Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG problēmas turpinās – atbildes spēlē pret Dortmundi arī bez kapteiņa Silvas un Erreras

Agris Suveizda

PSG problēmas turpinās – atbildes spēlē pret Dortmundi arī bez kapteiņa Silvas un Erreras
Tjagu Silva. Foto: Reuters/Scanpix

Francijas futbola klubs PSG pavēstījis, ka brazīliešu centra aizsargs Tjagu Silva un basku centra pussargs Anders Errera iedzīvojušies muskuļu savainojumos.

35 gadus vecais Silva pie savainojuma tika svētdien, spēles sākumā tiekot nomainīts pret "Bordeaux" (4:3). Brazīliešu veterānam atklāts augšstilba bicepsa savainojums, kā dēļ nāksies izlaist vismaz trīs nedēļas. Tādējādi Silvam noteikti būs jāizlaiž ne tikai Francijas kausa pusfināls Lionā, bet arī 11. martā paredzētā atbildes spēle UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā. Pirmajā mačā Dortmundē parīzieši zaudēja ar 1:2.

Ja Silva varētu atgriezties neilgi pēc spēles pret "Borussia", tad Erreram visdrīzāk būs jāizlaiž arī ceturtdaļfināla cīņas – ja PSG tik tālu aizkļūs. 30 gadus vecajam baskam konstatēts kvadricepsa savainojums, kas prasīs 6-8 nedēļu ilgu ārstēšanu. Bijušais Mančestras "United" spēlētājs šosezon Francijas čempionātā savainojumu dēļ aizvadījis tikai astoņus mačus.

Atbildes spēlē pavisam noteikti nepalīdzēs arī Marko Verrati un Tomā Menjē, kuri ir diskvalificēti. Silva, Verrati un Menjē Dortmundē devās sākumsastāvā, bet Erreras nebija pieteikumā. Pašlaik savainojumus ārstē arī aizsargi Abdū Diallo un Kolins Dagba.

Izmantotie resursi:
https://www.psg.fr/equipes/equipe-p...