Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pertija: ''Pretīgi lasīt, ko cilvēki tagad raksta''

Krišs Upenieks

Pertija: ''Pretīgi lasīt, ko cilvēki tagad raksta''
Tamazs Pertija
Foto: Mārtiņš Jankovskis

Rīgas ''Skonto'' oficiālajā mājaslapā kluba galvenais treneris Tamazs Pertija skaidrojis zaudējuma iemeslus UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas 2. kārtas spēlē pret ungāru ''Debrecen'' (2:9). Piedāvājām trenera komentāru pilnā apjomā.

Ceturtdienas vakars Ungārijas pilsētā Debrecenā par murgu izvērtās Rīgas ''Skonto'', kas milzīgā karstumā jau pirmajā puslaikā ielaida piecus vārtus, bet galarezultātā zaudēja ungāru ''Debrecen'' ar apkaunojušu 2:9. Summā UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas 2. kārtā ''Skonto'' pretiniekiem piekāpās ar 4:11.

Notikušo Ungārijā kluba oficiālajā mājaslapā skaidrojis ''Skonto'' galvenais treneris Tamazs Pertija: ''Kopumā ar mūsu sniegumu Eirokausos esmu apmierināts, īpaši tādēļ, ka atnesām visvairāk punktus no visiem klubiem Latvijas krājkasītē. Protams, vakardiena [komentāru treneris sniedzis piektdien-K.U.] sabojāja mums noskaņojumu. Ir dažādi iemesli, kāpēc tas notika. Viens no galvenajiem iemesliem ir, ka tas bija ļoti negaidīti mums, visa situācija, atmosfēra un mums ir vesels spēlētāju virknējums, kuriem tā bija pirmā reize spēlēt šādos apstākļos. Ir jāatzīstas, ka tomēr arī laika apstākļi nospēlēja savu lomu, spēle bija piecos vakarā pēc vietējā laika, kad bija ļoti karsts, tāpēc ir jāsaprot futbolisti, kuri nespēja nodemonstrēt savu futbolu. Vēlreiz pateikšu, ka nevainoju futbolistus, tāpēc ka mums komanda ir nokomplektēta ar jaunajiem futbolistiem, un es tieši esmu par to, lai jaunie puiši spēlē. Mēs nebaidāmies spēlēt, nesēžam aizsardzībā, bet attīstām katru futbolistu, sākot no aizsardzības un beidzot ar uzbrukumu. Es domāju, ka vakardienas zaudējums tieši ielaisto vārtu skaita dēļ ir šausmīgs, un, protams, mēs saprotam, ka ielaidām ļoti daudz, bet varam arī novērtēt pozitīvas lietas - esam iesituši astoņus vārtus Eirokausos, visvairāk no Latvijas klubiem un visi no tiem bija ļoti skaisti.

Kas attiecas uz "labvēļiem", kuri raksta visādas nesmukas lietas par mums, tad gribētos viņus nomierināt: gan “Skonto”, gan man ir profesionāla pieeja, un mums pats galvenais ir piedienīgums. Ja, piemēram, mēs tagad ielaidām deviņus vārtus, un daudzi domā jau likt krustu uz mums, tad tas lai paliek uz to cilvēku sirdsapziņas. Ja vēl pagājušonedēļ visi mūs slavēja un visi bez izņēmuma teica, ka lūk tā ir komanda, lūk tas ir futbols, lūk tas ir spēles rokraksts, tad tagad visi raksta un komentē tādas lietas, ka ir pat pretīgi lasīt. Kas ir šie cilvēki: tie ir tie, kuri gaida trīs gadus, kamēr mēs paslīdēsim, tagad viņi visi izbāza savas galvas un apmierina savas vajadzības. Cilvēki, kuriem, visticamāk, ir zema izglītība, kuri ir apvainojušies uz dzīvi, kuri nevar izpaust sevi sabiedrībā, darbā, un vienīgais, ko viņi var un māk - sēdēt un rakstīt visādas "gudrības". Esmu par 100% pārliecināts, ka visi futbola cilvēki un kuri kaut ko saprot no tā - viņi var saprast mūsu vakardienas fiasko, īpaši tie cilvēki, kuriem ir gadījies būt šādas situācijās.

