Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" viesosies Neapolē, "Bayern" Londonā centīsies turpināt Vācijas uzvaru sēriju

Agris Suveizda

"Barcelona" viesosies Neapolē, "Bayern" Londonā centīsies turpināt Vācijas uzvaru sēriju
Minhenes "Bayern" bombardieris Roberts Levandovskis. Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgā vēl divos pāros tiks aizvadīta pirmā astotdaļfināla spēle. Spānijas čempione "Barcelona" ciemosies pie vāju sezonu aizvadošās "Napoli", bet Vācijas čempione Minhenes "Bayern" izbraukumā tiksies ar Londonas "Chelsea", kas spēlētāju reģistrācijas aizlieguma dēļ šosezon bija spiesta atjaunināt sastāvu. Abu spēļu sākums paredzēts plkst. 22:00 pēc Latvijas laika.

Kamēr "Napoli" Čempionu līgas astotdaļfinālā atgriežas pēc divu sezonu pārtraukuma, "Barcelona" mēģinās šo barjeru pārvarēt jau 13. sezonu pēc kārtas. Tiesa gan, kopš 2015. gada titula Katalonijas grands vairs nav spēlējis finālā un trīsreiz apstājies jau ceturtdaļfinālā. "Barcelona" grupu turnīrā ieņēma pirmo vietu grupā, pret Dortmundes "Borussia" (3:1, 0:0) un Milānas "Inter" (2:1, 2:1) izcīnot 10 no 12 punktiem. Tikmēr "Napoli" nezaudēja ne reizi, paņēma četrus punktus no trofejas sargātājas "Liverpool" (2:0, 1:1) un tomēr samierinājās ar otro vietu grupā, samaksājot par neizšķirtiem Beļģijā un mājās pret "Salzburg". Pat 4:0 uzvara pēdējā kārtā un otrās vietas nosargāšana neglāba Karlo Ančeloti no atlaišanas nākamajā dienā.

Ančeloti vietā stājās Džennāro Gatuzo, un "Napoli" tagad ir izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas – visas izbraukumā. Mājās Neapoles klubs gan ir buksējis, iepriekšējo 12 spēļu laikā svinot tikai četras uzvaras. A sērijā "Napoli" atrodas sestajā vietā, par 24 punktiem atpaliekot no līderes Turīnas "Juventus" un par deviņiem punktiem atpaliekot no Čempionu līgas zonas. Savukārt "Barcelona" ar 5:0 mājās sagrāva "Eibar" un, pateicoties Madrides "Real" zaudējumam Maljorkā (0:1), atguva līderes godu. Izbraukumā "Barcelona" gan iepriekšējās sešās reizēs uzvarējusi tikai divreiz.

Kaut arī Lionels Mesi pret "Eibar" guva četrus vārtus, Barselonas priekšējā līnijā ir liela krīze. Savainojumus ārstē Luiss Svaress un Usmans Dembelē, bet ārkārtas jaunieguvums Mārtins Brētveits nedrīkst spēlēt Čempionu līgā. Tāpat kadru problēmas ir arī aizsardzības flangos – Serži Roberto lazaretē pievienojies Džordi Albam. Sastāva problēmas ir arī "Napoli", kas palikusi bez sava aizsardzības līdera Kalidū Kulibalī, bez zem jautājuma zīmes ir Arkadiušs Miliks, Ervins Losano, Elseids Hisajs un Fernando Jorente.

Veiksmīgo Eirokausu februāri centīsies turpināt Vācijas Bundeslīga, kas Čempionu līgā un Eiropas līgā pagaidām uzvarējusi visās piecās spēlēs (tikai viena gan bija izbraukumā). Pirmoreiz oficiālā spēlē kopš 2012. gada Čempionu līgas fināla tiksies Minhenes "Bayern" un Londonas "Chelsea", kas toreiz izturēja milzīgu spiedienu un uzvarēja pendelēs. Starp citu, tā laika londoniešu kapteinis Frenks Lampards, kurš iesita arī vienu no pendelēm, tagad ir "Chelsea" galvenais treneris. Bavārijas klubam kopš tā fināla šis būs jau desmitais duelis pret Anglijas klubiem, un līdzšinējo deviņu laikā "Bayern" ir zaudējis vienīgi pirms gada, kad astotdaļfinālā izstājās pret topošo uzvarētāju "Liverpool" (0:0, 1:3).

