Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Kaspars Vecvagars tuvākajā laikā varētu atgriezties VEF sastāvā

Agris Suveizda

Kaspars Vecvagars tuvākajā laikā varētu atgriezties VEF sastāvā
Kaspars Vecvagars
Foto: Lāsma Irša

LETA. Latviešu saspēles vadītājs Kaspars Vecvagars pēc ilgstošas traumas ārstēšanas tuvākajā laikā varētu atgriezties Latvijas čempiones basketbolā "VEF Rīga" sastāvā, aģentūrai LETA sacīja kluba direktore Laila Spaliņa.

Pašlaik 24 gadus vecais Kaspars Vecvagars laukumā nav devies jau vairāk nekā gadu. Viņš pērnā gada rudenī nopietni savainoja Ahileja cīpslu. Sākotnēji tika paredzēts, ka spēlētājs sezonas izskaņā varētu atgriezties laukumā, tomēr tā nenotika, turklāt viņš vēl joprojām nav spēlējis.

"Kuru katru brīdi jābūt zināmam, kad Kaspars varēs atgriezties laukumā. Viņam regulāri tiek veiktas pārbaudes. Sagaidāms, ka tuvākajā laikā viņš varētu atgriezties laukumā, bet konkrētu datumu nosaukt nevaru," pauda Spaliņa. "Atlabšana no Ahilleja cīpslas savainojuma neaizritēja raiti." Tāpat tuvākajā laikā "VEF Rīga" rindās varētu atgriezties Klāvs Čavars, kurš traumu guva vēl vasarā, kad trenējās kopā ar Latvijas izlasi. "Drīz būsim tikuši galā ar visām traumām," teica Spaliņa.

Šī nav pirmā reize, kad Vecvagars iedzīvojies smagā traumā. 2014.gada janvārī saspēles vadītājs pārrāva ceļgala krusteniskās saites, turklāt tā paša gada novembrī viņam tika veikta atkārtota operācija, līdz ar to laukumā viņš atgriezās vienīgi pēc pusotra gada, kad 2015.gada vasarā palīdzēja Latvijas izlasei Eiropas čempionātā.

No 2013.gada Vecvagars pārstāvēja slaveno Lietuvas klubu Kauņas "Žalgiris", tomēr tā arī nespēja izkarot stabilu vietu vienības sastāvā, turklāt basketbolists regulāri mocījās ar savainojumiem. Tāpēc pagājušā gada vasarā līgums ar viņu tika pārtraukts un spēlētājs pievienojās "VEF Rīga" sastāvam, traumu gūstot jau sezonas otrajā mačā. "VEF Rīga" šobrīd LBL kopvērtējumā ar divām uzvarām trīs spēlēs ieņem trešo vietu, kamēr Vienotajā līgā ciesti zaudējumi visos trijos mačos.

Izmantotie resursi:
leta.lv

  +2 [+] [-]

, 2017-10-25 17:41, pirms 6 gadiem
labas ziņas

     [+] [-]

, 2017-10-25 18:44, pirms 6 gadiem
čalis ir ļoti traumatisks un nav spēlējis vairāk kā gadu uz pavasari varbūt atgūs formu

  +1 [+] [-]

, 2017-10-25 18:52, pirms 6 gadiem
Ir tās traumas.

     [+] [-]

, 2017-10-25 19:52, pirms 6 gadiem
Un pirms tam man liekās viņš arī izlaida gadu, nospēlēja 4-5 spēles un atkal sezona galā, kad viņš nospēlēja pēdējo reizi visu sezonu? Jo man liekas Žalgiri viņam bija tas pats?

     [+] [-]

, 2017-10-25 21:03, pirms 6 gadiem
Viņam vieta 76ers

     [+] [-]

, 2017-10-25 22:52, pirms 6 gadiem
Vefam vajag Vecvagaru atpakaļ , lai ir vismaz labs saspēles vadītājs .