Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" turpina uguņot, uzvar arī "Irlava/Avant" un "Lekrings"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekava" turpina uguņot, uzvar arī "Irlava/Avant" un "Lekrings"
"Ķekava". Foto: PPB Media

ELVI florbola līgas vīriešiem līderes godu nevienam negrib atdot komanda "Ķekava", kas izcīnījusi jau trešo uzvaru tikpat spēlēs, šovakar ķekavieši savā laukumā ar 10:4 sakāva titulēto Kocēnu "Rubeni". Bez zaudējumiem turnīru turpina arī "Irlava/Avant", kas ar 6:0 sagrāva "Bausku", un Cēsu "Lekrings", kas ar 9:6 pārspēja "Valmieru".

"Ķekava" jau pirms spēles pret "Rubeni" ar sešiem punktiem bija turnīra tabulas līdere, kamēr kocēnieši divās spēlēs bija izcīnījuši tikai trīs punktus. Abu komandu savstarpējo spēli labāk sāka ķekavieši, kuri līdz pirmā perioda vidum pēc Henrija Uzrauga un Ginta Klēģera precīzajiem metieniem bija izvirzījušies vadībā ar 2:0. 17. minūtē viesu komandas uzbrucējs Ingars Matisons vienus vārtus atguva (1:2), tomēr pēc pirmā perioda Ķekavas florbolistiem jau atkal bija divu golu pārsvars – 3:1. Otrās trešdaļas laikā laukuma saimnieki panāca jau 6:3, bet visā spēlē "Ķekava" triumfēja ar 10:4.

Uzvarētāju rindās jau trešo maču pēc kārtas rezultatīvākais bija Klāvs Jansons, kuram šoreiz 6 (2+4) punkti. Par labāko spēlētāju viņa komandā tika atzīts Gints Klēģers, kura kontā 5 (4+1) punkti, ar diviem precīziem raidījumiem izcēlās Endijs Vilde. Rezultatīvākais starp kocēniešiem ar 2 (1+1) punktiem bija Reinis Mirkšs, bet labākā spēlētāja balvu saņēma vienu vārtu autors Matīss Celms.

"Irlava/Avant" notur "Bausku" uz nulles

"Irlava/Avant" šovakar savā laukumā uzņēma komandu "Bauska", kas, kā izskatās, jau otro sezonu pēc kārtas uzņemsies pastarītes lomu. Pirmā perioda laikā tika gūti tikai vieni vārti – 11. minūtē irlavnieks Mareks Stančiks ar precīzu metienu vadībā ar 1:0 izvirzīja savu komandu. Jau otrās trešdaļas laikā baušķenieku liktenis praktiski bija izšķirts – 4:0. Pēdējā periodā "Irlava/Avant" guva vēl divus vārtus un varēja svinēt otro uzvaru divās spēlēs – 6:0.

Labākā spēlētāja balvu Irlavas komandā pelnīti saņēma vārtsargs Jānis Goža, kurš atvairīja visus 25 baušķenieku metienu. Rezultatīvākie viņa komandā bija Kristers Tiltiņš un Renārs Austrums, kam pa diviem goliem, bet Mareks Stančiks savāca 2 (1+1) punktus. Par labāko starp Bauskas florbolistiem atzina vārtsargu Elvi Holstu, kurš atvairīja 25 no 31 pretinieku metiena.

Cēsu "Lekrings" sagādā pirmo zaudējumu "Valmierai"

Cēsīs šovakar nūjas krustoja divas komandas, kas līdz šim bija izcīnījušas pa uzvarai – vietējā "Lekrings" un FBK "Valmiera". Jau 2. minūtē rezultātu atklāja mājinieks Bruno Beķeris (1:0), bet jau 4. minūtē valmierietis Edvards Voldemārs Kažmers ar precīzu metienu atjaunoja neizšķirtu – 1:1. Pēc pirmā perioda Cēsu florbolistiem bija divu vārtu handikaps – 4:2. Otrās trešdaļas gaitā laukuma saimnieki savu pārsvaru pat dubultoja (8:4), bet galarezultātā "Lekrings" svinēja uzvaru ar 9:6.

Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 5 (3+2) punktiem bija Jorens Malkavs, kurš saņēma arī labākā spēlētāja balvu. Viņa komandas biedram Andrim Rajeckim 3 (2+1) punkti, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Bruno Beķeris un Toms Rīsmanis. Par labāko starp valmieriešiem atzina Raiti Ozolu, kurš izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm. Divi goli Daniela Urbanoviča kontā, bet Mārtiņš Broks un Pāvels Semjonovs guva pa 2 (1+1) punktiem.

Izmantotie resursi:
floorball.lv