Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kempe un Tkačaks atnes uzvaras ''Kings'' un ''Flames'', Nieto pirmais hat trick karjerā

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Kempe un Tkačaks atnes uzvaras ''Kings'' un ''Flames'', Nieto pirmais hat trick karjerā
Adriana Kempes precīzais pēcspēles metiens
Foto: AP/Scanpix

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā aizvadītas veselas 11 spēles. Spilgtu individuālo sniegumu demonstrēja ''Avalanche'' uzbrucējs Mets Nieto, kurš pirmoreiz karjerā guva trīs vārtus spēlē, tāpat pie ''hat trick'' tika arī ''Islanders'' līderis Džons Tavaress.

Mazrezultatīva, taču spraiga spēle izvērtās Pitsburgā, kur vietējā ''Penguins'' komanda ar 2:1 papildlaikā apspēlēja Edmontonas ''Oilers''. Trešā perioda sākumā Īens Kouls ar precīzu plaukstas metienu vārtu devītniekā izvirzīja vadībā mājniekus, taču izlīdzinājumu nepilnas trīs minūtes līdz pamatlaika beigām rezultātu izlīdzināja Konors Makdeivids. Pagarinājums gan izvērtās pagalam īss, jo tā pirmajā minūtē pēc Malkina piespēles uzvaru Pitsburgai atnesa Fils Kesels.

Lielisku sniegumu turpina demonstrēt Austrumu konferences līdere Tampabejas ''Lightning'', kas ar 5:1 pārliecinoši uzveica Karolīnas ''Hurricanes''. Produktīvu maču aizvadīja arī ''Lightning'' līderi un visas līgas rezultatīvākie spēlētāji Stīvens Stemkoss un Ņikita Kučerovs, kuri spējuši gūt punktus visās desmit šās sezonas spēlēs. Stemkosam šoreiz divas rezultatīvas piespēles, savukārt Kučerovs guva komandas piektos vārtus.

Uzvaru izcīnīja arī Rietumu konferences līdervienība Losandželosas ''Kings'', ar 3:2 pēcspēles metienos uzveicot Otavas ''Senators''. Losandželosas komandai panākumu nodrošināja zviedru uzbrucējs Adrians Kempe, kuram šajā mačā vārti, rezultatīva piespēle, kā arī uzvaru nesošais soda metiens. Rezultāts tika atklāts jau spēles pirmajā minūtē, kad pēc Kempes piespēles precīzs bija Aleks Martiness, savukārt nedaudz vēlāk Dions Fanufs rezultātu izlīdzināja.

Trešajā trešdaļā Neits Tompsons izvirzīja vadībā ''Senators'', tomēr Kempe nepilnas divas minūtes līdz pamatlaika beigām panāca 2:2, aiz vārtiem pārtverot kļūdainu vārtsarga Maika Kondona piespēli un sodot pretiniekus par paviršību. Pēcspēles metienus sērijā ''Kings'' rindās pirmo bullīti realizēja Maiks Kamaleri, taču visi sekojošie ''Senators'' raidījumi bija neprecīzi. Tā nu līdz pat piektajai sērijai rezultāts bullīšos bija vien 1:0 ''Kings'' labā, taču tad precīzs bija Kempe, atnesot uzvaru Losandželosai.

Ar identisku rezultātu (3:2 pēcspēles metienos) noslēdzās mačs starp ''Flames'' un ''Predators'', uzvaru izcīnot Kalgarī komandai. Pirmajā periodā nedaudz vairāk kā minūtes laikā divus vārtus vairākumā guva Nešvila, kad pa reizei precīzi bija Romāns Jozi un Filips Forsbergs. Tomēr trešajā trešdaļā ''Flames'' atspēlējās, no sākuma precīzam esot Metjū Tkačakam, kurš izlauzās starp diviem pretiniekiem un meta tālajā stūrī, bet izlīdzinājumu panāca Maikls Ferlands. Pagarinājumā vārti netika gūti, kas noveda līdz pēcspēles metienu sērijai. Tajā ''Flames'' vadībā izvirzīja Šons Monehens, savukārt ''Predators'' rindās vēlreiz precīzs bija Forsbergs. Taču piektajā metienu sērijā Kalgarī uzvaru izvilka Tkačaks, metot virs Pekas Rinnes pleca.

