Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kamešam neizdodas kvalificēties pārspēlēm par Premjerlīgu

Ints Megnis
Ints Megnis

Kamešam neizdodas kvalificēties pārspēlēm par Premjerlīgu
Vladimirs Kamešs (pa labi). Foto: khabarovsk.md

Latvijas futbolista Vladimira Kameša pārstāvētā Habarovskas SKA komanda sestdien zaudēja Krievijas otrās spēcīgākās līgas turnīra pēdējās kārtas spēlē un nespēja iekļūt pārspēlēs par vietu Premjerlīgā.

SKA vienība pēdējās kārtas mačā ar 0:2 (0:0) viesos piekāpās "Armavir" komandai, Kamešam laukumā pavadot visas 90 minūtes. Habarovskas komanda sezonu noslēdza septītajā pozīcijā, par četriem punktiem atpaliekot no "Nizhny Novgorod", kas kā pēdējā iekļuva pārspēlēs.

Slovēnijā sezonu noslēdza arī Latvijas izlases aizsargs Vitālijs Maksimenko, kura pārstāvētā Ļubļanas "Olimpija" pēdējā kārtā, kas vienībai neko vairs neizšķīra, viesos ar 0:1 (0:1) piekāpās "Aluminij". Maksimenko visu sezonu bija stabils pamatsastāva spēlētājs, bet šodien pieteikumā nebija, kamēr "Olimpija" sezonu noslēdza otrajā pozīcijā.

Tāpat svētdien sezonu noslēdza divu no trim Latvijas futbolistu klubiem Šveices čempionātā, bet neviens no mūsu spēlētājiem noslēdzošajā kārtā laukumā neizgāja - rezervē palika Andris Vaņins, kura pārstāvētā "Zurich" mājās cīnījās 1:1 (0:1) ar "St. Gallen", tāpat uz rezervistu soliņa palika Roberts Uldriķis, bet viņa pārstāvētā "Sion" ar 0:1 (0:0) piekāpās "Thun", savukārt pieteikumā nebija Mārča Oša, kamēr "Xamax" ar 1:4 (0:1) kapitulēja vicečempionei "Basel".

Sezonas noslēguma kopvērtējumā "Zurich" guva septīto, "Sion" astoto vietu, bet "Xamax" palika devītajā pozīcijā starp desmit vienībām un tagad to sagaida pārspēles par vietu augstākajā līgā ar "Aarau", kas guva otro vietu otrajā spēcīgākajā turnīrā.

     [+] [-]

, 2019-05-25 22:38, pirms 5 gadiem
Tas jau labi,varēs ari nākošgad tur pelnīt naudiņu.