Pats interesantākais un bēdīgākais ir tas, ka tieši ungāru prese un žurnālisti mūs atbalstīja, jo viņi ļoti labi saprot, ka pēc šādām spēlēm negribas dzīvot, savukārt daži mūsu vietējie žurnālisti, nesaukšu viņu vārdus, tieši pretēji - spieda uz mums, taču viņi aizmirsa, ka komandā spēlē jaunie puiši un ka viņi ir Latvijas futbola nākotne. Tie puiši, kuri vakar gāja uz laukumu, ir Latvijas futbola rītdiena. Mēs redzam, ka gandrīz visas komandas ir nokomplektētas no pieaugušiem un pieredzējušajiem futbolistiem, kuriem agri vai vēlu būs jāiet prom, un viņu vietā būs jāparādās jaunajiem futbolistiem. Tieši šādas spēles jaunajiem puišiem ir jāizjūt uz savas ādas, lai vēlāk varētu spēlēt gan Nacionālajā izlasē, gan labā līmenī kopumā.

Ir jāatzīstas, ka ungāru līmenis ir ļoti cēlies pēdējo gadu laikā, viss pateicoties tam, ka valsts iegulda lielu naudu jaunatnes futbolā - katrai komandai ir atbalsts pusotra miljona eiro vērtībā. Un, pat neskatoties uz to, "Debrecen" ir nokomplektēts no pieredzējušajiem spēlētājiem, kuru vidējais vecums ir ap 30-34 gadiem. Ar šādu komandu mēs vakar spēlējam. Un paldies Dievam, ka vienlīdzīgos apstākļos spējām pirmo spēli nospēlēt neizšķirti - mēs pierādījām, ka, neskatoties uz mūsu komandas vidējo vecumu, mēs spējam parādīt skaistu futbolu.

Vakardienas spēle paliks manā atmiņā uz visu mūžu, jo tieši šādas spēles, kad tu to negaidi - šādu rezultātu, šādu triecienu, tu sāc iedziļināties sevī un meklēt risinājumu, lai tādas spēles vairs neatkārtotos, tādējādi tu kļūsti spēcīgāks. Vēlreiz teikšu, ka visu triecienu uzņēmos uz sevis, un es ļoti negribu, lai kāds vainotu futbolistus, un lūdzu žurnālistus to nedarīt, jo 60%-70% no futbolistiem spēlēja šādā atmosfērā pirmo reizi. Viņiem tā bija šoka situācija, redzēt šādu cilvēku skaitu tribīnēs – izjust uz sevis to visu gaisotni, viņi nebija tam gatavi un tāpēc nevarēja pilnībā sevi izpaust. Mūsu jaunie puiši nebija gatavi tādai slodzei. Klāt vēl nāk nogurums, katrā trešajā dienā mums ir spēle. Mums notika arī liela nelaime, ka uzreiz četri aizsargi izkrita no ierindas: Makharadze, Osipovs, Isajevs un Smirnovs. Tāpēc daudzi spēlētāji nespēlēja savās ierastajās pozīcijas, piemēram: Jermolajevs spēlēja kā labais malējais aizsargs, Timofejevs spēlēja aizsardzības centrā, kaut arī tās nav viņu pozīcijas.

