Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Podžus graujoši zaudē pirmajā mačā kopš februāra

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Podžus graujoši zaudē pirmajā mačā kopš februāra
Mārtiņš Podžus. Foto: www.prezidentotaure.lt

Vairākiem Latvijas tenisistiem šonedēļ ir pirmie ITF turnīri pēc koronavīrusa radītā vairāku mēnešu pārtraukuma. Māla seguma turnīros pirmdien un otrdien neveiksmes piedzīvoja Mārtiņš Podžus, Daniela Vismane un Kamilla Bartone. Trešdien spēlēs Kārlis Ozoliņš un Anna Ozerova.

Mārtiņš Podžus (ATP 447.) Poznaņas M25 turnīra ievadā ar 1:6, 3:6 zaudēja Lielbritānijas spēlētājam Eidenam Makhjū (ATP 551.). Podžus tika nobreikots piecas reizes, no kurām pirmā bija jau cīņas pirmajā geimā, bet pašam izdevās tikai viens breiks – 2. setā pie rezultāta 0:4.

Latvijas otrajam numuram Polijā bija sezonas ceturtais turnīrs, visus spēlējot M25 līmenī. Visi trīs iepriekšējie turnīri bija janvāra beigās un februāra pirmajā pusē Floridā, kur labākais rezultāts bija fināls Palmkoustā. Pārējos divos turnīros Vestonā un Neiplsā apstāšanās 2. kārtā.

Daniela Vismane (WTA 499.) Kordenonsas W15 turnīrā ar 6:7(4), 4:6 zaudēja ungārietei Vandai Lukāčai (WTA 564.), kura sekmīgāk realizēja breikbumbas – 2/2, kamēr Vismanei tikai 1/6. Lukāča Vismani nobreikoja pirmajā un pēdējā geimā, bet Vismanei vienīgais breiks izdevās cīņas otrajā geimā jeb uzreiz pēc nokļūšanas iedzinējos.

Vismanei Itālijā bija sezonas ceturtais ITF turnīrs, viņas labākais rezultāts ir pusfināls februārī W15 turnīrā Monastīrā.

Kordenonsā spēlēja arī Margarita Ignatjeva (WTA 957.), kurai bija jāstartē kvalifikācijā. Viņai 1. kārtā pamatīga sagrāve ar 1:6, 1:6 pret vietējo tenisisti Alesandru Madzolu (nav bijusi WTA rangā), kura vēlāk ar vēl vienu uzvaru kvalificējās pamatturnīram.

Kamillai Bartonei (WTA 926.) Alkmāras W15 turnīrā nepaveicās ar izlozi, jo bija jātiekas ar turnīra pirmo numuru Sindiju Burgeri (WTA 403.). Kamilla Nīderlandes tenisistei, kura rangā bijusi 143. vietā, zaudēja ar 3:6, 0:6. Bartonei sākumā breiks, no 2:0 zaudējot piecos geimos pēc kārtas un turpinājumā spējot iegūt tikai vienu geimu.

Bartonei, kurai Alkmāras turnīrā vieta bija rezervēta ar junioru rangu (#10), Nīderlandē bija tikai sezonas otrais ITF mačs. Viņa 1. kārtā zaudēja arī februārī tāda paša līmeņa turnīrā Antaljā.

     [+] [-]

, 2020-08-25 19:56, pirms 4 gadiem
Kamilla vēl pārstāv Latviju,,?

     [+] [-]

, 2020-08-26 11:37, pirms 4 gadiem
tā arī tam klaunam vajag, nav ko makšķerēt katru dienu.. atradis meiteni un domā, ka viss būs labāk.