Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Prongeram biedējošs savainojums, Jāgram pirmie divi vārti

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Prongeram biedējošs savainojums, Jāgram pirmie divi vārti
Kriss Prongers
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt uzvaru Nacionālās hokeja līgas regulārās sezonas spēlē guva Filadelfijas ''Flyers'', kas savā laukumā, pateicoties čehu uzbrucēja Jaromīra Jāgra pirmajiem diviem vārtiem sezonā, ar 4:2 pieveica Toronto ''Maple Leafs''. Taču ''Flyers'' kapteinis Kriss Prongers pirmajā trešdaļā guva savainojumu.

''Flyers'' uzvaru atnesa uzbrucēji Jaromīrs Jāgrs un Skots Hartnels, katrs gūstot savus pirmos divus vārtus sezonā. Čehu leģenda abas reizes izmantoja izgājienu vienatnē pret vārtsargu, savukārt Hartnels tika atalgots par neatlaidību. Viņa pirmajos vārtos rezultatīvu piespēli izdarīja un savu 600. punktu NHL nopelnīja Denijs Briērs.

Tikmēr ''Maple Leafs'' rindās izcēlās Fils Kesels, gūstot jau devītos vārtus sezonā un kļūstot par līgas labāko snaiperi, un Deivids Stekls, pagarinot gūto vārtu sēriju līdz trīs spēlēm.

Biedējošus mirkļus pirmajā trešdaļā sagādāja ''Flyers'' kapteinis Kriss Prongers, kuram sejā trāpīja sāncenšu uzbrucēja Mihaila Grabovska nūja. Pieredzējušais aizsargs, dzirdot visiem klātesošajiem, acumirklī pameta laukumu. Pēc ārstu apskates acu rajonā viņam dota atļauja doties mājup, bet kļuvis skaidrs, ka Prongers komandai nepalīdzēs divas vai trīs nedēļas.

''Flyers'' sistēmā veiksmīgi sezonu uzsācis latvietis Oskars Bārtulis, taču komandā šobrīd bez savainotā Prongera ir seši citi aizsargi.

Citā spēlē Austrumu konferencē pēdējo vietu ieņemošā Monreālas ''Canadiens'' nespēja noturēt pārsvaru un savā laukumā ar 2:1 piekāpās Floridas ''Panthers''. Gūstot savus pirmos vārtus sezonā, uzvaras ripu iemeta Skotijs Apšals. Savukārt vārtos lielisks bija zviedrs Jakobs Markstrēms, atvairīdams 40 mājinieku metienu.

Visbeidzot kārtējo zaudējumu debitantei Vinipegas ''Jets'' sagādājusi Ņujorkas ''Rangers'', kas viesos svinēja uzvaru ar 2:1. Izšķirošos vārtus noslēdzošās trešdaļas 9. minūtē vairākumā pēc rikošeta guva ''Rangers'' uzbrucējs Raiens Kelahans. ''Jets'' astoņās spēlēs tikai divas uzvaras un priekšpēdējā vieta austrumos.

Prongera savainojums

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

1 2 64 komentāri
Slēpts komentārs: Gardiner

 +44 [+] [-]

, 2011-10-25 06:29, pirms 13 gadiem
Pieredzējušais aizsargs, dzirdot visiem klātesošajiem, acumirklī pameta laukumu.
=========
Kas tas par jocīgu teikumu? Gūgles translators piedalījies?

  +1 [+] [-]

, 2011-10-25 06:44, pirms 13 gadiem
Gardiner rakstīja: Nozelojama Filadelfija. Go Leafs! Lai ari Toronto so speli zaudeja tapat sezonas beigas Leafs bus augstaka vieta neka Filadelfija. Flyers sucks!!!!
Nu ''Leafs'' jau vēl šosezon nav tikusies ar līgas smagsvariem, patiesību sakot, Filadelfija bija pirmā no pēdējo gadu un arī šīs sezonas ierastajām top komandām, pret kuru bija jāspēlē, viss būs skaidrs tikai tad, kad tiks aizvadītas spēles ar labākajām. Bet Toronto tiešām šosezon izskatās labāk, kā pērn.

