Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Teksta tiešraide: "Lokomotiv'' - ''Dinamo'' 4:0 (spēle galā)

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Teksta tiešraide: "Lokomotiv'' - ''Dinamo'' 4:0 (spēle galā)
Frenks Razgals. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Rīgas ''Dinamo'' otro reizi šosezon spēkojas ar Jaroslavļas ''Lokomotiv''. Pirmajā abu komandu tikšanās reizē ar 3:2 pārāki izrādījās ''Lokomotiv''. Rīdzinieku sastāvā veiktas vairākas izmaiņas. Ierindā atkal ir sākotnēji mājās atstātais uzbrucējs Frenks Razgals, kurš iekļauts pirmajā maiņā, savukārt šo maču izlaidīs amerikāņu aizsargs Bens Māršals.

Jaroslavļas ''Lokomotiv'' - Rīgas ''Dinamo'' 4:0 (1:0;2:0;1:0)

Vārti: 15:41 Kraskovskis (Da Kosta, Aleksejevs) 1:0, 28:57 Osipovs (Ivanovs, Iļjenko) 2:0, 39:55 Kovaļenko (Osipovs) 3:0, 45:11 Da Kosta (Svitovs, Aleksejevs, vair.) 4:0
Soda minūtes: 4:6
Vārtsargi: Iļja Konovalovs - Kristers Gudļevskis

60` Spēle galā!

59` Pēdējā minūtē ''Dinamo'' vēl viens mazākums.

57` Konovalovs glābj "Lokomotiv'' pēc bīstama Berjlunda metiena.

56` Spēcīgu plaukstas metienu izpilda Ričards Grīnbergs, Konovalovs ripu sākotnēji nesavalda, tomēr pēc tam noķer kērājcimdā.

52` Šoreiz mazākums izturēts.

50` Otro reizi spēlē uz noraidīto soliņa Kristofers Berjlunds.

47` Otrais uzbrucēju trijnieks neizmanto lielisku iespēju gūt goda vārtus. Trijatā neizdodas saspēlēties, un ripa zaudēta pašā uzbrukuma noslēguma fāzē.

46` VĀRTI! ''Dinamo'' slīgst arvien lielākā bezcerībā. ''Lokomotiv'' ar ātru saspēli izrausta pretinieku aizsardzību, Da Kosta ripu raida gar vārtiem, kur tā neveiksmīgi atsitas pret Sotnieka slidu un nonāk aiz vārtu līnijas - 0:4.

45` Rīdzinieki atkal iespiesti aizsardzības zonā, Da Kosta no laukuma stūra izlaužas līdz vārtu priekšai, taču tur tiek nogāzts. ''Dinamo'' pirmais mazākums mačā.

42` Pie teicamas iespējas tiek Lipsbergs, taču met garām vārtiem.

41` Sācies mača trešais periods.

40` Otrā trešdaļa noslēgusies.

40` VĀRTI! ''Lokomotiv'' uzbrukumā dara, ko grib, un sagādā ''Dinamo'' kārtējos vārtus ģērbtuvēs šosezon. Ilgstošu uzbrukumu ar precīzu metienu noslēdz ceturtās maiņas hokejists Nikolajs Kovaļenko, kurš atstāts viens vārtu priekšā - 0:3.

39` ''Dinamo'' jau kopš vairākuma nav izdevies pieturēt ripu un kaut nedaudz uzkavēties uzbrukuma zonā. Mājinieki šobrīd ir uzskatāmi ātrāki, kas rīdziniekiem rada ļoti lielas problēmas.

35` Rupji aizsardzības zonā kļūdās Sotnieks, pazaudējot ripu, ugunsgrēku gan apdzēš Gudļevskis, nolasot pretinieka māņu manevru un atvairot ripu ar kājsargu.

34` Arī šoreiz rīdziniekiem neizdodas izveidot kārtīgu saspēli. Pašā vairākuma sākumā bīstami no vārtu priekšas gan met Brendons Makmilans, taču vietā ir Konovalovs un metienu atvaira.

32` Rušans Rafikovs izraida ripu ārpus laukuma, ''Dinamo'' atkal vairākums.

30` ''Lokomotiv'' izveido vēl vienu ļoti bīstamu momentu, pēc Antona Landera metiena ripa lido pavisam nedaudz garām tālajam vārtu stabam.

29` VĀRTI! Mājinieki iespiež viesus aizsardzības zonā un palielina pārsvaru. Vispirms no šķietami bezcerīgas situācijas izglābj Gudļevskis, atvairot netraucētu Georgija Ivanova metienu no vārtu priekšas, bet atlēkušo ripu spēcīgi zem pārliktņa triec Osipovs - 0:2.