Četru uzvaru sēriju iekrājusi līgas pārsteidzošā debitante Vegasas ''Golden Knights'', ar 4:2 apspēlējot Čikāgas ''Blackhawks''. Vegasas vārtus Marka Andrē Flerī un Malkolma Subena traumu dēļ sargāja zviedrs Oskars Dansks, atvairot 29 no 31 metiena. Rezultātu atklāja Čikāga, mazākumā izceļoties Džonam Haidenam, tomēr tad ''Golden Knights'' guva četrus vārtus pēc kārtas, nodrošinot sev uzvaru. Spēles izskaņā Patriks Keins gan vienus vārtus atguva, taču tas neliedza Vegasai nostiprināties Rietumu konferences otrajā vietā.

Sauso spēli Vankūveras ''Canucks'' vārtos aizvadīja zviedru vārtsargs Anderss Nīlsons, kurš atvairīja visus 29 Minesotas ''Wild'' hokejistu izdarītos metienus un palīdzēja savai komandai izcīnīt uzvaru ar 1:0. Vienīgos Vankūveras vārtus trešajā periodā guva Džeiks Virtanens, viduszonā pārtverdams ripu, bet pēc atkārtota metiena pārspēdams Devanu Dubniku.

Kolorādo ''Avalanche'' ar 5:3 uzveica Dalasas ''Stars'', uzvarētāju rindās pirmo ''hat trick'' karjerā sakrājot uzbrucējam Metam Nieto. Dalasu ar 1:0 vadībā izvirzīja Džeimijs Bens, tomēr Nieto ar diviem precīziem metieniem izvirzīja ''Avalanche'' vadībā. Kolorādo to vairs arī neatdeva, četras sekundes līdz pamatlaika beigām Nieto skaisti apspēlējot pretinieku aizsargu un raidot ripu jau tukšos vārtos. Trīs vārtus vienā spēlē guva arī Ņujorkas ''Islanders'' līderis Džons Tavaress, palīdzot savai komandai ar 5:3 uzvarēt līgas pastarīti Arizonas ''Coyotes''.

NHL spēles, 25. oktobris

SpēleRez.
Islanders - Coyotes5:3
Flyers - Ducks2:6
Penguins - Oilers2:1(P)
Hurricanes - Lightning1:5
Sabres - Red Wings1:0
Canadiens - Panthers5:1
Senators - Kings2:3(SM)
Predators - Flames2:3(SM)
Wild - Canucks0:1
Avalanche - Stars5:3
Golden Knights - Blackhawks4:2

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com

  -1 [+] [-]

, 2017-10-25 09:19, pirms 7 gadiem
Jāgrs sausā Flames.

     [+] [-]

, 2017-10-25 09:32, pirms 7 gadiem
Kings aiziet!!! Divas sezonas atpūtās, tagad ir atkal laiks pacelt kausu.

  +3 [+] [-]

, 2017-10-25 09:40, pirms 7 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Jāgrs sausā Flames.
Jāgrs vispār ir traumēts un nespēlēja

  +1 [+] [-]

, 2017-10-25 09:46, pirms 7 gadiem
Penguins malači ka spēja atgūties no vēlvienas sakāves un izcīnīt uzvaru, tagad vēl 3 mači šai nedēļa, ceru uz 4 uzvaru sēriju. jo pretī Jets 2x un Minesota

     [+] [-]

, 2017-10-25 10:00, pirms 7 gadiem
Teicami! Pēc ilgāka pārtraukuma Forsbergs ir atpakaļ.