Daudzsološā Markstrūma spēle Floridas vārtos vienkārši izglāba to no zaudējuma.
Lai gan NY izskatījās pablāva, to arī parāda metienu attiecība, tomēr uzvarēt izdevās, bet "Rangers" kaut kas pagaidām ir stipri iebuksējis, jau pēc tā zaudējuma Šveicē sapratu, ka būs slikti un austrumos viņiem būs grūti.

  +8 [+] [-]

, 2011-10-25 06:45, pirms 13 gadiem
120 kg varcargs rakstīja: Pieredzējušais aizsargs, dzirdot visiem klātesošajiem, acumirklī pameta laukumu.
=========
Kas tas par jocīgu teikumu? Gūgles translators piedalījies?
Prondžers no sāpēm kliedza!!! Ja labi ieklausās to var dzīrdēt arī šajā video.

 +12 [+] [-]

, 2011-10-25 06:47, pirms 13 gadiem
Un vēl liels paldies SC par operivitāti, raksts bija ļoti agri, nevies kā citām reizēm, tieši laikā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: laviinviirs

  +2 [+] [-]

, 2011-10-25 06:58, pirms 13 gadiem
''Flyers'' sistēmā veiksmīgi sezonu uzsācis latvietis Oskars Bārtulis, taču komandā šobrīd bez savainotā Prongera ir seši citi aizsargi.
Kādu, iespējams, arī cels uz augšu. Un kapēc ne Bārtuli?
Slēpts komentārs: Luix

 +20 [+] [-]

, 2011-10-25 06:59, pirms 13 gadiem
Noskatoties video kļuva skaidrs,ka Ponžērs kliedzot pameta laukumu. Bet.. tad tā arī vajag rakstīt, nevis "..dzirdot pameta laukumu."!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-10-25 07:16, pirms 13 gadiem
Beidzot arī Jāgrs guvis vārtus,bet Bārtuli ja arī izsauks,tad ticamākais viņš būs septītais aizsargs ar mazām izredzēm uzspēlēt.

     [+] [-]

, 2011-10-25 07:23, pirms 13 gadiem
Tiko noskatījos Flyers spēles apskatu,jāsaka Jāgrs nospēlēja ļoti labu spēli,sāk atgādināt veco labo Jāgru,jāsaka gan ,ka Toronto aizsargi bieži iekrita.

  +2 [+] [-]

, 2011-10-25 07:34, pirms 13 gadiem
Jāgrs...tas tač ir monstrs..tādā vecumā

  +2 [+] [-]

, 2011-10-25 07:35, pirms 13 gadiem
coffijs rakstīja: Beidzot arī Jāgrs guvis vārtus,bet Bārtuli ja arī izsauks,tad ticamākais viņš būs septītais aizsargs ar mazām izredzēm uzspēlēt.
Grūti pateikt, kas ir par iemeslu tik agram NHL spēļu atstāstam, vai CP trauma, vai JJ pirmie vārti, vai arī Monreālas sliktākais starts pēdējo 70 gadu laikā.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-25 07:42, pirms 13 gadiem
Prondžeram tiešām pēdējā gada laikā tik daudz traumas, celi, mugura, acs, tas ir bēdīgi, ka tik daudz neveiksmes vajā šo spēlētāju. Skatīsimies, vai Flyers atkal nesāksies lejupslīde, kā pērn, kad viņš bija lazaretē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-25 07:44, pirms 13 gadiem
Jā, nu pie rakstības autoram derētu piedomāt. Es šeit lasu ziņas, nevis zīlēju, ko kurš gribējis uzrakstīt un kāda doma zem katra teikuma slēpjas. Arī video ne vienmēr var apskatīties, lai tulkotu uzrakstīto.

  +3 [+] [-]

, 2011-10-25 08:05, pirms 13 gadiem
Leflērs rakstīja: Grūti pateikt, kas ir par iemeslu tik agram NHL spēļu atstāstam, vai CP trauma, vai JJ pirmie vārti, vai arī Monreālas sliktākais starts pēdējo 70 gadu laikā.
Šodien tak pirmā prognoze ,varbūt tā ir palīdzējusi.

