Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pogodins: "Tādam uzbrucējam kā Gauračs nedrīkst tāpat vien dāvināt izgājienu"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Pogodins: "Tādam uzbrucējam kā Gauračs nedrīkst tāpat vien dāvināt izgājienu"
Sergejs Pogodins un Vladimirs Žavoronkovs
Foto: bfcdaugava.lv

Piedāvājam galveno treneru Aleksandra Koliņko un Sergeja Pogodina sacīto pēc SMScredit.lv Virslīgas spēles starp "Spartaku" un "Daugavpili" (2:1).

Sergejs Pogodins, "Daugavpils" galvenais treneris: "Absolūti dažādi divi puslaiki. Pirmajā puslaikā centāmies spēlēt no aizsardzības, spēlējām tādā noturēšanas režīmā. Savukārt otrajā puslaikā pēc ielaistajiem vārtiem sākām spēlēt drosmīgāk, sākām spēlēt bezkaunīgāk un mums sāka veidoties labi momenti. Pavisam nevajadzīgi bija otrie ielaistie vārti - neizskaidrojamā veidā nesapratās mūsu abi centra aizsargi, šis šļūciens, izgājiens viens pret vienu - zinot Gauraču, viņš tādas iespējas prot izmantot. Tādam uzbrucējam nedrīkst tāpat vien šādi dāvināt. Ja viņš izveidos pats, tad cita runa, bet izripināt viņam bumbu uz viens pret vienu... Tas noveda pie vārtiem. Pretenziju par pašatdevi man nav, bija šīs te kļūdas un no kļūdām futbols principā arī sastāv - kurš mazāk tās pieļaus, tas uzvarēs spēli.

Aleksandrs Koliņko, "Spartaka" galvenais treneris: "Man tā ir pirmā uzvara čempionātā - gribu apsveikt sevi un savu komandu ar uzvaru. Par spēli... manuprāt, mums 70 minūtes pilnībā piederēja iniciatīva, kontrolējām bumbu un spēles gaitu. Pēc diviem gūtajiem vārtiem puiši nomierinājās, pārtrauca izpildīt uzstādījumu, pārstāja spēlēt futbolu. Tāpēc pretiniekam sāka parādīties momenti, parādījās saspringums. Principā spēlē, kas mierīgi varēja beigties ar 2:0, sanāca 2:1 un bija vēl divi bīstami momenti pie mūsu vārtiem. Kaut arī varējām gūt trešos vārtus, nospēlēt veiksmīgāk."