Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Miļuns: "Visas mūsu izlases spēlē elitē - liels sasniegums"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Miļuns: "Visas mūsu izlases spēlē elitē - liels sasniegums"
U18 Latvijas izlase
Foto: Matt Zambonin / u18worlds2016.iihf.com

U18 pasaules čempionāta izšķirošajā spēlē par palikšanu elites divīzijā Latvijas hokeja izlase svētdien pamatlaika pēdējās sešās minūtēs guva divus vārtus pret dāņiem un panāca izlīdzinājumu (3:3), bet pēcspēles metienos izrāva uzvaru. Latvijas izlases galvenais treneris Ēriks Miļuns atzīst, ka beidzot bija veiksme, kas pietrūka iepriekš. Bija ļoti svarīgi palikt elitē.

Ēriks Miļuns: "Visu mēs pārvarējām. Acīmredzot, veiksme, kuras mums pietrūka pirmajos mačos, beidzot bija mūsu pusē. Puiši ļoti centās, bija redzams, ka mums ir komanda. Neskatoties uz visām grūtībām, mēs sitāmies un pievarējam pretinieku. Esmu pateicīgs visiem, kuri bija par mums un pret mums. Tas ir svarīgi Latvijas hokeja nākotnei. Puiši zina, kāpēc jāstrādā. Spēlēt elitē vai zemākā divīzijā - tā ir starpība. Līdztekus mūsu treneru korpusa un komandas nopelnam savu ieguldījumu deva visi treneri, kuri strādāja un strādā ar puišiem, kā arī federācija. Tas ir liels sasniegums, ka tagad visas mūsu izlases spēlē elitē."

Latvijas izlases uzbrucējs Renārs Krastenbergs: "Esot iedzinējos, turpinājām cīnīties līdz galam. Mums nebija, ko zaudēt. Meklējām vārtu gūšanas izdevības un iemetām. Kad sākās papildlaiks, apzinājāmies ka šajā etapā jau divas reizes esam zaudējuši un nevaram atļauties zaudēt vēlreiz. Ticējām, ka veiksme beidzot palīdzēs mums uzvarēt un izdzīvot. Mūsu mazajai valstij ir ļoti svarīgi palikt elitē."

Dānijas izlases kapteinis Kristiāns Matiasens-Vesje: "Domāju, ka pirmajos divos periodos mēs spēlējām ļoti labi. Trešā perioda pēdējās 10 minūtēs pieļāvām kļūdas, un pretinieki guva divus vārtus."

Dānijas izlases galvenais treneris Martins Struzinskis: "Beigās mēs bijām pārāk nervozi. Šajā visā mūdsu puiši daudz ko piedzīvoja, cerams, ka ar to viņi kļūs stiprāki kā cilvēki un hokejisti."

Izmantotie resursi:
u18worlds2016.iihf.com
rsport.ru

  +4 [+] [-]

, 2016-04-25 15:16, pirms 8 gadiem
Lipmans varēs klapēt sev pa plecu un turpināt visiem ieskaidrot, ka ar Latvijas hokeju viss ir kārtībā!

 +15 [+] [-]

, 2016-04-25 15:33, pirms 8 gadiem
Visas Latvijas izlases elitē pie mūsu hokeja nesakārtotās saimniecības ir brīnums. Īpaši ka jauniešiem elitē ir tikai 10 komandas un lai saglabātu vietu tajā ir jāiekļūst TOP-9 pasaulē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-04-25 15:52, pirms 8 gadiem
cerēsim - vienmēr būsim vismaz - uzreiz aiz Top 8 !
visos 3 turnīros
pat ja tas ir brīnums

  -3 [+] [-]

, 2016-04-25 15:55, pirms 8 gadiem
Tam itkā normālā hokeja valstī būtu jābūt pašsaprotami...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2016-04-25 16:33, pirms 8 gadiem
Starp citu, nākamgad mums grupā būs jāspēlē pret Slovākiju un Šveici.
Konkrēti paveicies ar divām reālām iespējām aizķerties.

  +2 [+] [-]

, 2016-04-25 16:58, pirms 8 gadiem
Nevar nepiekrist Miļūnam. Jā, divi lieli zāģi pret Krieviju un ASV, bet spēles pret Zviedriju, Šveici, un Dāniju vērtējamas tiešām, kā izdevušās.

  +2 [+] [-]

, 2016-04-25 17:44, pirms 8 gadiem
MachimoI rakstīja: Starp citu, nākamgad mums grupā būs jāspēlē pret Slovākiju un Šveici.
Konkrēti paveicies ar divām reālām iespējām aizķerties.
nu jā.
Baltkrieviem, kā grupas 3. un 4. komandas būs Krievija un Čehija

     [+] [-]

, 2016-04-25 20:00, pirms 8 gadiem
Labi ka vēl nepiebilda... "tādai mazai valstiņai"! Teikšu godīgi man jau mazliet zb tā Kiras mūžigā "šarmanka" par tiem "lielajiem sasniegumiem" un to "mazo valstiņu"! Miļuns arī atkal to pašu ko Kira te maļ.... ok, labi protams, ka esam ar visām izlasēm Elitē, bet nevajag to tagad pasniegt kā nez kādu tur baigo sasniegumu! Tam būtu jābūt par normu, ja mēs sevi uzskatam par hokeja nāciju un hoķis te ir sporta veids Nr.1!

  +1 [+] [-]

, 2016-04-26 02:44, pirms 8 gadiem
als rakstīja: Labi ka vēl nepiebilda... "tādai mazai valstiņai"! Teikšu godīgi man jau mazliet zb tā Kiras mūžigā "šarmanka" par tiem "lielajiem sasniegumiem" un to "mazo valstiņu"! Miļuns arī atkal to pašu ko Kira te maļ.... ok, labi protams, ka esam ar visām izlasēm Elitē, bet nevajag to tagad pasniegt kā nez kādu tur baigo sasniegumu! Tam būtu jābūt par normu, ja mēs sevi uzskatam par hokeja nāciju un hoķis te ir sporta veids Nr.1!
hokejs nav nr1