     [+] [-]

, 2011-10-25 08:10, pirms 13 gadiem
Leflērs rakstīja: Grūti pateikt, kas ir par iemeslu tik agram NHL spēļu atstāstam, vai CP trauma, vai JJ pirmie vārti, vai arī Monreālas sliktākais starts pēdējo 70 gadu laikā.
Droši vien SC ir iegādājušies jaunu modinātājpulksteni Pēdējā laikā jau raksti ir diezgan agri.

Tu piesauci nelaimi! Nevajadzēja tieši pirms spēles ar TML ķircināt Jāgru

     [+] [-]

, 2011-10-25 08:15, pirms 13 gadiem
Žēl Prognera, tā jau jācīnās ar vecajām traumām, bet Grabovskis sarūpē jaunu... Mazliet žēl arī Grabovska, Fillijā droši vien ir izsuludināta atlīdzība par viņa galvu. Kaut gan, gan jau viņš tiks galā, nav jau pirmais klubs, kas viņu ienīst Pie kam viņš ir ļoti dzīvelīgs, ja šim datoram būtu pieeja youtube, tad iemestu linku ar video, kurā viņš pēc spēka paņēmiena nevar noturēties kājās un ar grūtībām tiek līdz soliņam, bet nākamajā maiņā gūst vārtus. Vēl tur ir arī Hāras hits pret Grabo ar identisku scenāriju. Žēl, ka ir liegums video...

Vispār Grabovskis ir ļoti audzis kā spēlētājs. 2 sezonas atpakaļ viņam bija tikai pāris finti kā tikt garām aizsargam un uzmest pa vārtiem. Pagāšsezon viņš kļuva daudzpusīgāks gan uzbrukumā, tā arī pielika aizsardzībā un iemetienos.

  -3 [+] [-]

, 2011-10-25 08:19, pirms 13 gadiem
Tā rindkopa par Prongeru ir ar googli tulkota?

  +1 [+] [-]

, 2011-10-25 08:21, pirms 13 gadiem
NHL-ā rakstīja: Prondžeram tiešām pēdējā gada laikā tik daudz traumas, celi, mugura, acs, tas ir bēdīgi, ka tik daudz neveiksmes vajā šo spēlētāju. Skatīsimies, vai Flyers atkal nesāksies lejupslīde, kā pērn, kad viņš bija lazaretē!
Īstais Progners tāpat ir tikai play off. Tā kā top 8 komandas Austumos ir izlīdzinājušās, tad nav nemaz tik svarīgi cik daudz Progners spēlē regulārajā un kuru vietu pirmajā 8 ieņems Flyers. Galvenais, lai uz izslēgšanas spēlēm Progners ir uz visiem 100.

  +3 [+] [-]

, 2011-10-25 08:24, pirms 13 gadiem
prieks par jagru-šim cilvekam patiešam ir talants-spej pielagoties jebkurai līgai un paradit sevi kā lideri!!!
bet prongera savainojums dod kaut kadu ceribu bartulim-jo saprotu ka bartulis būs ka 7 aizsargs

  +6 [+] [-]

, 2011-10-25 08:41, pirms 13 gadiem
nosaukums tads, ka es pat sabijos. Likās ka Prongres tur bez acim palicis....... žurnaļugas

     [+] [-]

, 2011-10-25 08:48, pirms 13 gadiem
mrPO rakstīja: nosaukums tads, ka es pat sabijos. Likās ka Prongres tur bez acim palicis....... žurnaļugas
daudz jau arī netrūka.. ieeje Flyers mājaslapā un paskaties interviju ar treneri, vienubrīd arī ir bijis bez redzes ar to aci, bet atnācis vaļā..
starp citu sapratu, ka viņiem kkāds problēmas ar naudām un iespējams, ka Bārtuli tīri dēļ finansēm nevarētu pavilkt uz augšu!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-10-25 09:15, pirms 13 gadiem
Cerams Prongers ātri atgriezīsies spēlē, lai gan video izskatījās pabriesmīgs dēļ tā ka pats Prongers kliedza, cerams nav tik traki.
Bet kas notiek ar habs? Kārtējais zaudējums šoreiz pārsvarā pateicoties izcilajai zviedra spēlei Panthers vārtos. Šitādā garā turpinot beigās jau izlieto ūdeni nesasmels, jo pārēji ar nestāv uz vietas.