28` Roberts Lipsbergs viduszonā skaisti apspēlē pretinieku un izpilda metienu, tomēr aizsargs ripu skar, tai lidojot vārtiem garām.

25` Mājinieki izveido ļoti bīstamu pretuzbrukumu. Gudļevskis glābj pēc Maksima Osipova metiena no tuvas distances.

24` Divus metienus izpilda Kristaps Zīle - pirmais tiek bloķēts, bet otro atvaira Konovalovs. Eštonam neizdodas tikt pie atlēkušās ripas vārtu priekšā. Bīstamākais moments rīdzinieku izpildījumā pagaidām.

23` Vairākumā ļoti labu iespēju pēc acīgas Dāvida Ullstrema piespēles neizmanto Frenks Razgals, metot garām vārtiem.

21` Pirmās nomaiņas viesi aizvadījuši ļoti ātrā tempā, piespiežot "Lokomotiv'' pirmo reizi pārkāpt noteikumus.

21` Sācies spēles otrais periods. Pagaidām spēle rit bez noraidījumiem.

20` Pirmā trešdaļa noslēgusies. Pagaidām miegains hokejs abu komandu izpildījumā.

16` VĀRTI! Pretuzbrukumā "Lokomotiv'' pirmoreiz ieraida ripu Gudļevska sargātajos vārtos. Kristers netiek galā ar Denisa Aleksejeva metienu, ripu izlaižot, un Pāvels Kraskovskis tiek pie atlēkušās ripas, raidot to vārtos - 0:1.

15` Bīstamu plaukstas metienu izpilda Stepans Saņņikovs, Gudļevskis ripu atsit sev priekšā un uz brīdi pazaudē no skatiena, taču viesiem izdodas izbēgt no nepatīkamās situācijas.

14` Lauris Dārziņš uzbrukuma zonā skaisti apspēlē pretinieku un tiek pie metiena no asa leņķa, Konovalovs atvaira.

12` Šobrīd pamanāmākais spēlētājs abos laukuma galos ir 35 gadus vecais ''Dinamo'' aizsargs Gimajevs, kurš izpildījis jau četrus metienus pa vārtiem.

10` Rihards Marenis saasina situāciju, uzbrukuma zonā ilgi pietur ripu un izdara metienu, bet Konovalovs atvaira. Gimajeva atkārtots metiens lido vārtiem secen, bet Segejs pagūst arī apturēt bīstamu viesu pretuzbrukumu otrā laukuma galā.

8` Mājinieku trešā maiņa iespiež rīdzinieku pirmo piecinieku aizsardzības zonā, Stefans Da Kosta met no asa leņķa, trāpot pa pārliktni.

7` Labā pozīcijā nonāk Uvis Balinskis, kura metiens tiek bloķēts, bet aizsargs ripu saglabā un piespēlē partnerim Gimajevam. Pieredzējušais aizsargs spēcīgi met no zilās līnijas, Konovalovs nospēlē nepārliecinoši un ripu izlaiž no tvēriena.

5` Abas komandas maču sākušas piesardzīgi, pagaidām bez bīstamiem momentiem laukumā.

3` Pirmo metienu pa vārtiem izpilda arī ''Dinamo'' - Iļja Konovalovs tver Sergeja Gimajeva metienu no zilās līnijas. Pēc tam izceļas arī pirmie asumi, Miķelis Rēdlihs nedaudz pagrūstās ar Daņilu Misjulu.

1` Rušans Rafikovs jau pirmajā uzbrukumā izpilda bīstamu metienu no zilās līnijas, Kristers Gudļevskis ripu uzreiz nepamana, tomēr tā lido nedaudz garām tālajam stūrim.

1` Spēle sākusies!

Rīgas ''Dinamo'' sastāvs

Kristers Gudļevskis (Maksims Tretjaks); Kristaps Sotnieks - Kristofers Berjlunds, Nerijus Ališausks - Kristaps Zīle, Uvis Balinskis - Sergejs Gimajevs; Frenks Razgals - Lauris Dārziņš - Miķelis Rēdlihs, Dāvids Ullstrems - Brendons Makmilans - Kārters Eštons, Rihards Marenis - Oskars Batņa - Koltons Gilīss, Ričards Grīnbergs - Andris Džeriņš - Antons Trastašenkovs, Vitālijs Pavlovs, Roberts Lipsbergs.

