Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA jauno zvaigžņu spēlē Bārklija komanda pieveic O'Nīla komandu

Andrejs Siliņš

NBA jauno zvaigžņu spēlē Bārklija komanda pieveic O'Nīla komandu
Kairijs Īrvings ceļā uz grozu
Foto: AP/Scanpix

Naktī uz sestdienu Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) sākās Visu zvaigžņu spēles nedēļas nogale. Pirmajā dienā pirmgadnieku un otrgadnieku cīņā uzvaru izcīnīja Čārlza Bārklija izveidotā komanda, kas ar 146:133 pārspēja Šakila O'Nīla veidoto komandu.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šoreiz formāts spēlei bija nopietni pamainīts. Ja citas sezonas sacentās pirmgadnieki pret otrgadniekiem, tad šoreiz spēlētāji bija samaisīti pa abām komandām. Tāpat atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šoreiz sastāvus izvēlējās nevis līgas vadība, bet gan TNT basketbola apskatnieki Čārlzs Bārklijs un Šakils O'Nīls, iejūtoties generālmenedžeru ādā.

NBA komisārs Deivids Sterns iepriekš atzina, ka nebūtu ļāvis pēdējā mirklī sastāvam pievienot Džeremiju Linu, taču nespēja neko mainīt augstāk stāvošā šīs spēles komisāra, TNT apskatnieka Kenija Smita lēmumā atļaut pēkšņi no pelnrušķītes par princesi kļuvušajam saspēles vadītājam piedalīties spēlē.

Lins laukumā devās O'Nīla komandas pamata pieciniekā līdzās Rikijam Rubio, Gregam Monro, Bleikam Grifinam un Brendons Naits. Pretī Bārklija komandas rindās pieciniekā devās Kairījs Īrvings, Evans Tērners, Demarkuss Kazinss, Deriks Viljamss un Pols Džordžs.

Uzvarētāju labā, realizējot visus astoņus izmestos trejačus, 34 punktus guva Īrvings, kuram arī deviņas rezultatīvas piespēles. Tieši Īrvings tika atzīts par spēles MVP. O'Nīla komandas rindās 20 punktus iemeta "Cavaliers" uzbrucējs Tristans Tompsons, bet vienīgais, kurš guva mazāk par desmit punktiem, bija tieši Džeremijs Lins. "Knicks" aizsargam arī mazākais spēles laiks (8:55), kurā gūti vien divi punkti.

Visu zvaigžņu spēles nedēļas nogale turpināsies naktī uz svētdienu, kad norisināsies Attīstības līgas zvaigžņu spēle, kā arī tiks noskaidroti konkursu (bumbas triecieni no augšas, trīspunktnieki, iemaņas un metieni pa komandām) uzvarētāji.

 +20 [+] [-]

, 2012-02-25 09:47, pirms 12 gadiem
Rubio ar Griffinu gan labs tandēms!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +16 [+] [-]

, 2012-02-25 11:34, pirms 12 gadiem
nu šī spēle varētu mierīgi pārspēt "īsto" All-star spēli šova ziņā. Jaunie rīktīgi paņēma ar dankiem un skaistām epizodēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-02-25 12:47, pirms 12 gadiem
ramis rakstīja: nu šī spēle varētu mierīgi pārspēt "īsto" All-star spēli šova ziņā. Jaunie rīktīgi paņēma ar dankiem un skaistām epizodēm.
esi gaišreģis!?

 +11 [+] [-]

, 2012-02-25 14:06, pirms 12 gadiem
Džons Vols ļoti aizraujošs spēlētājs. Žēl, ka Gregs MonTROLL's beigās izčakarēja tik potenciāli skaistu danku.

     [+] [-]

, 2012-02-25 14:28, pirms 12 gadiem

     [+] [-]

, 2012-02-26 01:17, pirms 12 gadiem
Vols patiešām spēlēja kā all star vīkendā pienākas - skaisti un no sirds, neņemot vērā statisku. Bet malacis Īrvings, vnk prieks vienmēr Blonds (Rubio) skatīties.