Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Jokerit" pievienojas pagājušajā sezonā NHL spēlējušais Menalanens

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Jokerit" pievienojas pagājušajā sezonā NHL spēlējušais Menalanens
Saku Menalanens. Foto: Reuters/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Helsinku "Jokerit", kuru pārstāv arī latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš, noslēdzis līgumu līdz sezonas beigām ar 25 gadus veco somu uzbrucēju Saku Menalanenu, kurš pagājušajā sezonā spēlēja otrpus okeānam.

Menalanens pagājušajā sezonā aizvadīja 34 spēles Nacionālās hokeja līgas kluba Karolīnas "Hurricanes" rindās, gūstot četrus vārtus un izdarot četras piespēles. Vēl 31 maču viņš aizvadīja fārmklubā Šarlotes "Checkers", tiekot pie septiņiem vārtiem un septiņām piespēlēm. Līdz šodienai viņš bija bez līguma, bet tagad panākta vienošanās ar "Jokerit". Līgums noslēgts līdz sezonas beigām, bet tajā iekļauta iespēja vienošanos pagarināt uz vēl vienu gadu.

Pirms došanās uz Ziemeļameriku uzbrucējs pārstāvēja Oulu "Karpat", 2018. gadā kļūstot par Somijas čempionu. Regulārajā sezonā aizvadītajos 59 mačos viņš izcēlās ar 46 punktiem, būdams ceturtais rezultatīvākais spēlētājs komandā, bet 18 izslēgšanas cīņās Manelanena kontā bija desmit punkti. Pēcāk viņš pirmo reizi saņēma uzaicinājumu pārstāvēt Somijas izlasi pasaules čempionātā, kur astoņās spēlēs viņš tika pie trim punktiem.

Sezonas ievads "Jokerit" komandai izvērties smagāks nekā tika gaidīts – trīs uzvaras un pieci zaudējumi dod tikai devīto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā. Tiesa, visas priekšā esošās komandas aizvadījušas vairāk spēles. Šovakar "Jokerit" uzņems čempioni Maskavas CSKA, bet vārtu drošība tiks uzticēta Anti Niemi, nevis Jānim Kalniņam.

Izmantotie resursi:
https://www.jokerit.com/saku-maenal...

     [+] [-]

, 2019-09-25 16:45, pirms 5 gadiem
Nu re,būs spicais čalis kolhoz līgā..AHL un NHL praktiski 0!

     [+] [-]

, 2019-09-25 17:00, pirms 5 gadiem
34 spēlēs 4 vārti uzbrucējam, tāpēc arī tika izmests no NHL...👉 go home

     [+] [-]

, 2019-09-25 18:47, pirms 5 gadiem
erred rakstīja: 34 spēlēs 4 vārti uzbrucējam, tāpēc arī tika izmests no NHL...👉 go home
Nu Girgensonam nav diži vairāk , bet drošvien labi kapā aizsardzībā , ka šis vēl nav izmests no NHL