  -1 [+] [-]

, 2011-10-25 09:16, pirms 13 gadiem
Kroks rakstīja: Par Panthers, Rangers un Maple Leafs tik drošs nebūtu.
Panthers un TML ir pašvakas kā jau iepriekšējos gados ierasts, par Rangers gan domāju, ka viņiem jātiek playofos, lai gan pagaidām tā ir zīlēšana kafijas biezumos.

     [+] [-]

, 2011-10-25 09:25, pirms 13 gadiem
quick rakstīja: Žēl Prognera, tā jau jācīnās ar vecajām traumām, bet Grabovskis sarūpē jaunu... Mazliet žēl arī Grabovska, Fillijā droši vien ir izsuludināta atlīdzība par viņa galvu. Kaut gan, gan jau viņš tiks galā, nav jau pirmais klubs, kas viņu ienīst Pie kam viņš ir ļoti dzīvelīgs, ja šim datoram būtu pieeja youtube, tad iemestu linku ar video, kurā viņš pēc spēka paņēmiena nevar noturēties kājās un ar grūtībām tiek līdz soliņam, bet nākamajā maiņā gūst vārtus. Vēl tur ir arī Hāras hits pret Grabo ar identisku scenāriju. Žēl, ka ir liegums video...

Vispār Grabovskis ir ļoti audzis kā spēlētājs. 2 sezonas atpakaļ viņam bija tikai pāris finti kā tikt garām aizsargam un uzmest pa vārtiem. Pagāšsezon viņš kļuva daudzpusīgāks gan uzbrukumā, tā arī pielika aizsardzībā un iemetienos.
Tik daudzpusīgs, ka vairs nevar iemest

  +1 [+] [-]

, 2011-10-25 09:29, pirms 13 gadiem
Taa ir, kad spele bez aisargstikla uz kiveres... Tomer tas stikls pasarga ari no tadiem gadijumiem. Jacer uz Prongera drizaku atgrieshanos

     [+] [-]

, 2011-10-25 09:34, pirms 13 gadiem
Kroks rakstīja: Par Panthers, Rangers un Maple Leafs tik drošs nebūtu.
Par Rangers vari būt drošs. Ļoti stabila aizsardzība un izcils vārtsargs. Katru gadu sagādā problēmas līderiem.

Es nedomāju, ka Florida būs play off. Neticu, ka gan Bostona, gan Karolīna un Ņudžersija paliks aiz strīpas.

Toronto ir varētu tikt play off un, ja godīgi, varētu tikt arī noslaucīta ar 0:4. Tur gan es piekritīšu. Komandas kodols ir bez play off pieredzes. Bet ir jāņem vērā Burka faktors. Ir vairāki spēlētāji, kurus Burks varētu aizmainīt. Tagad ir pacēlušās baumas arī par jauna vārtsarga iegādi. Nekad neko nevar zināt...

     [+] [-]

, 2011-10-25 09:37, pirms 13 gadiem
kino rakstīja: Tik daudzpusīgs, ka vairs nevar iemest
Redzēji viņa vārtus pret Monreālu pagarinājumā? Jā, visa maiņa ir iesākusi lēni, bet tas tikai sezonas sākums un vēl var iespēlēties. Spēli pret Filliju neredzēju, bet pret Habs Kuļemins-Grabo-Makartūrs izskatījās daudz labāk kā iepriekš. Spēles laiks šiem arī ir biku mazāks.

  -2 [+] [-]

, 2011-10-25 09:38, pirms 13 gadiem
canuks20 rakstīja: prieks par jagru-šim cilvekam patiešam ir talants-spej pielagoties jebkurai līgai un paradit sevi kā lideri!!!
bet prongera savainojums dod kaut kadu ceribu bartulim-jo saprotu ka bartulis būs ka 7 aizsargs
c'mon! Kādu vēl līderi? Cik tālu viņš ir aizvedis savus NHL klubus? Nekur. Pitsburga, Vašingtona un Ņujorka-vienkārši nulle sekmju! Tas pats ar Avangard trīs sezonās KHL. Nu nez, es tādu līderi savai komandai negribētu.
1 2 64 komentāri