Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Vētra: "Uzdevums bija izmantot plašu spēlētāju rotāciju"

Vētra: "Uzdevums bija izmantot plašu spēlētāju rotāciju"
BK "Ventspils"galvenais treneris Gundars Vētra
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

Pēc sestdienas Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas izbraukuma spēles Krievijā, kurā BK "Ventspils" sīvā cīņā ar 87:93 piekāpās Ļubercu "Triumph" vienībai, ventspilnieku galvenais treneris Gundars Vētra atzina, ka uzdevums bijis censties taupīt spēkus, bet iznācis pretējais, jo bija jāspēlē pagarinājums.

"Priekšvakarā pirms ļoti svarīgās FIBA Izaicinājuma kausa spēles, kas būs pret "Roanne" komandu, mūsu uzdevums bija izmantot pēc iespējas plašāku spēlētāju rotāciju, lai tiktu ietaupīti spēki. Taču tā vietā mūs sagaidīja ilgs un saspringts mačs," pēc piedzīvotā zaudējuma BBL spēlē Krievijā atzina "Ventspils" galvenais treneris Gundars Vētra, secinot: "Bija iespējas uzvarēt, bet brīžiem nenospēlējām pārāk labi aizsardzībā, kas, iespējams, bija viens no zaudējuma iemesliem."

Pēc Vētras domām atslēgas spēlētāji "Triumph" sastāvā bijuši Viktors Zvarkins un Sergejs Karasevs, kuriem abiem pa 25 punktiem. Lai arī no pretinieku nometnes, bet Vētru iepriecinājis 18 gadus vecā Karaseva sniegums, ko bijis patīkami vērot. Tas tāpēc, ka Vētram jau ilgāku laiku bijis pazīstams šis spēlētājs un viņa tēvs Vasilijs, kurš pašreiz ir "Triumph" komandas galvenā trenera vietas izpildītājs.

Vasilijs Karasevs pēc spēles atzina, ka viens no komandas trīs viesspēlētājiem Devons Džefersons nav spēlējis, jo viņam iedota atpūta, kā arī palīdzēt nav spējis vieglu savainojumu guvušais Jevgeņijs Valijevs. "Protams, Baltijas līgā parasti dodam vairāk spēles laiku jaunajiem spēlētājiem, bet neteiktu, ka tas mums šodien īpaši palīdzēja. Mačs nebija viegls, bet savu skatītāju priekšā ļoti gribējām uzvarēt. Par spēli palicis divējāds iespaids, jo neesmu apmierināts ar savu padoto pašpaļāvību, atslābināšanos un to, ka sākām spēlēt individuāli, kā arī līdz galam nestrādāt aizsardzībā," tā Karasevs.

"Domāju, ka varējām izdarīt spēles uzdevumus jau pamatlaikā, bet tas neizdevās. Pagarinājumā organizēti nospēlējām aizsardzībā, panākot vēlamo rezultātu. Šodien sevi labi parādīja Aleksandrs Razumovs, Sergejs Karasevs, Viktors Zvarkins, kā arī Grigorijs Andrejevs," rezumēja "Triumph" treneris.

Izmantotie resursi:
БК "Триумф"

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-02-25 23:44, pirms 12 gadiem
iekš bbl izskatās gandrīz vai bezcerīgi kaut ko glābt, ja pareizi saprotu tad beigās pretī varētu nākt LR, Žalgiris vai VEF un tad jau ir auzas, sastāvs tomēr ir mazliet par švaku... diemžēl.
bet jācīnās līdz galam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja