Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

UEFA plāno Superkausu aizvadīt 20 tūkstošu cilvēku klātbūtnē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

UEFA plāno Superkausu aizvadīt 20 tūkstošu cilvēku klātbūtnē
Roberts Levandovskis un Seržs Gnabrī. Foto: AP/Scanpix

UEFA pavēstījusi, ka Superkausa mačs, kurā sacentīsies Minhenes "Bayern" un "Sevilla", tiks aizvadīts līdzjutēju klātbūtnē. Tiek plānots, ka uz maču varētu atļaut 20 tūkstošus futbola fanu.

Superkausa spēle notiks Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā, "Puskas Arena" ietilpība ir 67 tūkstoši. UEFA pavēstījusi, ka plāno atvērt trešdaļu no stadiona, un tas nozīmē, ka maču varētu apmeklēt 20 tūkstoši līdzjutēju. Pagaidām nav zināms, vai visus 20 tūkstošus veidos vietējie iedzīvotāji, vai arī ierasties būs atļauts "Bayern" un "Sevilla" faniem.

UEFA plāno šo maču izmantot, lai vērtētu, kā līdzjutēju atgriešanās stadionā ietekmē Covid-19 situāciju. Visos citos UEFA rīkotajos mačos spēles notiks pie tukšām tribīnēm. "Mums bija svarīgi nodemonstrēt, ka futbols var turpināties arī smagos apstākļos, tomēr bez faniem spēle ir pazaudējusi daļu sava rakstura. Superkauss Budapeštā būs kā pilotprojekts, kurā izmēģināsim fanu atgriešanos tribīnēs," izteicās UEFA prezidents Aleksanders Čeferins.

Viņš arī norādīja, ka viss tiek darīts ciešā sadarbībā ar Ungārijas Futbola federāciju un Ungārijas veselības iestādēm, lai parūpētos par apmeklētāju drošību.

Superkausā satiksies Čempionu līgas uzvarētāja "Bayern", kas finālā ar 1:0 pieveica PSG, un Eiropas līgas uzvarētāja "Sevilla", kas izšķirošajā mačā ar 3:2 pārspēja Milānas "Inter".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/uefa-su...

     [+] [-]

, 2020-08-25 17:14, pirms 4 gadiem
Super lai tad Minhene ņem arī šo trofeju, pilnu tribīņu priekšā'!!

     [+] [-]

, 2020-08-25 21:02, pirms 4 gadiem
Pa to Inter vadība ir runājusi ar Konti un ir pieņemts lēmums.