēdējās trīs spēlēs guva sezonu vareni iesākusī Toronto „Maple Leafs”, kas izbraukumā ar 4:2 pārspēja Vinipegas „Jets”, pārtraucot vinipegiešu trīs uzvaru sēriju. Pēc piecu spēļu sausuma perioda vārtus guva Džons Tavaress, bet Frederiks Andersens atvairīja 38 metienus, no kuriem 20 trešajā periodā. Interesanti, ka „Maple Leafs” līderis Ostons Metjūzs, kurš sezonas pirmajās septiņās spēlēs katrā sakrāja vismaz divus rezultativitātes punktus, pēdējos trīs mačos palicis tukšā.

Ņujorkas „Islanders” vēl trešajā periodā bija vadībā ar 2:0, tomēr Floridas „Panthers” ar Frenka Vatrano un Jevgeņija Dadonova pūlēm atspēlējās, bet papildlaika 33. Sekundē skaitliskajā vairākumā uzvaru „pantērām” nodrošināja Maiks Hofmens.

Andrejs Vasiļevskis atvairīja visus 23 metienus, palīdzot Tampabejas „Lightning” viesos ar 1:0 pieveikt Kolorādo „Avalanche” hokejistus. Šis bija krievu vārtsarga 13. „sausā” spēle NHL karjerā, bet uzvaras vārtus trešā perioda 7. minūtē vairākumā iemeta viņa tautietis Ņikita Kučerovs, kuram tie bija 150. vārti NHL. „Avalanche” krievu vārtsargs Semjons Varlamovs arī atvairīja 23 metienus, taču „lavīnu” trīs uzvaru sērija tomēr pārtrūka.

Arī ceturtajā aizvadītās nakts spēlē panākumu izcīnīja viesi – Vankūveras „Canucks” ar 3:2 pēcspēles metienos uzvarēja Vegasas „Golden Knights”. Viesu rindās pamatlaikā abus vārtus guva Bo Horvats, bet Jakobs Markstrems atvairīja 33 no 35 mājinieku metieniem. Pēcspēles metienu sērijā uzvaru „Canucks” nodrošināja Markuss Granlunds, kurš kā vienīgais realizēja pēcspēles „bullīti”.

25. oktobra NHL spēļu rezultāti

SpēleRezultāts
Jets – Maple Leafs2:4
Islanders – Panthers2:3 (pag.)
Avalanche – Lightning0:1
Golden Knights – Canucks2:3 (p.m.)

Izmantotie resursi:
nhl.com

  -2 [+] [-]

, 2018-10-25 14:01, pirms 5 gadiem
Man patīk ziemeļamerikāņu NHL! Vasiļevskis nostāv sausā, kamēr Kučerovs ir vienīgais, kas spēj pārspēt Varlamovu !