Es negribu attaisnoties, es vienkārši argumentēju visu situāciju, kas notika. Rezultāts ir šausmīgs, kuram nav attaisnojumu, taču tomēr ir kādi argumenti, kuri var kaut ko izskaidrot. Noteikti izdarīsim secinājumus un jau spēlē pret Liepāju būs pavisam citāds futbols. Savukārt kas notika, tas notika, dzīvē gadās arī tā, Pasaules Čempionātā Brazīlija mājas smagi zaudēja Vācijai ar 1:7, bet tas jau nenozīmē, ka tur ir slikti futbolisti, neviens taču nevarēja paredzēt šādu rezultātu, tā vienkārši gadījās. Es nekāda gadījumā nekaunos par komandu, tieši pretēji, es lepojos, ka vakar jaunie puiši spēlēja līdz beigām, cīnījās un nenolaida rokas, taču sniegums un līmenis, kāds bija vakar nekāda gadījumā neapmierina nedz mani, nedz pašus futbolistus.

Kopumā, šādas situācijas, arī kad izlase zaudē kaut kam, tad ir jāuzmundrina, jāatbalsta futbolisti, treneri. Mums ir jāiemācās būt kopā ar komandu smagos brīžos, kad tas ir visvairāk vajadzīgs. Jau tā esam maza valsts, jau tā Latvijas klubiem ir grūti ar finansēm, salīdzinājumā ar citām Eiropas valstīm. Tieši kad mūsu vietējie futbola cilvēki, treneri, kaut ko dara, cenšas pacelt Latvijas futbola līmeni, iegulda lielus spēkus tajā, tad tas ir jāatbalsta sabiedrībai. Pašlaik mums ir ļoti slikts piemērs, kad komandai ir grūti, tad visa sabiedrība, arī pat tās daļa, kura vispār neko nesaprot no futbola un neinteresējas par to, sāpina vēl vairāk un padara situāciju vēl drūmāku ar saviem nepareizajiem izteikumiem. Tāpat arī žurnālisti, kuri sāk uzdot provokatīvus jautājumus - viņiem vajag atbalstīt, atrast pieeju, palīdzēt mums, lai cilvēkiem, kuri strādā futbolā, būtu patīkami strādāt, savukārt mūsu situācijā, žurnālisti tikai sāpina tos cilvēkus. Es pat neuztraucos par sevi, uztraucos par saviem futbolistiem. Tāpēc, lūdzu, neaiztieciet manus futbolistus, saprotiet, ka viņi visi ir ļoti jauni, kuriem ir jākļūst par Latvijas futbola nākotni, un esmu pārliecināts, ka viņi vēl pieradīs sevi un teiks savu vārdu.''

Izmantotie resursi:
All about Skonto FC

1 2 59 komentāri

 +13 [+] [-]

, 2015-07-25 16:33, pirms 9 gadiem
Futbols tāpat bija trakāks par visu gānīšanos. Diez kā R-eiropas treneri, piemēram Vengers vai Moizs, no preteklību lasīšanas garu nav izlaiduši.

     [+] [-]

, 2015-07-25 16:34, pirms 9 gadiem
Nav ko teikt..
Slēpts komentārs: FUNS

 +12 [+] [-]

, 2015-07-25 16:38, pirms 9 gadiem
Es kā psihologs varu nokomentēt šo paziņojumu. Spiediens uz jūtām, pazīstams paņēmiens. Visi ir slikti, it sevišķi tie, kas kaut ko atļaujas kritizēt. Tajā pašā laikā iedod pavisam nedaudz arī paškritiku ("tāds rezultāts nav piedodams, protams") un tad atkal var tālāk gānīties. Tāda ir šī "speciālista" taktika. Radīt "dūmu aizsegu" ar kaut kādiem izteicieniem, kas tagad aizvaino kritiķus, lai tie aizkaitinātos un savukārt tagad viņi uz Tamaz Pertiju sāktu atkal rakstīt rupjas lietas, līdz ar to diskreditētu savu līmeni līdz nullei.
Šīs lietas ir ļoti pazīstamas un tādā veidā nelieši ir attaisnojušies ne tikai sportā, bet arī politikā, biznesā un tamlīdzīgi. Galvenais uzreiz nodefinēt, ka visi pārējie ir skauģi, briesmoņi un slikti cilvēki.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-25 16:40, pirms 9 gadiem
veselību- īpaši aizsargiem un par labu un interesantu rītdienas spēli Liepājā