  +1 [+] [-]

, 2017-10-25 10:31, pirms 7 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Jāgrs sausā Flames.
Diemžēl tā parasti notiek, kad spēlētāji nespēlē. Nekā nopietna gan tur neesot.

Kādēļ Šipačovs nespēlēja? Nevelk vai trauma?

  +1 [+] [-]

, 2017-10-25 10:34, pirms 7 gadiem
laaciits rakstīja: Kādēļ Šipačovs nespēlēja? Nevelk vai trauma?
uz fermu nosūtīts...

  +1 [+] [-]

, 2017-10-25 10:46, pirms 7 gadiem
zaipis rakstīja: uz fermu nosūtīts...
Tiešām. Neliels šoks!
Izskrēju ātri cauri forumiem Vegasas. Čalis netiek pierast pie NA hokeja, un pārējie spēlējot pārāk labi. p.s. Pārējie, kurus bez ievietošanas waiveros varētu nosūtīt uz leju..

Cerams neaizmuks uz KHL.

     [+] [-]

, 2017-10-25 11:45, pirms 7 gadiem
laaciits rakstīja: Tiešām. Neliels šoks!
Izskrēju ātri cauri forumiem Vegasas. Čalis netiek pierast pie NA hokeja, un pārējie spēlējot pārāk labi. p.s. Pārējie, kurus bez ievietošanas waiveros varētu nosūtīt uz leju..

Cerams neaizmuks uz KHL.
Sajaa jautajumaa krievu trolleni klusee kaa partizaani - KHL un Rus izlases speletajs netiek sastavaa

Kucerovs un Stamkos ir speeks. Ne par velti Kucerovs bija baigi saskabis, kad Stamkos notraumejas un intervijas teica, ka bez Stemkosa nav arsana. Stemkos Ari slaveja un slavee Kucerovu un izskatas loti,loti produktivi. Interesanti, ka Stemkos ir vairak piespeletajs saja bridi, bet ir loti labi zinams, ka golus vins Ari var mest un mest daudz.

Pitsburga baigi nestabilaa.te atraujas pa riikli ar -5, -6 vai -9 ripaam, tad uzvar atkal vienu golu ielaizot...

     [+] [-]

, 2017-10-25 12:45, pirms 7 gadiem
ogreskijs rakstīja: Pitsburga baigi nestabilaa.te atraujas pa riikli ar -5, -6 vai -9 ripaam, tad uzvar atkal vienu golu ielaizot...
Visi tie peņu zāģi ir ar sietu Niemi kastē, kurš tika izlikts vaiveros un nu jau spēlēs Floridā. Un Marejs ar nav nemaz tik spīdošs. Bet tas tik ir sezonas sākums. Gan ieskriesies.

     [+] [-]

, 2017-10-25 14:38, pirms 7 gadiem
ogreskijs rakstīja: Sajaa jautajumaa krievu trolleni klusee kaa partizaani - KHL un Rus izlases speletajs netiek sastavaa
Diez krieviem pašiem forumos arī ir šādi d1ršļaķi, kas bļauj, ka Raša ir krutaja, vse ostalnijie ga^no. Vai tikai te, latviešu wanna bī krievi, (ja tos kaut mazākajā mērā var nosaukt par latviešiem vairs) tracinot latviešus tā dara?

     [+] [-]

, 2017-10-25 18:00, pirms 7 gadiem
laaciits rakstīja: Diez krieviem pašiem forumos arī ir šādi d1ršļaķi, kas bļauj, ka Raša ir krutaja, vse ostalnijie ga^no. Vai tikai te, latviešu wanna bī krievi, (ja tos kaut mazākajā mērā var nosaukt par latviešiem vairs) tracinot latviešus tā dara?
Krievi ir sajūsmā, ka Šipačov netiek sastāvā. Viņiem viņš nez kādēļ nepatīk.