TurnīrsSpēleRez.
Čempionu līgaBorussia D – PSG2:1
Tottenham – Leipzig0:1
Eiropas līgaBayer – Porto2:1
Eintracht F – Salzburg4:1
Wolfsburg – Malmo2:1

Astotdaļfinālā trīsreiz izslēgts Londonas "Arsenal", ceturtdaļfinālā vienreiz – Mančestras "United", un vēl četrreiz bavārieši angļus apsteiguši grupu turnīrā. Astoņās no 18 spēlēm gūti vismaz trīs vārti, bet četrās – vismaz pieci. Ieskaitot rudens vizīti Londonā, kad ar 7:2 tika sabradāta "Tottenham". Grupu turnīrā "Bayern" ieguva visus 18 punktus, kamēr "Chelsea" līdzvērtīgā grupā ieņēma otro vietu, priekšā palaižot "Valencia" (0:1, 2:2), bet apsteidzot pagājušās sezonas pusfinālisti Amsterdamas "Ajax" (4:4, 1:0).

"Chelsea" iepriekšējās sešās spēlēs uzvarējusi tikai divreiz un Premjerlīgā ieņem ceturto vietu, bet "Bayern" Bundeslīgā ir blīvās tabulas līdere, par punktu apsteidzot "Leipzig", kas iepriekšējā nedēļā Londonā dominēja pār "'Tottenham" (1:0). Minhenes "Bayern" pēdējo zaudējumu ir piedzīvojusi 7. decembrī Menhengladbahā, nākamajās 11 spēlēs neuzvarot vienīgi Leipcigu (0:0). Londonas klubam šovakar nevarēs palīdzēt pasaules čempions Ngolo Kantē un uzbrūkošie pussargi Kristians Pulisiks un Kalums Hadsons-Odoi.

UEFA Čempionu līga, 1/8 fināli, 1. spēle

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Atletico – Liverpool1:0 (1:0)Sauls 4'
Borussia D – PSG2:1 (0:0)Holanns 69'77' – Neimārs 75'
Tottenham - Leipzig0:1 (0:0)Verners 58'(11m)
Atalanta – Valencia4:1 (1:0)Hatebūrs 16'62' Iličičs 42' Froilers 57' – Čeriševs 66'
Napoli - Barcelona25.02.
Chelsea – Bayern25.02.
Real Madrid – Man. City26.02.
Lyon - Juventus26.02.

Izmantotie resursi:
The official website for European football |...

     [+] [-]

, 2020-02-25 12:59, pirms 4 gadiem
Smieklīgi lasīt sociālajos tīklos kā Chelsea fani visu laiku piemin 2012. gada finālu un domā, ka šogad uzvarēs Bayern arī un tiks tālāk

     [+] [-]

, 2020-02-25 13:20, pirms 4 gadiem
Chelseai nav variantu bez N'golo. Minhene noteikti iesitīs daudz, tikai jautājums, cik ielaidīs, jo nu aizsardzība var sataisīt problēmas

     [+] [-]

, 2020-02-25 13:26, pirms 4 gadiem
Supermencs rakstīja: Chelseai nav variantu bez N'golo. Minhene noteikti iesitīs daudz, tikai jautājums, cik ielaidīs, jo nu aizsardzība var sataisīt problēmas
Jap. Par uzbrukumu šaubu nav, bet aizsardzība bis uztrauc.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-25 14:10, pirms 4 gadiem
Nu jau neceļiet Bayern debesīs, Chelsea pavisam noteikti dos cīņu, komanda ir laba, un ja nebūs kritumu 2 spēļu laikā, tad tiks arī tālāk!

     [+] [-]

