Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: „Ventspils” aizraujošā spēlē dala punktus ar „Valmieru”

Edgars Vīksna
Edgars Vīksna
Ceturtdien, 25. jūnijā Ventspils Olimpiskā centra stadionā tika aizvadīta Optibet Virslīgas trešās kārtas spēle starp FK „Ventspils” un „Valmiera” FC. Agresīvā un savstarpēji sīvā spēlē tā arī komandas uzvarētāju nenoskaidroja, spēlei beidzoties ar rezultātu 2:2 (0:1).
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2020-06-26 10:27, pirms 4 gadiem
Interesants moments.Jagodinskis pret Mahnovski nospēlēja bīstami,bet izskatās,ka netrāpīja.Vajadzēja vai nevajadzēja uz to reaģēt tiesnesim?Man grūti pateikt,tāpēc ,ka katru gadu visādi papildinājumi un rekomendācijas tiesnešiem,ka no malas spriest ir bezjēdzīgi.Vajadzīgs ir oficiāls skaidrojums šim momentam no LFF vai tiesnešu komitejas.Tiesnesis uzskatīja,ka nebija jāreaģē.Tālāk jau viss loģiski,pie tam ventspilnieku sieniņa pašķīda no spēcīgā Kārkliņa sitiena.Mamahs un Sakņevičs neriskēja ar savu veselību.Atceramies,arī Metta tā pirmajā kārtā zaudēja vārtus,kad sieniņā nodrebēja ,liekās Ozoliņš.

     [+] [-]

, 2020-06-26 10:55, pirms 4 gadiem
Nekas nebūs Toto rulle !