 +12 [+] [-]

, 2015-07-25 16:40, pirms 9 gadiem
Cilvēki, ko es jums ieteiktu, neatbildiet ar rupjību uz šo uzbraucienu, vienkārši savos komentāros postējiet iekšā to video ar Skonto ielaistajiem vārtiem, kur aizsargi neskrien, vārtsargs neķer, un tamlīdzīgi! Tas būs vislielākais pierādījums, ka jums ir taisnība, nevis Tamaz Pertija.

 +11 [+] [-]

, 2015-07-25 16:41, pirms 9 gadiem
Lai jau tā būtu, kā Pertija saka, es tikai par to priecātos. Bet no otras puses, kā var izskaidrot totālu pasivitāti no aizsargu puses pašu soda laukumā, nemaz nerunājot par vārtsargu, kurš pēc trešajiem vārtiem vienkārši ar smīnu pavada bumbu savos vārtos, pat nepakustoties. Par ko tur priecāties un smaidīt? Kaut ko tādu pirmo reizi redzēju.

  +5 [+] [-]

, 2015-07-25 16:44, pirms 9 gadiem
specha rakstīja: veselību- īpaši aizsargiem un par labu un interesantu rītdienas spēli Liepājā
Rīt spēles nav.

  +7 [+] [-]

, 2015-07-25 16:46, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Precīzi Pertija pateica (citāts zemāk) par cilvēkiem vispār ,kuri regulāri uzsver negatīvo, kuri lamājās komentāros cenšas kaut kādā veidā pazemot kaut ko, apsmiet utt. ne tikai SC bet apollo, delfi, tvnet u.c. Tie savu neizdevušos dzīvi cenšas kaut minimāli izgāzt komentāros. Ir tāda cilvēku kategorija, kuri vienkārši meklē ko varētu nolamāt. Ja futbolā viss būs kārtībā, tad meklē ko citu, bet kaut ko izmsiet grib.
Normāls līdzjutējs saprot kas ir viena spēle un kas ir tendences kopumā.

Cilvēki, kuriem, visticamāk, ir zema izglītība, kuri ir apvainojušies uz dzīvi, kuri nevar izpaust sevi sabiedrībā, darbā, un vienīgais, ko viņi var un māk - sēdēt un rakstīt visādas "gudrības".
Padagogs, kurš ārpus skolas cenšas audzināt anonīmus interneta komentētājus, bez šaubām ir pietiekoši normāls cilvēks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: FUNS
Slēpts komentārs: FUNS

  +7 [+] [-]

, 2015-07-25 16:52, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Vislielākie dīvaiņi ir cilvēki kuriem dzīvē nav nekādu dīvainību, bet tādus atrast (bez dīvainībām ir tikpat kā neiespējami).
Tev vajadzētu tajā Imperionā iestāties, specializēsies TRTD, un vispār visām viņu atskaitēm kādu lāsi sentimenta varēsi pieliet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: FUNS
Slēpts komentārs: specha
Slēpts komentārs: FUNS

  +4 [+] [-]

