Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Vārtu momentus radījām pietiekami, taču neiemetām"

Rolands Eliņš

Ābols: "Vārtu momentus radījām pietiekami, taču neiemetām"
Artis Ābols uz komandtiltiņa
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Komentāros pēc šī vakara KHL spēles, kurā "Vityaz" ar 1:0 pēcspēles metienos pieveica Rīgas "Dinamo" dalījās, abu komandu galvenie treneri - Oļegs Orehovskis un Artis Ābols.

"Uzskatu, ka šī bija laba spēle," savu uzrunu uzsāka Oļegs Orehovskis. "Hokejisti smagi cīnījās, darbojās ļoti pašaizliedzīgi. Protams, jāuzsver arī vārtsargu sniegums, kurš šodien bija ļoti labs, tāpat arī gribējās, lai jau spēles laikā mēs būtu izmantojuši kādu no saviem momentiem."

"Neko vairāk kā mans kolēģis pateikt nevaru," atzina Artis Ābols. "Laba spēle abu komandu izpildījumā. Otrajā periodā sākām spēlēt krietni labāk nekā pirmajā trešdaļā. Vārtu gūšanas momentus radījām pietiekami, bet vārtus neguvām. Bet pēcspēles metienos - Mario Kempe iemeta, mūsu uzbrucēji neiemeta."

"Kas notiek ar Miķeļa Rēdliha spēli? Nav iespējama tāda metamorfoze, ka nomaina formas kreklu un uzreiz sāk spēlēt kā divus vai trīs gadus iepriekš, diemžēl tā nenotiek. Es, protams, ceru uz pretējo, taču vismaz pagaidām ne uzreiz," nedaudz pasmaidīt atļaujas Ābols, taču konkrētāk Rēdliha problēmas raksturot nevēlas: "Tas viņam pašam jāvaicā. Skaidrs, ka (ar pašreizējo sniegumu) nepietiek - cenšamies domāt kaut ko."

Savukārt Krišjānis Rēdlihs pēc spēles izteicās, ka rūgtums par neizmantoto iespēju ir: "Žēl. Spēlējām pacietīgi, konstruktīvi un tomēr gribējām dabūt trīs punktus. Iespējas mums bija ļoti daudz. Metieni pa vārtiem bija, viņus vairākas reizes glāba vārtu stabs, kā arī vārtsargs. Tāda mazuma piegarša."

"Pārtraukumos treneris mūs uzmundrināja. Visu laiku bijām tik tuvu, līdz vārtu guvumam pietrūka ļoti maz. Ripa pat pa vārtu līniju nobrauca. Vienīgais labums, ka paši visu spēli neielaidām vārtus. Jakubs Sedlāčeks arī ir liels malacis," uzslavē Rēdlihs.

Rīgas "Dinamo" savu nākamo spēli aizvadīs parīt pret "Admiral" vienību.

Izmantotie resursi:
K.Rēdlihs: mazuma piegarša, vārtu guvumam bijām...

  +3 [+] [-]

, 2014-09-25 22:54, pirms 10 gadiem
Pie momentu nerealizācijas ir tikai vienas zāles - treniņi līdz padsmitajiem sviedriem, ja nav talanta kā Arnasonam.

  +2 [+] [-]

, 2014-09-25 23:18, pirms 10 gadiem
No 22 bullīšiem - iemests 1. Vēl ir jautājumi kādam??

     [+] [-]

, 2014-09-25 23:21, pirms 10 gadiem
bars161 rakstīja: No 22 bullīšiem - iemests 1. Vēl ir jautājumi kādam??
deru, ka jebkura cita komanda ar aizvērtām acīm 2us iemestu.

     [+] [-]

, 2014-09-25 23:43, pirms 10 gadiem
Neiemestie vārti ir akmentiņš Sašas vērtos. Visai komandai protams grūti izstāstīt kā pats to darīja, lai paņem kādu vienu un parunā tā teikt viens pret vienu.

     [+] [-]

, 2014-09-26 00:26, pirms 10 gadiem
Miķelis pārāk daudz Miķeļa alu sadzēries....

  -1 [+] [-]

, 2014-09-26 10:52, pirms 10 gadiem
Sanāk ka Vityazam vairāk skills neka Dinamo.Darziņš ar Miķeli pārspelējas un Videlam nemaz nedod piespēli,videls sāk smuki iejiet pretinieku zona.