Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

PČ medaļniece Tarvida notraumējas Āfrikā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

PČ medaļniece Tarvida notraumējas Āfrikā
Inese Tarvida demonstrē roku
Foto: instagram.com/inesetarvida

Aizvadītajā nedēļas nogalē Marokas galvaspilsētā Rabātā notika taekvondo "Grand Prix" posms, kur cerēja piedalīties arī 2017. gada pasaules čempionāta bronzas medaļniece Inese Tarvida. Savā instagram.com profilā sportiste atklāj, ka Āfrikā guva rokas savainojumu un nevarēja sacensties.

Inese Tarvida: "Apņēmības pilna ierados Marokā un biju gatava cīnīties, taču divas dienas pirms svēršanās guvu lūzumu rokā. Tāpēc šoreiz bija tikai jāsēž starp skatītājiem un jāskatās mači. Bet drīz es atgriezīšos."

Latvijas sportiste tādējādi noskatījās, ka Marokas "Grand Prix" 57 kilogramu kategorijas finālā cīnījās iepriekšējo divu olimpisko spēļu čempione Džeida Džonsa (Lielbritānija) un turciete Hatice Kubra Ilguna, kuru Tarvida nesen minimāli pārspēja Maskavā (7:6). Rabātas finālā Ilguna negaidīti apspēlēja vareno velsieti (8:6).

Kā jau ziņots, augusta sākumā Inese Tarvida debitēja 57 kilogramos un "Grand Prix" posmā, kas risinājās Krievijas galvaspilsētā. Mūsu atlēte uzvarēja pirmajās divās cīņās, bet saspringtā ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu un finišēja piektajā vietā.

Atgādinām, ka 2017. gada pasaules čempionāta cīņā par medaļu jeb ceturtdaļfinālā Inese Tarvida (53 kg) spēkojās ar taekvondo dzimtenes pārstāvi un turnīra mājinieci Mindžeonu Kimu (#3) - mūsējā nonāca iedzinējos (1:3), bet 35 sekundes pirms beigām veica trīspunktīgo spērienu, kas izrādījās izšķirošais (4:3). Savukārt pusfināla pēdējās 20 sekundēs Inese zaudēja pērnā gada Eiropas čempionei Tatjanai Kudašovai no Krievijas - 5:11. Pasaules čempionāta bronzas medaļa ir lielākais panākums Latvijas taekvondo vēsturē.

Tikmēr aizvadītājā nedēļā 2017. gada pasaules čempionāta bronzas medaļniece brīvajā cīņā Anastasija Grigorjeva (60 kg) kopā ar šī stila cīkstoni Imantu Lagodski (97 kg) tālajā Kiprā iestūrēja laulības ostā.

Izmantotie resursi:
instagram.com/inesetarvida
instagram.com/grigorjeva_63kg

  +3 [+] [-]

, 2017-09-25 16:34, pirms 7 gadiem
Inese gadījumā nav apcirpusies?

Ja tā, tad tas ir neprāts. Varbūt tieši garie mati bija veiksmes pamatā un atnesa pasaules bronzu!!!

     [+] [-]

, 2017-09-25 16:48, pirms 7 gadiem
ikri rakstīja: Inese gadījumā nav apcirpusies?

Ja tā, tad tas ir neprāts. Varbūt tieši garie mati bija veiksmes pamatā un atnesa pasaules bronzu!!!
slims komentaars, smiekliigi, bet nevietaa gan
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-10-04 07:48, pirms 7 gadiem
Lūzumu rokā, jeb rokas lūzumu...??

Sportacentrā joprojām analfabēti pie stūres..

p.s. Baigi jau tā Tarvida lido tajā video..