Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Juniorēm trešais mačs pret "Ķekavas Bulldogs"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Juniorēm trešais mačs pret "Ķekavas Bulldogs"
"Ķekavas Bulldogs" vēl nav spējušas apspēlēt Latvijas juniores
Foto: Floorball.lv

Elvi sieviešu florbola līgā tiks izspēlēts viens mačs, pulksten 17:15 Latvijas U-19 junioru izlases kandidātēm Kocēnu sporta namā spēkojoties ar "Ķekavas Bulldogs" meitenēm.

Latvijas U19 – "Ķekavas Bulldogs" pulksten 17:15 Kocēnos

Latvijas U-19 izlase turpina gatavoties maijā paredzētajam pasaules junioru čempionātam, šajā nedēļas nogalē aizvadot trešo sabraukumu ar divām spēlēm Šovakar gaidāma trešā spēle pret "Ķekavas Bulldogs", ar kurām tika krustotas nūjas arī pirmajā mačā, to uzvarot ar rezultātu 8:3, izšķirošo pārsvaru iekrājot vien trešajā periodā. Krietni spraigāka izrādījās abu komandu otrā spēkošanās pirms divām nedēļām, kad juniores nenosargāja divu vārtu pārsvaru, ļaujot konkurentēm panākt 3:3 izlīdzinājumu. Tomēr trešā perioda vidū Lauras Gaugeres vārtu guvums nodrošināja juniorēm vēl vienu panākumu. Pašlaik ar sešiem punktiem četros mačos juniores atrodas ceturtajā vietā turnīra tabulā. Visām četrām spēlēm līdz šim pieteiktas bijušas vien cēsniece Kate Meldere, "NND Rīga" florboliste Dārta Derupa un Daniela Dafne Hāne, kura pārstāv "Rubene-1" komandu – visas trīs no Latvijas čempionāta 1.īgas. Rezultatīvākās ar četriem punktiem līdzšinējos mačos bijušas Laura Gaugere (2+2) un Simona Grāpēna (1+3), kuras sevi kā līderes paspējušas pieteikt arī Latvijas sieviešu valstsvienībā.

"Ķekavas Bulldogs" pašlaik nevar lepoties ar lielisku sezonu, jo 15 mačos izcīnīti vien četri punkti, kas tabulā komandai dod piekto vietu. Kopš otrā zaudējuma juniorēm Ķekavas vienība aizvadījusi vēl divas spēles, ar 2:15 kapitulējot "Rubenei" un ar 6:7 piekāpjoties FK "Ķekava", lai gan vēl trešā perioda ievadā atradās vadībā ar 6:3. Pret otru Ķekavas vienību četrus punktus, tostarp trīs vārtus guva Anna Mūrniece, bet par labāko atzina divus vārtus iemetušo Andu Lužu. Sezonā pārliecinoša līdere ir Līga Vancāne ar 41 (12+29) punktu, bet komandas iekšienē uz otro vietu ar 24 (15+9) punktiem pakāpusies Anna Mūrniece, apsteidzot Ingu Ameteri, kura biežāk nespēlē nekā dodas laukumā.