Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Freimanis: "Karjerā ir nācies vilties pret zemāka ranga komandām"

Ints Megnis
Ints Megnis

Freimanis: "Karjerā ir nācies vilties pret zemāka ranga komandām"
Gints Freimanis
Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Daudziem futbolistiem karjerā ir nācies vilties pret komandām, kuras ir potenciāli zemāk rangā, tāpēc gaidāmajā duelī pret Sanmarīno komandu "La Fiorita" jādodas laukumā ar vairāk nekā 100% atdevi, uzskata Jūrmalas "Spartaka" spēlētājs Gints Freimanis.

Ceturtdien "Spartaks" uzņems "La Fiorita" komandu UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrās kārtas pirmajā spēlē. Latvijas čempione pirms tam ļoti cienījami nospēlēja pret Serbijas grandu Belgradas "Crvena zvezda", tāpēc šajā duelī būs izteikts favorīts.

"Visi puiši ir pozitīvi, noskaņojušies uz uzvaru. Esam izpētījuši pretinieku, viss būs atkarīgs kā paši nospēlēsim šo maču," otrdien izteicies "Spartaka" galvenais treneris Aleksandrs Grišins. "Visi puiši ir veseli, arī Edgars Vardanjans tuvojas optimālajai formai. Tagad mums lielākā sāpe ir, kurus ielikt sastāvā, jo visi grib spēlēt."

"Zinām, ka nebūs viegli, tāpēc noskaņojamies. Karjerā ir nācies vilties pret pēc spēka zemāka ranga komandām, tāpēc laukumā spēlēsim ar 100% atdevi. Mēģināsim sēriju izšķirt jau pirmajā spēlē," paudis Freimanis.

Abu komandu atbildes spēle pēc nedēļas risināsies Sanmarīno.

Pagājušā gada izskaņā Jūrmalas "Spartaks" otro reizi pēc kārtas kļuva par Latvijas čempionu, tādējādi nopelnot tiesības cīnīties Čempionu līgas kvalifikācijā. Pirmajā kārtā bija jātiekas ar Belgradas "Crvena zvezda" – titulētu komandu laukumā un agresīviem faniem tribīnēs. Bezvārtu neizšķirtam savā laukumā sekoja zaudējums ar 0:2 izbraukumā, abus vārtus ielaižot pašās spēles beigās, un izstāšanās no sacensībām.

Jūrmalas "Spartaks" pārcēlās uz Eiropas līgas kvalifikāciju, un otrajā kārtā pretī stāsies "La Fiorita". Ja Latvijas čempioniem izdosies pārvarēt barjeru, kas no viņiem tiek gaidīts, trešajā kārtā jūrmalnieki cīnīsies ar "Crvena zvezda" un Mariampoles "Sūduva" no Lietuvas pāra zaudētāju. Šo komandu pirmajā mačā otrdien "Sūduva" viesos kapitulēja ar 0:3.

Eiropas līgas atlasē kopā būs četras kārtas.

  -1 [+] [-]

, 2018-07-25 17:00, pirms 6 gadiem
Ja Freimanis savā malā netaisīs mēslus (kā katrā spēlē),tad jau uzvarai jābūt.