1 2 3 4 5 169 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2019-09-25 19:19, pirms 5 gadiem
Tiesraide seit - https://www.hokejatv.com/index/spel...

     [+] [-]

, 2019-09-25 19:19, pirms 5 gadiem
Nu, Gudij, aiztaisi mutes saviem nolicējiem!

     [+] [-]

, 2019-09-25 19:26, pirms 5 gadiem
Nu na* attkal Berglunda J nav sastava?

     [+] [-]

, 2019-09-25 19:31, pirms 5 gadiem
Slēpts komentārs: FUNS

  -1 [+] [-]

, 2019-09-25 19:39, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: ' Un viņš to var izdarīt. Gudļevskis var aizvadīt arī ļoti labas un pat izcilas spēles. Ceram uz ļoti labu Gudļevska spēli.
Viens sitiens, un Tu guli, atceries to.

     [+] [-]

, 2019-09-25 19:41, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Viens sitiens, un Tu guli, atceries to.
Tieši tā. Viens sitiens un Funs bezsamaņā.

  +2 [+] [-]

, 2019-09-25 19:45, pirms 5 gadiem
Kur Sers?

  -3 [+] [-]

, 2019-09-25 19:56, pirms 5 gadiem
Rupja Gudļevska kļūda. Ne tikai nenotur ripu, bet pat domā ka ripa ir pie viņa , bet tikai pēc laika pamana ka to nav noķēris. Gudļevski, laiks meklēt citu klubu. Pat neredz ka ripu nav noķēris.

  -3 [+] [-]

, 2019-09-25 19:57, pirms 5 gadiem
aklais murds domaa ka ar kaaaju iesita

  -1 [+] [-]

, 2019-09-25 19:57, pirms 5 gadiem
sakat ko gribat,bet es vairs nevaru dinamo paskatiities, tikai deļ mūsu matulas murda joptvai..

  -3 [+] [-]

, 2019-09-25 19:59, pirms 5 gadiem
shodien vismaz izskatiijaas ka cinijaas, bet nu murds atkal pie..irsa bikses.. un visiem rokas nolaidiisies..

  +1 [+] [-]

, 2019-09-25 20:01, pirms 5 gadiem
Sveicieni Goršānovam ar pirmajiem vārtiem.

  -3 [+] [-]

, 2019-09-25 20:03, pirms 5 gadiem
Ankipāns, lai novērstu Savicka neapmierinātību ar sevi par upurjēru izvēlējies Berglundu, kaut gan tas iemetis 3 golus un vienkārši viņu nelaiž laukumā.. Tā viduvējība Ankipāns kopā ar saviem nedavārtsargiem pats būtu patriecams ar sūdainu mietu.. bet RD to nedarīs, jo Savickim patīk tādi ankipāni, sējēji..

  +1 [+] [-]

, 2019-09-25 20:04, pirms 5 gadiem
KB24thebest rakstīja: aklais murds domaa ka ar kaaaju iesita
Vispār jau līdz atkārtojumam tā varēja domāt daudzi + ej nu sazini vai viņš neprasīja, lai neskaita dēļ spēles vārtsarga laukumā nevis kājas. Vismaz no Gudļevska ir emocijas, nevis pofigisms...

  -2 [+] [-]

, 2019-09-25 20:04, pirms 5 gadiem
Pats neko nekomentēju, tikai citāti no tiešraides taksta.

Kristers netiek galā ar Denisa Aleksejeva metienu, ripu izlaižot

Gudļevskis ripu atsit sev priekšā un uz brīdi pazaudē no skatiena

Rušans Rafikovs jau pirmajā uzbrukumā izpilda bīstamu metienu no zilās līnijas, Kristers Gudļevskis ripu uzreiz nepamana
Slēpts komentārs: FUNS

  +3 [+] [-]

, 2019-09-25 20:07, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Pats neko nekomentēju, tikai citāti no tiešraides taksta.

