Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Šici pēc karjeras pirmās uzvaras: "Šis ir labs atspēriens pasaules čempionātam"

Ints Megnis
Ints Megnis

Šici pēc karjeras pirmās uzvaras: "Šis ir labs atspēriens pasaules čempionātam"
Brāļu Šicu ekipāža. Foto: Mareks Gaļinovskis

Sestdien Siguldas trasē izcīnītā uzvara bija karjerā pirmā Andra un Jura Šicu Latvijas kamaniņu braucēju ekipāžai, sportistiem uzskatot, ka šis būs labs atspēriens pirms pasaules čempionāta.

Sestdienas sacensībās Šici par trim simtdaļām apsteidza Pasaules kausa kopvērtējuma vicelīderus Tobīasu Vendlu un Tobīasu Ārltu, kamēr piektie bija Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš, bet septīto vietu izcīnīja Kristens Putins un Imants Marcinkevičs.

“Veicām divus ļoti labus braucienus, varētu teikt tuvu ideālam, kas sacensībās notiek ļoti reti. Tas arī bija iemesls, kāpēc varējām kāpt uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena,” Latvijas Kamaniņu sporta federācija par vēsturisko panākumu citē Andri Šicu.

“Šī mums ir pirmā Pasaules kausa uzvara, ja neskaita sprinta kausu, un ir īpaši patīkami, ka tas notika māju trasē. Mums šī sezona iet diezgan raibi, tāpēc šis ir tāds labs atspēriens gaidāmajiem startiem pasaules čempionātā,” papildinājāja Juris Šics.

Tikmēr dāmām trešo vietu izcīnīja Elīza Cauce. "Pēc pirmā brauciena negaidīju, ka būšu trešā. Pēc sava finiša domāju, ka būšu sestā, kas arī būtu labi, bet pārējās pēc manis brauca sliktāk. Pirmajā braucienā izlaboju to, kas man nesanāca treniņos, bet otrajā braucienā pielaboju pirmā brauciena kļūdiņas. Mazliet vēl sakļūdījos pēdējā virāžā un centos to glābt, bet ir labi kā ir. Ar katru nākamo dienu un braucienu paliek arvien lēnāks, tāpēc bija jāpacenšas.”

Pasaules kausa posms svētdien Siguldā noslēgsies ar vīru sacensībām un Sprinta kausu.

     [+] [-]

, 2020-01-25 18:30, pirms 4 gadiem
Es gribētu zināt, ko nozīmē: "Sestdienas sacensībās Šici par trim tūkstošdaļām apsteidza Pasaules kausa kopvērtējuma vicelīderis Tobīasu Vendlu un Tobīasu Ārltu, kamēr bija piektdien..."

  +1 [+] [-]

, 2020-01-25 22:20, pirms 4 gadiem
Turklāt trīs simtdaļas, nevis trīs tūkstošdaļas.

     [+] [-]

, 2020-01-26 09:50, pirms 4 gadiem
Mums arvien švakāk iet renes šļūkšanā. Vajag pievērsties jauniem veidiem Piemēram Grenlandē populārs ir mixts,kad vīrietis guļ uz dāmas un šļūc. Eskimosi šļūc guļus uz sāniem. Pēc laiciņa šie veidi būs olimpiskie.