Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

ELVI līgā piecas spēles, "Lielvārde" viesosies Valmierā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

ELVI līgā piecas spēles, "Lielvārde" viesosies Valmierā
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

ELVI florbola līgas vīriešiem nedēļas nogale noslēgsies ar pieciem aizraujošiem mačiem, kas notiks Ulbrokā, Spuņciemā, Kocēnos, Bauskā un Valmierā. Spēli no Vidzemes Olimpiskā centra starp FBK "Valmiera/ViA" un turnīra līderi "Lielvārdi" interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 15:30 "Ulbroka/FS Masters" - "Lekrings" (Ulbrokas SK)

"Ulbroka/FS Masters" (6.) sešās spēlēs svinējusi četras uzvaras, tiekot pie desmit punktiem. Šobrīd ulbrokiešiem divi zaudējumi pēc kārtas – vakar viņi viesos ar 8:9 piekāpās komandai "Talsi/Krauzers". Rezultatīvākais komandā joprojām ir Kaspars Šķēls, kuram tagad 15 (11+4) punkti, bet vārtsargs Ivars Dišereits ar 82.84% atvairītu metienu ir otrais labākais līgā.
Cēsu "Lekrings" (2.) pirmajās sešās spēlēs tikusi pie piecām uzvarām un 14 punktiem. Šobrīd cēsniekiem trīs uzvaras pēc kārtas, pēdējā no tā tika svinēta pretinieku laukumā pār "Ķekavas Bulldogs" - 3:2. Rezultatīvākais komandā ar 16 (6+10) punktiem ir Andris Malkavs.

Pulksten 16:00 "Mogo-RTU/Rockets" - "Talsi/Krauzers" (SN "Pīlādzītis", Spuņciemā)

"Mogo-RTU/Rockets" (3.) septiņās spēlēs tikusi pie četrām uzvarām un 13 punktiem, bet vakar studenti savā laukumā spēles pagarinājumā ar 8:9 piekāpās Liepājas komandai "Kurši". Rezultatīvākais komandā – Gvido Lauga ar 18 (12+6) punktiem.
"Talsi/Krauzers" (4.) septiņās spēlēs tikusi pie 11 punktiem. Vakar talsenieki svinēja otro uzvaru pēc kārtas, savā laukumā ar 9:8 pieveicot "Ulbroku/FS Masters". Rezultatīvākais Talsu komandā ar 16 (13+3) punktiem ir Krišs Treimanis.

Pulksten 18:00 "Rubene" – SK "Pārgauja" (Kocēnu SN)

Kocēnu "Rubene" (8.) sešās spēles izcīnījusi astoņus punktus. Iepriekšējā mačā kocēnieši viesos ar 11:5 sakāva "Ķekavas Bulldogs" florbolistus. Rezultatīvākais starp kocēniešiem ar 18 (8+10) punktiem ir Atis Stepāns.
Stalbes SK "Pārgauja" (10.) sešās spēles tikusi pie divām uzvarām. Iepriekšējā mačā stalbieši savā laukumā ar 7:5 uzvarēja "Rīgu". Rezultatīvākie Stalbes komandā ir Jānis Levanovičs un Olafs Zvīnis – pa desmit punktiem katram.

Pulksten 18:00 "Bauska" - "Ķekavas Bulldogs" (SN "Mēmele", Bauskā)

"Bauska" (11.) sešās spēlēs savākusi sešus punktus. Šobrīd Bauskas florbolistiem jau četri zaudējumi pēc kārtas, vakar viņi viesos ar 1:12 cieta sagrāvi mačā pret "Lielvārdi". Rezultatīvākais ar 10 (5+5) punktiem ir Rolands Kovaļevskis. Vienā rādītājā Kovaļevskis ir pirmais visā līgā – viņš sapelnīt jau 50 soda minūtes.
"Ķekavas Bulldogs" (12.) aizvadījusi septiņus mačus, gūstot divas uzvaras un piecus punktus. Šobrīd ķekaviešiem trīs zaudējumi pēc kārtas, iepriekšējā spēlē viņi savā laukumā tikai ar 5:11 atzina Kocēnu "Rubenes" pārākumu. Rezultatīvākais komandā ar 10 (6+4) punktiem ir Matīss Jansons. Ķekavas komandas vārtsargs Jānis Bramanis ar 82.13% atvairītu metienu ir trešais labākais visā līgā.

Pulksten 18:00 FBK "Valmiera/ViA" – "Lielvārde" (Vidzemes OC, Valmierā)

FBK "Valmiera/ViA" (5.) aizvadījusi septiņas spēles, kopumā gūstot 11 punktus. Iepriekšējā mačā valmierieši savā laukumā ar 7:5 uzvarēja "Talsus/Krauzeru". Rezultatīvākais Valmieras komandā ar 14 (9+5) punktiem ir Mārtiņš Broks.
"Lielvārde" (1.) čempionātu sāka ar zaudējumu pēcspēles metienos, bet turpinājumā izcīnītas jau sešas uzvaras pēc kārtas. Pēdējais panākums tika vakar savā laukumā pār "Bausku" – 12:1. Trīs lielvārdieši atrodas rezultatīvāko spēlētāju saraksta pirmajā desmitniekā – 1.vietā Toms Akmeņlauks ar 25 (17+8) punktiem, 3.vietā Atis Blinds ar 20 (6+14) punktiem, bet 5.vietā Kārlis Vitkovskis ar 19 (13+6) punktiem. Lielvārdes komandas vārtsargs Jānis Salcevičs ar 85.42% atvairītu metienu ir labākais visā līgā.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...