, 2015-07-25 17:03, pirms 9 gadiem
Varu piekrist, ka situācija nebija labvēlīga gan traumēto aizsargu, gan nepierasto spēles apstākļu dēļ (lai arī tie būtībā abām komandām vienlīdzīgi, tomēr mājiniekiem bija laiks pie tiem pierast, turpretī mūsējiem ne - šogad dominē vēss laiks), gan jaunekļu mandrāžas dēļ. Summējot visus nelabvēlīgos apstākļus, arī varēja sanākt tas, kas sanāca. Tagad, kad emocijas pierimušas, var palūkoties uz to visu neitrālāk... Jā, 2:9 ir daudz par traku, taču tādas lietas gadās. Attaisnojuma TĀDAM zaudējumam nav, bet tāpat nav attaisnojuma arī mežonīgam negatīvismam un lamu straumēm, kas nāk no interneta komentāriem. Un arī atsevišķi žurnālisti ar savu kritiku mēdz daudz par daudz pārspīlēt - šajā ziņā es Pertiju labi saprotu. Pēc tādiem mačiem visvairāk pārdzīvo jau paši zaudētāji, un ir liela starpība starp jauniem čaļiem un rūdītiem profiņiem. Jaunie var arī salūzt, un būtu stulbi, ja kāds talantīgs jauneklis viena stulba mača dēļ nespētu realizēt sevi. Tiem, kas iebildīs, jo uzskata, ka tāds nav vajadzīgs un jāizsitas tikai pašiem stiprākajiem, cīņā uz dzīvību un nāvi, varu atbildēt, ka mēs tomēr esam cilvēki. Un cilvēki viens otram palīdz, nevis rīkojas kā instinktu vadīti zvēri - kā tik pārgrauzt rīkli otram.

  -4 [+] [-]

, 2015-07-25 17:05, pirms 9 gadiem
nospēlēja drausmīgi, tpc arī treneris viskaik pārdzīvo un tas ir tikai cilvēciski, ka viņam nav vienalga,
bet te atsevišķu vēju pilsētas indivīdu lokālpatriotiskā audzināsana ir novedusi līdz slimīgai norobežotībai/ aprobežotībai

  +3 [+] [-]

, 2015-07-25 17:09, pirms 9 gadiem
Pertija tas viss ir Tavā stilā tā bija Daugavpilī kam sekoja mūža diskvalifikācija no futbola (kā tiki reabilitēts tas vēl šodien nav skaidrs)tā ir šodien ar Skonto ''Tev ir pretīgi lasīt ko cilvēki tagad raksta'' bet par ko Tevi žēlot futbola speciālist Tavs laiks ir pagājis esi vīrišķīgs un beidzot pasaki ''jā'' es demisionēju nav ticības Tev Tamaz Pertija Tavi vārdi ir skaisti ne darbi
Slēpts komentārs: FUNS

  +5 [+] [-]

, 2015-07-25 17:12, pirms 9 gadiem
1. Skaidrs, ka interneta komentārus lasa nenobrieduši futbola treneri, jo to rakstītāji vismaz SC ir vai nu bērni, vai ļoti bērnišķīgi pieaugušie.. nu 80%.
2. Pie 2:9 tomēr ir jāsaprot, ka līdzjūtējiem būs grūti rakstīt ko slavinošu.
3. Pārsvarā jau tika zākāta komanda par iespējamu tīšu spēles atdošanu, un te jau Pertija pats sev ir uzlicis mūža lāstu...

  +1 [+] [-]

, 2015-07-25 17:19, pirms 9 gadiem
Neteikšu, ka traucēja laika apstākļi – tās ir pilnīgas blēņas. Pretiniekiem bija tādi paši laika apstākļi kā mums.

Sho teica Pertija uzreiz peec speeles.

Divkosis.

  +4 [+] [-]

, 2015-07-25 17:20, pirms 9 gadiem
Jāatgādina šitam gardegunim,ka viņam jau bija diskābels un ka nākamā kartiņa ir sarkanā.Andrejevs tak atkāpās pēc 0-6 pret Rabotnički

  +5 [+] [-]