, 2020-02-25 15:02, pirms 4 gadiem
Kaut arī Lionels Mesi pret "Eibar" guva četrus vārtus, Barselonas priekšējā līnijā ir liela krīze.
Ļoti savdabīgs teksts - Suarezs ir ārā gandrīz 2 mēnešus, pa šo laiku La ligā klubs 6 spēlēs ir sasitis 13 vārtus (neiesitot tikai vienā spēlē Valensijā). Par Dembeli - par jauno francūzi drīzāk jādomā, kad tad viņš bija laukumā vispār (vēl jo vairāk dāni pieminēt ir bezjēdzīgi, jo ņemts tika tikai kā ārkārtas Dembeles aizstājējs). Drīzāk Barcas galvenās problēmas šovakar var būt divas - 1) kluba pēdējā laikā mazrezultativitāte izbraukumos (bet tā jau bija arī izteikta Suareza problēma), bija iespējams vairāk saistīts ar Valverdi 2) klubs reti kad "nostāv" uz nulles - arī pēdējā spēle pret Eibar nebija izņēmums.
Kas attiecas uz Chelsea - grūti būs britiem - vēl jo vairāk tāpēc , ka nebūs Kantē, bet arī tāpēc, ka Lampards atkal liks vārtos argentīnieti nevis Kepu.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-25 15:28, pirms 4 gadiem
Kas tur ir ar to, ka Lampards liek Kabaljero, trenera lēmums un viss?
Uzreiz var arī piemetināt, ka Lampardam esot augstākais IQ premjerlīgā.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-25 15:35, pirms 4 gadiem
Lampardam vienkārši Kepa nepatīk. Kepa arī sūdus ir diez gan daudz savarījis. Kamēr Caballero uzvar, tikmēr stāvēs kastē.

     [+] [-]

, 2020-02-25 15:52, pirms 4 gadiem
Onka rakstīja: Kaut arī Lionels Mesi pret "Eibar" guva četrus vārtus, Barselonas priekšējā līnijā ir liela krīze.
Ļoti savdabīgs teksts - Suarezs ir ārā gandrīz 2 mēnešus, pa šo laiku La ligā klubs 6 spēlēs ir sasitis 13 vārtus (neiesitot tikai vienā spēlē Valensijā). Par Dembeli - par jauno francūzi drīzāk jādomā, kad tad viņš bija laukumā vispār (vēl jo vairāk dāni pieminēt ir bezjēdzīgi, jo ņemts tika tikai kā ārkārtas Dembeles aizstājējs). Drīzāk Barcas galvenās problēmas šovakar var būt divas - 1) kluba pēdējā laikā mazrezultativitāte izbraukumos (bet tā jau bija arī izteikta Suareza problēma), bija iespējams vairāk saistīts ar Valverdi 2) klubs reti kad "nostāv" uz nulles - arī pēdējā spēle pret Eibar nebija izņēmums.
Kas attiecas uz Chelsea - grūti būs britiem - vēl jo vairāk tāpēc , ka nebūs Kantē, bet arī tāpēc, ka Lampards atkal liks vārtos argentīnieti nevis Kepu.
Brētveita sniegums pēdējā spēlē palielina Barsas izredzes.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-25 16:03, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Brētveita sniegums pēdējā spēlē palielina Barsas izredzes.
jā bet tikai La līgā. bez tam - visticamāk el clasico sēdēs uz beņķa, ja viss būs slikti, tad iznāks pēdējās 10-15 minūtes. un pēc tam paliek tikai 12 spēles (pie kam uz pēdējām 5-6 atpakaļ varētu būt Suarezs) - līdz ar ko ļoti ierobežots spēles laiks... kaut gan sniegums pirmajā spēlē, par tādu naudu ko samaksāja - bija pat ļoti labs (cik nu vispār var vērtēt spēlētāju, kas nospēlējis 18 minūtes).

  +1 [+] [-]

, 2020-02-25 16:06, pirms 4 gadiem
D.Rose The best rakstīja: Lampardam vienkārši Kepa nepatīk. Kepa arī sūdus ir diez gan daudz savarījis. Kamēr Caballero uzvar, tikmēr stāvēs kastē.
Šķiet, ka Kabaljero takš spēlēja zaudē pret MU nedēļu atpakaļ??

     [+] [-]

, 2020-02-25 16:08, pirms 4 gadiem
Onka rakstīja: jā bet tikai La līgā. bez tam - visticamāk el clasico sēdēs uz beņķa, ja viss būs slikti, tad iznāks pēdējās 10-15 minūtes. un pēc tam paliek tikai 12 spēles (pie kam uz pēdējām 5-6 atpakaļ varētu būt Suarezs) - līdz ar ko ļoti ierobežots spēles laiks... kaut gan sniegums pirmajā spēlē, par tādu naudu ko samaksāja - bija pat ļoti labs (cik nu vispār var vērtēt spēlētāju, kas nospēlējis 18 minūtes).
Jā, diemžēl, bet aizmirsu, ka viņš ČL nevar spēlēt.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-25 16:11, pirms 4 gadiem
Bayern paņems šodien un paņems arī ČL!!