Kristers netiek galā ar Denisa Aleksejeva metienu, ripu izlaižot

Gudļevskis ripu atsit sev priekšā un uz brīdi pazaudē no skatiena

Rušans Rafikovs jau pirmajā uzbrukumā izpilda bīstamu metienu no zilās līnijas, Kristers Gudļevskis ripu uzreiz nepamana
Konsekvenvcei nevajadzētu ignorēt, ka līdzīgs teksts bijis arī par pretinieku vārtsargu - Konovalovs nospēlē nepārliecinoši un ripu izlaiž no tvēriena.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2019-09-25 20:08, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Vispār jau līdz atkārtojumam tā varēja domāt daudzi + ej nu sazini vai viņš neprasīja, lai neskaita dēļ spēles vārtsarga laukumā nevis kājas. Vismaz no Gudļevska ir emocijas, nevis pofigisms...
nu bet pastāsti cik viņš ilg turpinās gremdēt komandu, reāli šitādos gruutos mirklos tieshi vārtsargam buutu japavelk komanda nevis lohu jaadzn

     [+] [-]

, 2019-09-25 20:09, pirms 5 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: Kur Gena Traktors, a-ka Bocmanis Ivars? P.S Matulis Bocmani atšifrēja jau sen, ka šis DR heiteru feikus drukā, atliek tikai pajautāt, kuri konkrēti vēl ir viņa viltus profili?
Domāju, ka skatās Kurbads-Liepāja.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-25 20:10, pirms 5 gadiem
RINALDS94 rakstīja: Nu na* attkal Berglunda J nav sastava?
Lai spirtacentra autoriem nebūtu iemesls atkal pazviedrēties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-09-25 20:12, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: ' Un viņš to var izdarīt. Gudļevskis var aizvadīt arī ļoti labas un pat izcilas spēles. Ceram uz ļoti labu Gudļevska spēli.
Stabils kā Krievijas rublis. Kādu dienu turas, citu krīt.

     [+] [-]

, 2019-09-25 20:12, pirms 5 gadiem
KB24thebest rakstīja: nu bet pastāsti cik viņš ilg turpinās gremdēt komandu, reāli šitādos gruutos mirklos tieshi vārtsargam buutu japavelk komanda nevis lohu jaadzn
Grūtos brīžos pirmajam kam komanda ir jāvelk ir treneris, tad seko kapteinis un tad vārtsargs. Turklāt kārtējo reizi var atkārtot - vārtsargs var vilkt cik grib - ja komanda nespēj izmantot savas iespējas, uzvarēt nav iespējams. To, ka tajā epizodē aizsargus apslidoja kā bērnus, tāpat arīļāva vārtu priekšā būt 2 pretiniekiem neviens nepiemin. Tikai Gudļevska neprecīzās darbības. Tātad aizsargi drīkst spēlēt kā tizleņi?

  -1 [+] [-]

, 2019-09-25 20:12, pirms 5 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: Varbūt arī tieši tapēc šeit pērtiķa Sēra nav, kā arī citu heiteru profilu?
Tagad rit 4 OHL spēles.

  -1 [+] [-]

, 2019-09-25 20:13, pirms 5 gadiem
Ankipāns grib upurēt DELlīgas labāko uzbrucēju sieta vietā., kamēr neatkāpsies sataisīs vēl daudz tūdus, st.juris kā parasti turpina taupīt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2019-09-25 20:13, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Konsekvenvcei nevajadzētu ignorēt, ka līdzīgs teksts bijis arī par pretinieku vārtsargu - Konovalovs nospēlē nepārliecinoši un ripu izlaiž no tvēriena.
Tikai ja būtu Gudļevska viena nepārliecinoša darbība , tad necitētu, bet 1.periods ir Gudļevska kļūdu jūra un komanda to jūt.

     [+] [-]

, 2019-09-25 20:14, pirms 5 gadiem
specha rakstīja: Ankipāns grib upurēt DELlīgas labāko uzbrucēju sieta vietā., kamēr neatkāpsies sataisīs vēl daudz tūdus, st.juris kā parasti turpina taupīt
Berglundam ir grēciņi aizsardzībā un pieļauju ka dārgākais DR leģionārs.
Ņemts kā snaiperis.

     [+] [-]

, 2019-09-25 20:16, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Domāju, ka skatās Kurbads-Liepāja.
Vai Karosta:Jelgava?

  +2 [+] [-]

, 2019-09-25 20:16, pirms 5 gadiem
Dinamo līmenī, pirmajā viens gols ielaists, otrajā jābūt diviem, trešajā diviem vai trijiem!

  +1 [+] [-]

, 2019-09-25 20:17, pirms 5 gadiem
biskaps rakstīja: Vai Karosta:Jelgava?
Tur nekā aizraujoša... Vismaz man.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-09-25 20:17, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Domāju, ka skatās Kurbads-Liepāja.
Tur tikko 2. periods beidzās. 1:1
Paralēli vel Jelgava - Karostas spēle.
Tikai cilvēks (primāts) ar nodzertām smadzenēm var izdomāt, ka es no vairākiem profiliem rakstu.
1 2 3 4 5 169 komentāri