, 2015-07-25 17:28, pirms 9 gadiem
denebs rakstīja: Varu piekrist, ka situācija nebija labvēlīga gan traumēto aizsargu, gan nepierasto spēles apstākļu dēļ (lai arī tie būtībā abām komandām vienlīdzīgi, tomēr mājiniekiem bija laiks pie tiem pierast, turpretī mūsējiem ne - šogad dominē vēss laiks), gan jaunekļu mandrāžas dēļ. Summējot visus nelabvēlīgos apstākļus, arī varēja sanākt tas, kas sanāca. Tagad, kad emocijas pierimušas, var palūkoties uz to visu neitrālāk... Jā, 2:9 ir daudz par traku, taču tādas lietas gadās. Attaisnojuma TĀDAM zaudējumam nav, bet tāpat nav attaisnojuma arī mežonīgam negatīvismam un lamu straumēm, kas nāk no interneta komentāriem. Un arī atsevišķi žurnālisti ar savu kritiku mēdz daudz par daudz pārspīlēt - šajā ziņā es Pertiju labi saprotu. Pēc tādiem mačiem visvairāk pārdzīvo jau paši zaudētāji, un ir liela starpība starp jauniem čaļiem un rūdītiem profiņiem. Jaunie var arī salūzt, un būtu stulbi, ja kāds talantīgs jauneklis viena stulba mača dēļ nespētu realizēt sevi. Tiem, kas iebildīs, jo uzskata, ka tāds nav vajadzīgs un jāizsitas tikai pašiem stiprākajiem, cīņā uz dzīvību un nāvi, varu atbildēt, ka mēs tomēr esam cilvēki. Un cilvēki viens otram palīdz, nevis rīkojas kā instinktu vadīti zvēri - kā tik pārgrauzt rīkli otram.
Ja spriež kategorijās visi esam cilvēki un no tā izrietošajiem secinājumiem, jā tevi var saprast un piekrist.Rīkli grauzt arī negribās, bet kā sliktā aņukā ir daži bet.
Cik ilgi turpinšimgruajoši zaudēt, bez mazākās ciņas un meklēsim kārtējos vārdus, nu mēs tak cilvēki.Tad varbūt nevajag līst, kur nevajag, bet licensi vajadzēja atdot Liepājai, kura man šķiet nebūtu tik klaji bezvaļīgi atdevusi spēli..

Kur treneru demisija pēc tāda apkaunojoša zaudējuma?

  +6 [+] [-]

, 2015-07-25 17:31, pirms 9 gadiem
neiedziļinoties - katrs, kurš kaut reizi ir bijis Skonto spēlē un dzirdējis kā Pertija "runā"/uzvedās un attiecas pret cilvēkiem laukumā malā - tas tikai pasmaidīs par šiem Pertijas komentāriem pret gānīšanos un negatīvismu, tas ir kautkādiem malējiem ineteresentiem vai mājsaimniecēm, teātris

  +7 [+] [-]

, 2015-07-25 17:32, pirms 9 gadiem
Visā visumā rakstītie komentāri nav pretīgāki par Pertijas teiktajām frāzēm spēļu laikos, ģērbtuvēs un pēcspēļu preses konferencēs.

P.S. Vai A.Vaiders, kurš publicēja rakstu Arturs Vaiders: Sapnis beidzies. Pamodināja.... , Pertijas prāt arī ir antiņš?

  +6 [+] [-]

, 2015-07-25 17:39, pirms 9 gadiem
Par to ungāru līmeni ar kaut ko fleitē. Nākotnē varbūt, bet uz šo brīdi tur nekas vēl nav strauji audzis. TOP klubi šogad zaudēja bosniešiem un tai pašai Vojovodinai. Mocās ar velsiešiem un tikai 9-2 liek domāt, ka ungāri grandi.
Pagājušo gadu ar Eiropas kausos līdz grupu turnīriem netika. Turklāt arī 1-8 pret krievu klubu.
Ja 2-9 pret ungāru klubu liekas normāli, tad sēdi Virslīgā un nav ko aiz robežas līst.
Turklāt vēl lielā runātāja CV + Latvijas klubu melnie nedarbi + visi pārējie skandāli futbola pasaulē.