  +1 [+] [-]

, 2020-02-25 16:57, pirms 4 gadiem
Onka rakstīja: Šķiet, ka Kabaljero takš spēlēja zaudē pret MU nedēļu atpakaļ??
Jap,un stāvēja arī neizšķirtā pret Lesteru, kur otrajos vārtos pieļāva ļoti rupju kļūdu.

Tātad, vienkārši kaut kādi untumi pret Kepu no Lamparda puses.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-25 17:14, pirms 4 gadiem
Sportisti, kur skataties futbolu, ir kāds normāls streams? Pēdējā laikā livetv baigi niķojas..

  +1 [+] [-]

, 2020-02-25 17:23, pirms 4 gadiem
arny72 rakstīja: Sportisti, kur skataties futbolu, ir kāds normāls streams? Pēdējā laikā livetv baigi niķojas..
https://www.ronaldo7.net/

  +1 [+] [-]

, 2020-02-25 17:29, pirms 4 gadiem
Ir atrasts arī risinājums pret komentētājiem, kas saka otras spēles rezultātus, pa Viasatu var skatīties oriģinālā bez komentatoriem, abas spēles pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2020-02-25 19:22, pirms 4 gadiem
Levandovskis tikko pret Latvijas izlasi arī spēlēja. Es laikam Chelsea.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-25 20:34, pirms 4 gadiem
arny72 rakstīja: Sportisti, kur skataties futbolu, ir kāds normāls streams? Pēdējā laikā livetv baigi niķojas..
Neko citu kā https://soccerstreams-100.com/ vairs neizmantoju.

  +2 [+] [-]

, 2020-02-25 21:33, pirms 4 gadiem
haris rakstīja: Ir atrasts arī risinājums pret komentētājiem, kas saka otras spēles rezultātus, pa Viasatu var skatīties oriģinālā bez komentatoriem, abas spēles pēc kārtas.
Bez komentētājiem toč nav interesanti skatīties,

  +1 [+] [-]

, 2020-02-25 21:47, pirms 4 gadiem
arny72 rakstīja: Sportisti, kur skataties futbolu, ir kāds normāls streams? Pēdējā laikā livetv baigi niķojas..
Es personīgi vienmēr skatos šeit, ja nav pa TV
https://www.totalsportek.com/catego...

  +1 [+] [-]

, 2020-02-25 22:19, pirms 4 gadiem
Nevienā streamā nevar redzēt barcu pret napoli

  +1 [+] [-]

, 2020-02-25 22:24, pirms 4 gadiem
Arturs Balceris rakstīja: Nevienā streamā nevar redzēt barcu pret napoli
Barcelona vs Napoli Live Stream -...

     [+] [-]

, 2020-02-25 22:33, pirms 4 gadiem
Mērtens pēc sava šī mača gola tagad ir panācis visu laiku labāko Napoli vārtu guvēju slovāku Hamšīku.

     [+] [-]

, 2020-02-25 22:51, pirms 4 gadiem
Jāsaka, ka Bayern atstāj pārsteidzoši lielus robus savas aizsardzības flangos.
Pagaidām gan veicas, gan neveicas Chelsea... eh tā nespēja sadalīt bumbu, saspēlētības trūkums, Maunta pieredzes trūkums un Bārklija izdomas trūkums 😔

Žirū malacis.
Pirmo puslaiku gaisa divcīņā pret Boatengu uzvarējis 😁

     [+] [-]

, 2020-02-25 22:51, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Mērtens pēc sava šī mača gola tagad ir panācis visu laiku labāko Napoli vārtu guvēju slovāku Hamšīku.
Nu, bet pēc gūtā gola tā viņu uzvedība bija už ļoti gejiska.

     [+] [-]

, 2020-02-25 22:58, pirms 4 gadiem
Pēc pirmajām 45ām pa diviem no abām komandām gribētos pozitīvi izcelt:
Žirū (pareiza izvēle sākt ar viņu šādu spēli) un Kavaljero Chelsea
"Zaglīgais" centra terorists Kimihs un Pavārs Bayern

Savukārt nepārliecina:
Diemžēl Sesars 😔
Un Noiers ne īsti droši darbojas, kā arī dala pases

     [+] [-]

, 2020-02-25 23:10, pirms 4 gadiem
Nu nav šī nedz Sesara, nedz Maunta diena 😏