Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Brūkss: ''Šī ir dīvaina sezona''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Brūkss: ''Šī ir dīvaina sezona''
Skots Brūkss. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas ''Wizards'' galvenais treneris Skots Brūkss pēc piedzīvotā zaudējuma Sanantonio ''Spurs'' ar 101:121 pauda, ka, visticamāk, šādu sezonu savas karjeras laikā vairs nevēlētos piedzīvot.

Šonakt savu pirmo spēli kopš janvāra vidus Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīja Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas ''Wizards'', kas ar 101:121 piekāpās Sanantonio ''Spurs''. Iepriekš vienībā tika konstatēta inficēšanās ar Covid-19 vīrusu, tādējādi sešiem mačiem tiekot pārceltiem. Veselības un drošības protokolā ievietots arī Bertāns, kas pret savu bijušo komandu nespēlēja.

''Visa sezona līdz šim bijusi dīvaina. Ar pārliecību varu teikt, ka nekam tādam neesmu gājis cauri savas trenera karjeras laikā. Viss notika tik strauji. Nevaram daudz par to sūdzēties, tā šobrīd ir vēsture, kas jāaizmirst. Nospēlējām pirmo maču un esmu priecīgs par to. Domāju, ka visiem basketbolistiem paies zināms laiks, kamēr atgriezīsies NBA spēļu ritmā. Tas mums šajā pauzē ir atņemts,'' jokaino situāciju ar Covid-19 saslimšanu un pārceltajām spēlēm pēc zaudējuma komentēja ''Wizards'' galvenais treneris Skots Brūkss.

Neapmierinātību ar esošo situāciju izrādīja arī vienības rezultatīvākais basketbolists Bredlijs Bīls: ''Šis nav normāli. Tikko nodevu Covid-19 analīzes. Daudzas lietas notikušas negaidīti. Neesmu priecīgs par šo situāciju.''

Austrumu konferences tabulā ''Wizards'' situācija nav iepriecinoša. Ar izcīnītām trim uzvarām 12 spēlēs tā atrodas priekšpēdējā, apsteidzot vien Detroitas ''Pistons''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...