Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Gatavojoties nākamajai cīņai, Džošua izvairās no telefona lietošanas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gatavojoties nākamajai cīņai, Džošua izvairās no telefona lietošanas
Entonijs Džošua. Foto: PA Pictures/Scanpix

Britu boksa spīdeklis Entonijs Džošua 1. jūnijā aizvadīs savu pirmo cīņu otrpus okeānam – viņš 1. jūnijā Ņujorkā aizstāvēs savus IBF, WBA un WBO smagsvaru titulus duelī pret Endiju Ruisu junioru. Džošua atklājis, ka viena no treniņu metodēm ir telefona lietošanas samazināšana līdz minimumam.

"Ja pavēro viņa iepriekšējās cīņas, tad vairāki nokauti bijuši pēc kombinācijām. Manuprāt, sitiens, kuru neredzi, sāp visvairāk. Ruisam ir ātrums abās rokās," par savu nākamo pretinieku teica Džošua.

"Tāpēc man daudz jāstrādā pie savas reakcijas. Cenšos nelietot telefonu, lai acis nebūtu pārāk nogurušas, jo jābūt gatavam tāda veida sitieniem," pauda Džošua. Ne velti viņš slavēja pretinieku – Ruiss piedzīvojis tikai vienu zaudējumu 33 cīņās, 2016. gadā piekāpjoties Džozefam Pārkeram, taču bokseris lēmumam nepiekrīt vēl šodien.

"Viņa stiprās puses ir spēja doties uz priekšu, kā arī prasme uzņemt sitienus. Viņam ir smagas rokas, jo viņš var izslēgt pretiniekus. Viņš prot izdarīt kombinācijas, kamēr Eiropas stils, kas mācīts arī man, ir džebs, viens, divi, džebs, viens, divi, āķis. Tikmēr viņš kombinācijā var iesist kreiso āķi, labo āķi, kreiso āķi, labo āķi, aperkatu, āķi, labo āķi pa ķermeni," teica Džošua.

"Viņam ir daudz stipro pušu. Viena no galvenajām – ka viņš parakstījās uz cīņu. Daudzi to nevēlējās darīt, bet viņš bija gatavs, un tas man parāda viņa spēku," pauda Džošua.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/boxing/ne...

     [+] [-]

, 2019-05-25 14:16, pirms 5 gadiem
Hehe, vecais labais jab, jab, one two, simple, but that shit works 🤣

  -1 [+] [-]

, 2019-05-25 17:24, pirms 5 gadiem
Karalis vienmēr būs cits, būs cits,
Nevis īstenais brits!