Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko pirmoreiz sasniedz "Australian Open" dubultspēļu turnīra trešo kārtu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko pirmoreiz sasniedz "Australian Open" dubultspēļu turnīra trešo kārtu
Aļona Ostapenko un Gabriela Dabrovski. Foto: AFP/Scanpix

Aļona Ostapenko kopā ar Kanādas tenisisti Gabrielu Dabrovski "Australian Open" 2. kārtas cīņā ar rezultātu 6:2, 6:4 pieveica ASV komandu Eiža Muhameda/Sabrina Santamarija, sasniedzot savu labāko rezultātu Melburnā.

Latvijas un Kanādas duets šonedēļ uzvarējis visos četros setos. Viņas 1. kārtā ar 7:5, 6:3 pieveica Grieķijas un Austrālijas duetu Marija Sakari/Aila Tomļanoviča.

Ostapenko dubultspēļu rangā ir 21. vietā, bet Dabrovski ir 8. pozīcija. Viņas Melburnā izsētas ar augsto sesto numuru un ar tikšanu līdz 3. kārtai nopelnījušas 240 reitinga punktus.

Ostapenko pirmoreiz tikusi līdz "Australian Open" 3. kārtai, bet Dabrovski labākais rezultāts ir ceturtdaļfināls pirms diviem gadiem.

Aļonai Melburnā ir sestais turnīrs ar Dabrovski, viņām ir 14-4 bilance un viens tituls, 2018. gadā uzvarot "Premier 5" kategorijas turnīrā Dohā.

Ostapenko un Dabrovski svētdien ap plkst. 5:00 tiksies ar ASV un Brazīlijas pāri Heilija Kārtere/Luisa Stefani. Aļonai dažas stundas vēlāk jaukto dubultspēļu turnīra sākums ar Indijas tenisistu Leanderu Paesu. Viņu pretinieki būs mājinieki Storma Sandersa un Marks Polmanss.

     [+] [-]

, 2020-01-25 13:56, pirms 4 gadiem
Dikti priecīga izskatās Aļona! Jautra dzīve!

     [+] [-]

, 2020-01-25 15:40, pirms 4 gadiem
Dubultspēlēs Aļona parasti ir atraisītāka un smaidīgāka.