Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Cekanavičs: ″Laiks saprast, ka tās vairs nav pārbaudes spēles″

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Cekanavičs: ″Laiks saprast, ka tās vairs nav pārbaudes spēles″
Sauļus Cekanavičs
Foto: www.fkventspils.lv

Pēc FK ″Ventspils″ un ″Spartaka″ spēles (3:2) komandu treneri preses konferencē pauda diametrāli pretējus viedokļus – ventspilnieks Cekanavičs šajā mačā bija apmierināts tikai ar rezultātu, bet jūrmalniekam Blagonadeždinam nepatika tieši tas.

″Kopumā mums tā bija laba spēle, taču ne rezultāta ziņā. Guvām divus vārtus pret ventspilniekiem, kas nav slikti, bet laikam jau jāgūst trīs un četri. Iespēju mums netrūka, sevišķi otrā puslaika sākumā. Šoreiz ventspilnieki bija pārāki, ja ne futbola, tad auguma ziņā, kas šodien arī izrādījās izšķirošais. Protams, pirms spēles bija uztraukums, taču tas bija patīkams, jo debitējām virslīgā un arī man kā trenerim tā bija debija šajā līmenī. Bijām pārliecināti par savām spējām, bet puiši šodien pierādīja, ka var nākotnē skatīties optimistiski,″ pēc spēles skaidroja ″Spartak″ galvenais treneris Oļegs Blagonadeždins.

″Pozitīvākais šajā mača ir rezultāts – esam izcīnījuši trīs punktus. Tā ātri analizējot maču var atzīt, ka daži netika galā ar stresu, jo tā tomēr bija čempionāta pirmā spēle, kas vienmēr rada papildus uztraukumu, sevišķi jauniem spēlētājiem. Citi, gluži pretēji, izrādījās negatavi un darbojās kā aizmiguši. Tādā noskaņojumā – vieni stresā, citi aizmiguši – aizvadījām pirmo puslaiku. Mūs izglāba standartsituācijas, kurām arī īpaši gatavojāmies. Tomēr būtu tā kā laiks saprast, ka jau sākušies oficiālie mači, jo brīžiem rodas sajūta, ka spēlētāji vēl jūtas kā pirmssezonas pārbaudes mačos. Tagad viss jau ir daudz nopietnāk,″ maču komentēja Sauļus Cekanavičs.

Treneris atzina, ka pārtraukumā nācies parunāt nopietni, taču mantas ģērbtuvē nav lidojušas un nekas ekstrēms vispār nenotika – kādu vienkārši nācās nomierināt, bet kādu pamodināt.

Blagonadeždins, neslēpjot gandarījumu par komandas sniegumu, tomēr nesteidzas ar skaļiem paziņojumiem par komandas izredzēm čempionātā: ″Vai pēc šādas spēles var izteikt drosmīgākas prognozes par komandas izredzēs? Nedomāju par to. Komandas uzdevums ir gatavoties katrai nākamajai spēlei un censties paņemt nākamos trīs punktus, kas šoreiz diemžēl neizdevās.″

Ventspilnieku treneris nekautrējās izteikt komplimentus sāncenšiem: ″Jūrmalas komanda tiešām patika. Tajā savākti daudzi interesanti izpildītāji, kas labi darbojas ar bumbu, nebaidās to pieturēt un pieņem lēmumus, kas tiešām saasina spēli. Šajā ziņā "Spartaks" mūs šodien pārspēja. Labi, ka virslīgu papildinājusi tāda futbola ziņā interesanta komanda.″

  +2 [+] [-]

, 2012-03-25 18:56, pirms 12 gadiem
Podpalijs laikam šozezon preses konferences neapmeklēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-25 20:02, pirms 12 gadiem
>>>1 Tā varētu būt.Domāju ,ka trīs spēles būs jāaizvada tribīnēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-25 20:58, pirms 12 gadiem
>>>sasperjods
nedomāju gan,jo ar Sauļus pie stūres mēs izlīdām no 1-2 uz 3-2.

  +3 [+] [-]

, 2012-03-25 22:12, pirms 12 gadiem
Čempionāta sākums man patika.Jelgava,Spartaks,un varbūt arī Gulbene pabojās asini vadošām četrniekam un iespējams atbīdīs kādu no viņiem zemāk par ceturto vietu.Nepiekrītu tiem,kas noniecina virslīgu un pie pirmās izdevības pazēmo un ņirgājās par viņu.Lietuvā un Igaunījā,kur dzīves līmenis ir augstāks par mūsējo,virslīgu līmenis necik nav augstāks par mūsējo,pat vel zemāk.Drīzāk vajadzētu lamāt mūsu valdību par to ka mēs atpaliekām ekonomikā no šim valstīm.

     [+] [-]

, 2012-03-25 22:19, pirms 12 gadiem
Čempionāta sākums man patika.Jelgava,Spartaks,Jūrmala un varbūt arī Gulbene pabojās asini vadošām četrniekam un iespējams atbīdīs kādu no viņiem zemāk par ceturto vietu.Nepiekrītu tiem,kas noniecina virslīgu un pie pirmās izdevības pazēmo un ņirgājās par viņu.Lietuvā un Igaunījā,kur dzīves līmenis ir augstāks par mūsējo,virslīgu līmenis necik nav augstāks par mūsējo,pat vel zemāk.Drīzāk vajadzētu lamāt mūsu valdību par to ka mēs atpaliekām ekonomikā no šim valstīm.