Cik lielam pokujistam ir jābūt, lai ar 100% pārliecību domātu, ka viss te bija tīri?

Pēc Armstronga riteņbraukšanai, kā tīram sportam vairs neticu.
Futbols un jo sevišķi Latvijas futbols ir tuvu tam.

  +5 [+] [-]

, 2015-07-25 17:48, pirms 9 gadiem
Neesmu gan nekur lasījis, ka paši sportisti zvērētu, ka netika spēlēts toto.
Atmazkas jau var izdomāt dažnedažādas. Man, piemēram, liekas, ka Skonto nepiekrita kopceļam ar Jelgavu tikai tāpēc, lai varētu sazīmēt labas toto shēmas.
Tāds ir tas Latvijas futbols - nofair play.

  +5 [+] [-]

, 2015-07-25 17:53, pirms 9 gadiem
Vai cik aizkustinoša serenāde sanākusi..laiks nebūtu pievērsties dzejniecibai

  -2 [+] [-]

, 2015-07-25 17:56, pirms 9 gadiem
JimBim rakstīja: Jāatgādina šitam gardegunim,ka viņam jau bija diskābels un ka nākamā kartiņa ir sarkanā.Andrejevs tak atkāpās pēc 0-6 pret Rabotnički
Andrejeva gadījumā 2005. g. komandā un arī vēlak izlasē vēl bija konkurētspējīgs sastāvs bez bērniem laukumā, viņu Skopjē noraka balsta pussargs/ aizsargs kamerūnietis Nguimbats, tākā paralēles nedaudz subjektīvas

  +7 [+] [-]

, 2015-07-25 17:58, pirms 9 gadiem
Ok, būsim korekti izvērtēsim Pertijas galveno argumentu - Skonto nepieredzējušie jaunieši pret Debrecen večiem:

Pavlovs 36, A. Višņakovs 31, I.Kozlovs 28, Timofejevs 26, Rode 26, Kovaļovs 26, Jermolajevs 23, Karašausks 23, Mena 22, Gutkovskis 20, Sorokins 18 - vidējais vecums 25 gadi, izlases pieredze jau 6 spēlētājiem, tādi īstu jaunieši protams Sorokins, arī Gutkovskis (lai gan jau daudz spēlējis), pieliksim arī Jermolajevu, par Menu nezinu ...

uz maiņu nāca 3 20gadnieki pie rezultāta 5:0, 7:0 un 8:1 ...

  +5 [+] [-]

, 2015-07-25 18:02, pirms 9 gadiem
tagad Debrecen: Verpečs 28, Balogs 19, Bodi 24, Brkovičs 26, Jovanovičs 29, Korhuts 26, Mesārošs 34, Sidibe 34, Sakali 28, Tisa 30, Varga 27 - vidējais vecums 28 gadi. un Peretijas piesauktais kodols ar 30-34 - tādi ir veseli 3 spēlētāji ...

secinājumus katrs izdara pats

  +4 [+] [-]

, 2015-07-25 18:12, pirms 9 gadiem
Ko tas gruzīns tur muld. Pēc šādām spēlēm slavas dziesmas nevienam nedzied. Kauns pa visu ģīmi.

  +6 [+] [-]

, 2015-07-25 18:32, pirms 9 gadiem
Vārda brīvība ļauj rakstīt cilvēkiem to, ko viņi grib. Pertijam vajadzētu labāk izanalizēt notikušo, aizmirst šo spēli un tad jau gatavot spēlētājus cīņai ar Liepāju, nevis lasīt to, kas tiek rakstīts internetā. Skaidrs, ka pēc 2:9 neviens neslavēs un neteiks atzinīgus vārdus. Parādītā spēle bija briesmīga, it sevišķi no aizsargu un arī vārtsarga puses atsevišķos golos, tāpēc arī izturēties ar žēlumu sevišķi negribas. Galvu augšā un jāiet tālāk!
1 2 59 komentāri