Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Oksleids-Čemberleins ceļgala savainojuma dēļ nepiedalīsies Pasaules kausā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Oksleids-Čemberleins ceļgala savainojuma dēļ nepiedalīsies Pasaules kausā
Alekss Oksleids-Čemberleins
Foto: imago/Scanpix

LETA--AFP. Anglijas futbola izlases un premjerlīgas komandas "Liverpool" pussargs Alekss Oksleids-Čemberleins ceļgala saišu traumas dēļ nevarēs palīdzēt valstsvienībai šī gada Pasaules kausa finālturnīrā, trešdien pavēstīja klubs.

Oksleids-Čemberleins savainojumu guva otrdien UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē, kurā "Liverpool" savā laukumā ar 5:2 sagrāva Itālijas komandu "AS Roma". Kā vēsta klubs, 25 gadus vecais Oksleids-Čemberleins uzsāks ārstēšanās procesu, lai nākamajā sezonā varētu atgriezties laukumā.

Oksleids-Čemberleins šosezon 32 Premjerlīgas spēlēs guva trīs vārtus, bet UEFA Čempionu līgā viņš septiņos mačos izcēlās ar diviem precīziem sitieniem. Vasarā no Londonas "Arsenal" iegūtais pussargs sezonu sāka rezervista lomā, tomēr pēc Jaunā gada izkaroja vietu starta sastāvā un bija viens no komandas līderiem.

Oksleids-Čemberleins Anglijas izlasē bijis laukumā 32 spēlēs, kurās guvis sešus vārtus. Anglija 2018. gada Pasaules kausa finālturnīrā spēkosies vienā grupā ar Beļģiju, Panamu un Tunisiju.

Izmantotie resursi:
LETA

Slēpts komentārs: Hose Girtinho
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-04-26 10:44, pirms 6 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Kuru tas interesē?
Mani...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-04-26 14:01, pirms 6 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Kuru tas interesē?
Pilniigs pid**ass.