Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA izrāda interesi par no "Mavs" atlaisto Brokofu

Andrejs Siliņš

CSKA izrāda interesi par no "Mavs" atlaisto Brokofu
Raiens Brokofs. Foto: AFP / Scanpix

Jāņa Strēlnieka pārstāvētais Krievijas basketbola superklubs Maskavas CSKA izrādot nopietnu interesi par iespēju piesaistīt komandas sastāvam Austrālijas izlases uzbrucēju Raienu Brokofu, kuru nesen atbrīvoja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Dalasas "Mavericks".

2018. gada vasarā Brokofs noslēdza divu gadu līgumu ar "Mavericks" un pusotras sezonas laikā aizvadīja 59 spēles NBA, vidēji 11 minūtēs gūstot 4,0 punktus un izcīnot 1,8 atlēkušās bumbas. 29 gadus vecais Brokofs apliecināja sevi kā izteikts snaiperis, trāpot 40,3% trīspunktnieku, taču pie lielas teikšanas laukumā netika un 11. februārī tika atbrīvots no darba.

Tagad par austrāliešu uzbrucēju nopietnu interesi izrāda CSKA, kas turpina meklēt iespējas uzlabot sniegumu atbilstoši kluba augstajiem standartiem. Šobrīd CSKA ar 17 uzvarām un astoņiem zaudējumiem ieņem ceturto pozīciju Eirolīgas tabulā, bet ceturtdien savā laukumā tiksies ar trešajā vietā esošo superklubu "Barcelona".

198 centimetrus garais Brokofs profesionāļa karjeru sāka pēc Valparaiso universitātes absolvēšanas 2013. gadā, kad parakstīja līgumu ar Stambulas "Besiktas". Divus gadus vēlāk austrālietis pievienojās Krasnodaras "Lokomotiv Kuban", kur pavadīja nākamās trīs sezonas. Tieši Krasnodarā parādītās snaipera dotības lika Brokofu pamanīt NBA un, lai arī basketbolists neizcēlās ar ļoti augstu rezultativitāti, precizitāte metienos no distances ļāva spēlētājam tikt pie līguma ar "Mavs".

     [+] [-]

, 2020-02-26 00:47, pirms 4 gadiem
Vēlvienu Brokeri?