Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko par iespējamo revanšu pret Džošua: "Mani motivē vēlme uzvarēt, nevis nauda"

Jānis Pārums

Kļičko par iespējamo revanšu pret Džošua: "Mani motivē vēlme uzvarēt, nevis nauda"
Entonijs Džošua un Vladimirs Kļičko
Foto: Esther Lin

Bijušais pasaules čempions smagajā svarā ukrainis Vladimirs Kļičko (64-5, 53KO) potenciālajā revanša cīņā pret britu Entoniju Džošua (19-0, 19KO) honorāra lielumam nebūs būtiskas nozīmes.

"Neuzskatu sevi par neveiksminieku tikai tāpēc, ka zaudēju cīņā ar Džošua," atzina Kļičko. "Nevienā no citām zaudētajām cīņām neieguvu tik daudz kā šajā. Apbrīnojami, cik daudz cieņas un atzinības man deva šī cīņa."

Kļičko arī norādījis, ka liels honorārs noteikti nav galvenais motivators, kas viņu pamudinātu uz revanša cīņu. Jāatgādina, ka pagaidām Kļičko vēl nav izlēmis, vai cīnīties ar Džošua vēlreiz.

"Cīņu pret Džošua organizēja "K2 Promotions" kopā ar promoutera Edija Hērna kompāniju "Matchroom Boxing". Skaitļus es nekomentēšu, taču tas ir vienkārši bizness – ne vairāk un ne mazāk. Taču nauda man nekad nav bijusi galvenā motivācija. Es vienkārši gribu uzvarēt, un tā ir mana motivācija. Honorārs tikai apstiprina Tavus panākumus. Ja pieņemšu lēmumu aizvadīt revanšu pret Džošua, tad nauda noteikti nebūs noteicošā lieta."

Tāpat izskanējusi informācija, ka Džošua promouters Hērns oficiāli piedāvājis Kļičko komandai aizvadīt revanšu. Britu plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka ir divi varianti, kur cīņu aizvadīt – "T-Mobile" arēnā Lasvegasā (novembrī) vai Kārdifas "Principality Stadium" (28.oktobrī).

Jāatgādina, ka aprīļa beigās Vemblija stadionā 90 tūkstošu līdzjutēju priekšā Džošua pieveica Kļičko ar tehnisko nokautu 11. raundā, nosargājot IBF čempiona titulu, un ieguva arī vakantos IBO un WBA titulus.