Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Cukarello spožā debija pārvēršas par murgu – 1+1 un četru nedēļu savainojums

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Cukarello spožā debija pārvēršas par murgu – 1+1 un četru nedēļu savainojums
Dankans Kīts un Matss Cukarello. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Dalasas "Stars" izbraukumā ar 4:3 pārspēja Čikāgas "Blackhawks". Debijas spēli jaunajā komandā aizvadīja norvēģu uzbrucējs Matss Cukarello, tomēr viņš uz ledus pavadīja tikai divas trešdaļas. Savainojuma dēļ viņš nevarēs spēlēt turpmākās četras nedēļas.

Cukarello līdz šim pārstāvēja Ņujorkas "Rangers", bet vakar maiņas darījuma rezultātā viņš kļuva par "Stars" spēlētāju. Debija bija reizē veiksmīga un neveiksmīga. Dalasa 12. minūtē atklāja rezultātu, izceļoties Radekam Faksam, un viņam ar piespēli talkā nāca norvēģis, kurš otrās trešdaļas ievadā ar precīzu metienu no labās malas panāca jau 3:0 "Stars" labā.

20 sekundes pirms otrās trešdaļas beigām Cukarello bloķēja laukuma saimnieku aizsarga Konora Mērfija metienu, bet iedzīvojās savainojumā, kura dēļ nevarēja pabeigt spēli. Kā kļuva zināms vēlāk, tad uzbrucējs nevarēs doties laukumā vismaz četras nedēļas. Pagaidām nav zināms, vai būs nepieciešams veikt operāciju.

Iepriekšējā mačā savainojumā iedzīvojās arī "Stars" kapteinis Džeimijs Bens, kurš centās piedalīties arī spēlē pret "Blackhawks", bet aizvadīja tikai divas nomaiņas pirmajā trešdaļā. Viņa statuss ir neskaidrs. "Stars" ar 67 punktiem ieņem pirmo "Wild card" pozīciju Rietumu konferencē.

Minesotas "Wild" ar 2:1 pagarinājumā pārspēja Sentluisas "Blues", un uzvaras vārtus iemeta Raiens Donato, kurš pagājušajā nedēļā tika iemainīts no Bostonas "Bruins". Viņš meta no kreisās malas, pārspējot Džeiku Alenu ķērājcimda pusē. Jonass Brodīns rezultatīvi piespēlēja abos vārtu guvumos, bet Devans Dubniks atvairīja 27 metienus, palīdzot "Wild" pārtraukt sešu mājas zaudējumu sēriju.

Regulārā sezona, 25. februāris

SpēleRez.SpēleRez.
Capitals – Rangers6:5 PBlackhawks – Stars3:4
Red Wings – Sharks3:5Wild – Blues2:1 P
Senators – Flames1:2Coyotes – Jets4:1