Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ontužāna pārstāvētā "Bayern" vēlas jaunos iespēlēt trešajā Bundeslīgā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ontužāna pārstāvētā "Bayern" vēlas jaunos iespēlēt trešajā Bundeslīgā
Daniels Ontužāns. Foto: Latvijas Futbola federācija

LETA--DPA. Vācijas futbola Bundeslīgas klubs Minhenes "Bayern", kura paspārnē ir Latvijas izlases pussargs Daniels Ontužāns, jaunos profesionāļus vēlas iespēlēt otrajā komandā, kas spēlē trešajā līgā.

Pagājušajā nedēļā 20 gadus vecais franču pussargs Mikaēls Kisanss devās uz maiņu Bundeslīgas mačā pirmās komandas sastāvā, bet dienu vēlāk viņš nospēlēja teju visu cīņu trešajā līgā.

"Mūsu jaunajiem talantiem trešajā Bundeslīgā ir lielāks izaicinājums, nekā Bavārijas reģionālajā līgā. Jaunajiem talantiem ir svarīgi, lai viņi tiktu pie spēļu prakses, jo tas ir vienīgais veids, kā viņi var attīstīties," "Bayern" citē kluba vadītāja Karla Hainca Rummeniges teikto.

Kā alternatīvu variantu viņš pieļauj futbolistu pārdošanu uz citiem klubiem ar opciju viņus pēc tam nopirkt atpakaļ. "Ja kādam ir spēja spēlēt pirmajā vai otrajā divīzijā, mums to nevajadzētu liegt," komentē Rummenige.

Kā zināms, "Bayern" pirmās komandas pieteikumā UEFA Čempionu līgas turnīram ir arī Ontužāns, taču tas, visticamāk, darīts ar nolūku, lai izpildītu prasības attiecībā uz vietējiem spēlētājiem pieteikumā.

Vācijā augušais latviešu pussargs šosezon nav spēlējis ne trešajā Bundeslīgā, ne UEFA Jaunatnes līgā.

  -1 [+] [-]

, 2019-09-25 20:58, pirms 5 gadiem
Labi ka paskaidroja ka tas ir kaut niecīgs klubs ko pārstāv Ontužāns, savādāk pat nezinātu kas tāds Bayern ir.

     [+] [-]

, 2019-09-25 22:49, pirms 5 gadiem
Ontužānam ir grūti iespringt Latvijas izlases purva akacī...
Nespēlējot šai akacī var attīstītiesstraujā izaugsmē...
Labi, CV ka pārstāv izlasi ir lielisks,bet ja pārstāvi kaut kādu tur Latviju no Eiropas pagraba...
Labāk nē...